- Konu Sahibi Antepligelin
-
suan bu baslagi okuyunca o gun film gibi gecti gozlerimin onunden
yazarken umarim aglamam cunku isyerindeyim :))
o gunum cok kotu idi 6 ay oldu dugun cdsini izlemedim izlemek istemiyorum yurt disinda yasayanbiri olarak turkiyede gelin oldum babamin evinden cikamadim kuaforden ciktim konvoya kayinvalidemin evinin onunde katildik beni davullu zurnali almaya gelmediler
dugun salonu tuttuk erkek tarafi bir avuc kadardi 20 30 kisi ya var ya yok
kaynim ve kayinvalidem davetiyeleri dagitmamislar adam akilli
kayinvalidem dugunumden birgun once kavga etti benle
o gunumde o gunumden onceside aglaya aglaya gecti
salon parasini gelinlik parasiniodemeyecegiz idye kavga etti param yok dedi ailemin yaninda
annem babam kavgali butun ise esim ve ben kosturuyoruz dugun gunune kadar...
anlatamayacak derecede kotuydu mutlulgumuzu yasayamadik bile oysa ne zorluklarla gelmistik o gune neler yasamistik .. dugun gunu damat ve gelin ayakta duramiyordu yorgunluktan esim maffolmustu benim morelim bozuk saglikli biride degilim salonda bayilmistim ...
tek hatirlamak istedigim dugunun sonuna dogru gorumcemin herseyi toparlayip bizim yuzumuzu guldurmek icin elinden geleni yaptigi kisim ve esimin birkac arkadasinin yuzlerindeki mutluluk cok kotuydu kizlar benim o gunum ya(
simdi evimize gelen misafirler hadi dugun cdsine bakalim diyor ve ben her defasinda itiraz ediyorumcunku o goruntulri gormeye hala hazir degilim..
oysa hayalimde masallardaki gibi dugun vardi sevdigim adama sonunda kavusuordum 5 yillik zor bir ayri surec arkamizda birakmistik kir dugunu olacak bizi seven herkesn yuzunde kocaman bir gulumseme olacakti ama kismet degilmis...
umarim kimse benim gibi gelin olmaz ve hayalindeki dugunu yasar ve o gunu mutlulukla hatirlar
Senin adına çok üzüldüm.Bir de şöyle bak eşinle şimdi mutluysan eğer hiç düşünüp tasalanma o günler için.Kayınvalidene pes dedim afedersin ama.Çok ayıp etmiş.
kina gecesi kalp krizi gecirip acile kaldirildigim icin kina yarida kesilmisti.ertesi gün ise sabah erken saatlerde kuaföre rutin isler yani.kuaförden dondugumde davuullar caliniyor ellerinde kirmizi kusak abim ve kankasi dolaniyorlar dualarla belime baglaniyor.babam agliyor kizkardesim agliyor annem agliyor herkez agliyor ben dahada cok agliyorum cunku neyse cunkusu bana kalsin:a015:
cikarken evime ,o buyudugum delilikler yaptigim güldügüm kahkahalarimin duvaralara isledigi yeri geldiginde agladigim hickiriklarimin gizlendigi odama baktim duvarini öptüm cikarken o evden son cikisimdi cunku dugun ertesi yurtdisina sürülücektim kurbanlik koyun gibi :çok üzgünüm: arkamda ise dizlerinin uzerine cöken sanki ölü cikarmiscasina agliyan bir baba ve kizkardesim vardi.yürekleri dagliyan bir ana feryadi pesimde.anlatamicam devamini senağlamasenağlama
ben de evden gelin alınması yapılsın çok istedim ailem de ve öyle de oldu hihoyyyt
kuafördü fotoğrafçıydı derken çok geç kaldık salonda misafirleri arkadaşlarımız karşıladı
illa ki gelin alması diye tutturunca geç de olsa babaevine geldik annem köpürdü herkes sizi bekliyo nerdesiniz diyeklava:
neyse ki evden babamın hayır duasıyla allı kurdeleli çıkmak nasip oldu davullu zurnalı tek hayalimdi o zamanlar hihoyyyt
babamda beni aşşağıya indiriken hüngür hüngür titreyrek ağladı :a015:
tabii benim duygusal eşimde babamın ağlamasına dayanamadı o da ağladı alın altında zor tuttum kendimi makyajımda bozulacak diye :a015:
neysa ki geç de olsa salona yetiştik nikah memuru gelmiş ortada gelin ve damat yok az daha gidiyomuş başka nikaha yetişicem diye arkadaşlar zor tutmuşlar yoldada zırt pırt telefon çabuk olun diye :teytey: sositososito
ama en çok anneme üzülüyorum kına gecemde yüz felci indi hala etkisi var yüzünde senağlama senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?