Baba evinden son ktnz gn....

ben babama aşığım, kuşağı teyzemin oğlu bağladı, sonra herkesle öpüşürek çıktım. sonra babamın elini öptüm ve koluna girdim, . beni evden çıkarırken ağlamayayım diye eline bir mendil alıp davul zurna eşliğinde mendil sallayarak oynayarak çıkardı bir ara babamın yüzüne baktım ki mendili sallarken gözlerinden sicim gibi gözyaşı süzülüyordu....... offffff yine çok kötü oldum.
ikincisi ise evden çıkarken herkesle tek tek öpüşürken hasta olan dayım öyle bir sarıldı ve ağlıyorduki, ayrılamadık orada koptum zaten.Sonrasında babam beni çıkardıkdan sonra evde biraz fenalaşmış. annem mutfaktan hiç çıkmamıştı, ağladığını görmiyeyim diye hep oradaydı, ama gördüm.dayım düğündede hep ağladı, zaten çok çekmedi düğünümden kısa bir süre sonra vefaat etti. Şimdi o kamerayı elimize alıp izleyemiyoruz bile. düğün boyunca ağlayan hali o kadar parçalıyorki beni. Meğer ne kadar seviyormuş beni. Allah rahmet eylesin, toprağın bol olsun dayıcım.Son dakikalarında bile beni bir saniye ayırmadı yanından. mekanın cennet olsun.

ay bazılarını okurken zor tuttum ben kendımı dusunemıyorum :)

allah herkezı yuvasında mutlu mesut etsın ıns ...

Ayyy ya çok kötü oldum yaa bunları okuyunca.Bende çok sulugözlüyüm ailemi çok seviyorum ayrılmak benim içinde zor olucak.Babam evlenmemi istemiyor sanırım benimle artık çok fazla konuşmuyor,göz göze gelmek istemiyor bende beni sevmiyor artık bende evlenirken ağlamicam diyordum ama daha bu yazılanları okuyunca ağladımm senağlama

Sadece altı sayfa okudum ve daha fazlasını okumak istemiyorum.
Ağla ağla içim çıktı,yaşamak istediğime emin değilim bu duyguları..
Allah izin verirse beş ay sonra evleneceğim,şimdiden gerildim..

bende babasına aşık kızlardanım..çok ağlarım diye düşünüyordum ama o kadarda kötü olmadım kurdelemi bağladılar.babama çok bakamadım öptüm herkesin çıktım zaten kapıda davullar çalıyordu onlarında etkisiyle çabuk atlattım ama sonrasında zor alıştım hem eve hem evliliğime

bende hep dügün cd sini izledigim zaman aglarım o günde çok aglamıştım makyaj falan kalmamıştı hatta konvoy seslerini duyunca dizlerimin bagı çözüldü yıgılıverdim oraya baba evinden ayrılmak çok zor hala bile içim yanar o anı hatırlayınca

Kurdelemi bağlarken koptuk babamla herkesin içinde ama toparlandım hemen, uzaklaştık birbirimizden sonra zaten apartman kapısından çıkarken üst katlarldan güller ve bozuk paralar döküldü eşimle üstümüze,çok güzel bir gündü.

kına gecemde hiç ağlamadım hatta kıkır kıkır güldüm.ama sabaha kadar uyuyamadım.ne yerde ne gökteydim,karmakarışıktım.düğün günü abim kurdelemi bağlarken kendimi zor tuttum.herkes bana bakıyor gözyaşlarını saklamaya çalışıyordu,garip birşekilde bense biran önce bu hüzünlü ortamdan kaçmak istiyordum.evden çıkarken birdaha o eve hiç gitmiycekmişim gibi hissettim.ben düğünde değil ama düğünden sonra günlerce ağladım.

suan bu baslagi okuyunca o gun film gibi gecti gozlerimin onunden
yazarken umarim aglamam cunku isyerindeyim :))

o gunum cok kotu idi 6 ay oldu dugun cdsini izlemedim izlemek istemiyorum yurt disinda yasayanbiri olarak turkiyede gelin oldum babamin evinden cikamadim kuaforden ciktim konvoya kayinvalidemin evinin onunde katildik beni davullu zurnali almaya gelmediler
dugun salonu tuttuk erkek tarafi bir avuc kadardi 20 30 kisi ya var ya yok
kaynim ve kayinvalidem davetiyeleri dagitmamislar adam akilli
kayinvalidem dugunumden birgun once kavga etti benle
o gunumde o gunumden onceside aglaya aglaya gecti
salon parasini gelinlik parasiniodemeyecegiz idye kavga etti param yok dedi ailemin yaninda
annem babam kavgali butun ise esim ve ben kosturuyoruz dugun gunune kadar...
anlatamayacak derecede kotuydu mutlulgumuzu yasayamadik bile oysa ne zorluklarla gelmistik o gune neler yasamistik .. dugun gunu damat ve gelin ayakta duramiyordu yorgunluktan esim maffolmustu benim morelim bozuk saglikli biride degilim salonda bayilmistim ...
tek hatirlamak istedigim dugunun sonuna dogru gorumcemin herseyi toparlayip bizim yuzumuzu guldurmek icin elinden geleni yaptigi kisim ve esimin birkac arkadasinin yuzlerindeki mutluluk cok kotuydu kizlar benim o gunum ya (
simdi evimize gelen misafirler hadi dugun cdsine bakalim diyor ve ben her defasinda itiraz ediyorum cunku o goruntulri gormeye hala hazir degilim..

oysa hayalimde masallardaki gibi dugun vardi sevdigim adama sonunda kavusuordum 5 yillik zor bir ayri surec arkamizda birakmistik kir dugunu olacak bizi seven herkesn yuzunde kocaman bir gulumseme olacakti ama kismet degilmis...

umarim kimse benim gibi gelin olmaz ve hayalindeki dugunu yasar ve o gunu mutlulukla hatirlar

Senin adına çok üzüldüm.Bir de şöyle bak eşinle şimdi mutluysan eğer hiç düşünüp tasalanma o günler için.Kayınvalidene pes dedim afedersin ama.Çok ayıp etmiş.

Senin adına çok üzüldüm.Bir de şöyle bak eşinle şimdi mutluysan eğer hiç düşünüp tasalanma o günler için.Kayınvalidene pes dedim afedersin ama.Çok ayıp etmiş.

esimde cok mutluyuz ama iste canim oyle bir dugun baktikca hatirladikca insan uzuluyor ama yapacak bisey yok resimlerimizde gormeye deger ben aglamakli mutsuz gelin sanmistir herkez ama kismet istee

allah kimseye yasatmasin

ufff mafoldumben

canim annene cok gecmis olsun Allah sifa versin :Saruboceq:

nikahimi ve dugunu yazdim once ama sonra sildim...ben bile hatirlamak istemiyorum o gunleri bir de size yazip neden icinizi karartayim de mi...babamin vefatindan cok kisa bir sure sonra oldu benim nikahim., bir hafta sonra da dugunum oldu ama bir an once bitsin ne zaman bitecek diye defalarca saate baktim dugunde...buyuk ablam taki disinda yerinden kalkmadi, oynamadi...yapayalniz bir gelindim...dugun gibi degildi hic...hayatimda hic hatirlamak istemedigim gunlerden biridir nikah ve dugun gunlerim. cd sini hic izlemedim, izlemem de...fotolarina bakinca da icim acir cunku fotolarda babam yok, annem ve ablalarim huzunlu ama mutlu pozu vermeye calismislar. mafoldumben neyseki esim cok iyi ve o gun de cok iyiydi her zaman ki gibi ama ailesini hatirlamak istemiyorum...kotu insalar diyemeyecegim ama bana bazi konudalarda uzaklar, birbirinden cok farkli insanlariz gibi geliyor cogu zaman...

Son düzenleme:
Bizim nikah düğün aynı gün oldu,Beyoğlu'nda nikah kıyıldı , çünkü orda oturuyodum, Silivri'de de düğün oldu. Düğünüm çok kalabalık değildi. Ama sonrasında tam evimize giderken baktık evimizin karşısında Zerrin Özer konser veriyo. Hadi oraya da uğrayalım dedik. Biz sonlardan bakmayı düşünürken ,polisler güvenlikler ve diğer herkes bize yol açtı . kaydirigubbakcemile3 Bi baktık en önlerdeyiz. Sonra baktık romantik şarkı çalıyo , çıktık mı en öne, herkes nasıl alkışlıyo bizi . Ama bizim konsere gittiğimizden kimsenin haberi yok. Eşimin ailesi de yan dairemizde oturuyo, onlarda balkondan konseri izliyolarmış.Evin karşısında da dev ekran var, bunlar bizi orda görmüşler ,şok olmuşlar ,hepsi balkona doluşmuşlar. Ay bi de Zerrin Özer size hangi şarkıyı çalayım diyo, biz heyecandan şarkı bulamıyoruz, ayrılık şarkısı çalmasın mı . kaydirigubbakcemile3 Sonra kendi kendine kızıp daha yeni evlenenlere bu mu çalınır dedi.Sonra eşim samanyolu şarkısını istedi , onu çaldılar. Kadın bize güzel bi şarkı çalmak için neler yaptı. Çok severim zaten kendisini. Belediye çekiminde videomuzda vardı Zerrin Özer konserindeki, aldık onu.Ayy izleyince o günlere geri dönüyoruz. opuyorumnanaktan Düğünüm istediğim gibi kalabalık olmadı ama düğün sonrasını asla unutamam. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Düğün günü değil ama düğünden önce çoooooooooooook olaylar oldu. Anlatmıyim onları.Kocamı sevdiğim için içime attım hepsini.Ama hiç bi zaman da unutamıyorum. :gitme:

Son düzenleme:
kötüydü ne diyim kına gecem evin bahçesinde oldu her an tedirgin birşey olacak diye düğünümde öyle biri olay çıkaracak diye hiç anlamadım düğünümü geldi geçti ama birdaha tekrarı olmayacak günlerimi yaşayamadığım için hala üzülürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…