Baba evinden son ktnz gn....

o gunu hıc unutamıyorum bıraz sorunlarda yasanmısdı ..

ama ben cocuklugumdan sonra ılkkez babama oyle sıkıca sarıldım ne guzel bı duyguymus farkettım.. ve dedemın ölumunden sonra ılkkez babamı oyle aglarken gordum ve benım gıdısımden sonra 4 ay babamı yıne her telefon açışında aglarken buldum.(

hele abım cnm bıtanem hayatımdakı tek vazgecılmez erkek... ondan ayrılmak cok zor olmusdu benımle bırlıkde herkes aglamısdı ve omrum boyuncada abımı ılkkez aglarken gormusdum cocukken bıle aglamazdı hep ıcıne atardı... sımsıkı sarıldım abıme bırakmak ıstemedım canım abım herseyım..... onunla oyle seyler yasadıkkı bı abı kerdesten öte kanka olmusduk...

kardesım ıse yavrum mınıcıgım oda cok uzulmusdu.. odam sana kaldı dedıgımde ıstemıyorum abla gıtme nolur dıye aglamısdı hep benımle oda ıcın kavga ederdı.. sen gıtde oda bana kalsın derdı ama arkamdan ablam nolur gıtme demesını unutamıyorum halen..

gıtmek ıstemedım o an vazgecdım bı anda gelınlık ustumdeydı ama ben gıtmek ıstemıydum.. hele songece evım oyle vazgecılmez gelmısdıkı bana cok tuhaf bı duygu.. neyse yıne salya sümük oldum sabah sabah bu kadar yeter...

bu gün 25 şubat 2007 ben dünya evine girdim.ve aradan bu günün tarihiyle tam bir sene geride bıraktık.geçen sene bu gün 2 saat sonra abim kurdaleyi belime bağlamış.annem babam bi şaşakınlıkla birbirlerine bakmış hani biz ne yapıyorus gibi... ben büttün gözyaşlarımı içime gömmüş bi garip duygular içiresindeydim.bu hafta sonuda balayı yaptığımız yere gittik 2 balayı yaptık.eşimi çok sevmeme rağmen şimdiki düşüncem geçen 1 yıl önce olsaydı.evlenmezdim.

Kına gecemde o kadar çok istememe rağmen ağlayamadım. Arkadaşlarım sürekli ağlamamı bekliyorlardı. Bende sinirden ağlayamadım. İlk önce kayınvaldem ağladı yazık, sonrada annem başladı ağlamaya. Eşim beni kuaförden aldı hemen fotoğrafçıya gittik. Ordan annemlere geçtik. Arabadan bir indim bütün apartman balkonlarda biz iner inmez alkış kıyamet koptu zaten, Apartmana girdik herkes kapılarda bu sefer komşularımızdan biri arkamızdan koştu ve maşallah maşallah dieyerek nazar boncukları taktı. Annemlerde yemek yedikten sonra hep beraber salona gittik bu arada annemle hiç göz göze gelmedik. Düğünümüzde süper eğlendik hiç oturmadık ve hep gülen bir gelindim. Zaten yakın çevrem tarafından adım gülen geline çıktı :))) Düğün bitti sıra vedalaşmaya gelmiştiki orda koptuk işte. annemle günlerdir geciktirdiğimiz an gelmişti. Okadar çok ağladıkki. Sonra büyük bir konvoyla evimize geldik. Birde baktıkki komşular arabalarını kapının önüne koymuşlar giriş yok diyorlar bahşiş istiyorlar. eşim hepsine cebindekileri verdi de evimize girebildik.

daha çeyizimçıkarken ağlamaya başlamıştım yeni evimi yerleştirmeye başladık annemler ve geri geldiler kalan eşyaları almak için o gece yenievimde tek başımaydım hiç unutmuyorum evimin yan tarafında bir direğin üstünde kuş yuvası vardı yavrularını öyle koruyordu ki bişey olmasın diye bütün gece kuşa ve yavrularına bakıp bakıp almaıştım annesi onları bırakamıyor ama annem beni nasıl bırakıp gitti diye.demekki baya psikolojim bozukmuş o zamanlar baba evinden çıkarken komşularım sakın arkana bakma arabaya binince dediler ama dayanamadım ilk iş odama ve balkonuma bakmak olmuştu.abimler bizimle konuşmadığı için gelmemişlerdi bile.düğün bittikten sonra 2saat durmadan ağlamıştım babama sarıldım yarım saat hıçkıra hıçkıra ağladım.ve bunları yazarken hala ağlıyorum

EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜ KUTLARIM CANIM BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM BENİMDE 1 SENE OLDU EŞİMİ SEVİYORUM AMA HALA EVİME GİDİNCE ORDAN AYRILMAK İSTEMİYORUM BİRDE EN 6 SENE BİRLİKTEYDİK VE 3 SENE NİSANLI KALDIM OLMUYOR ANA GİBİ YOK KEŞKE DİYORUM 3 4 SENE DAHA BEKLESEYDİM NEYSE EVLENCEK ARKADAŞLARI KORKUTMAYALIM EVLİLİKTE GÜZEL AMA ANA KUCAĞI BAMBAŞKA

Evlilik Yildönümünü Kutlarim Canim Bende Senin Gibi Düşünüyorum Benimde 1sene Oldu Eşimi Seviyorum Ama Hala Evime Gidince Ordan Ayrilmak Istemiyorum Birde En 6 Sene Birlikteydik Ve 3 Sene Nisanli Kaldim Olmuyor Ana Gibi Yok Keşke Diyorum 3 4 Sene Daha Bekleseydim Neyse Evlencek Arkadaşlari Korkutmayalim Evlilikte Güzel Ama Ana Kucaği Bambaşka

benim ki tam bi felaket olmuştu o yüzden hep içimde ukdesi kaldı....kına gecesi k.pedrim hastalanmış kocişim sabaha kadar hastanedydi ölecek die çok korktuk neyse sabah hiç uyumadan beni kuaföre götürdü sonrada almaya geldi falan fotoğraflar çekildi derken eve bıraktı evde bende telaşe müdürü gibi herşeye karıştım gelinlikle bir rahat ettiremediler beni çıkarken büyük abim kuşağımı bağladı herkez ağlamaya başladı tabii eşim anneme sarıldı başladılar beraber ağlamaya sonrasında da hep içimde davulla zurlayla çıkma hevesi vardı kocişim babsı hastanede olmasına rağmen getirttmiş çok sevinmiştim ve annemler cadde üstünde oturuyorlar komvoydan kalabalıktan tüm cadde iptal olmuştu sanki mahşer yeriydi evden çıktım yürümekte zorluk çekiyordum tam arabaya binecektim ki (bizde kız tarafından 1 bayan geline yardım die bide erkek tarafından şöför biner)kuzenim de öne oturdu bağırışmalar feryad figan meğerse eltimin annesi gelin ararbasını yumruklamaya başlamış nasıl eltim yada torunu oturamazmış arabaya die (hepsi düğünden önce konuşulmuş eşimde tembihlemişti hepsini)abimler teyzemler derken kocişim delirdi kendi tarafına bağırdı abimlerden özür falan diledi tabii bende arabada ağlamaya başladım neyse kuzenim indi bizde apar topar salona gittik eltimler otobüste sorun çıkarmış olay çıkar die yolda durup bıçak falan almışlar düğünüm den de tad alamadım o yüzden senağlama olay çıktı çıkacak korkusu ile o gün yüzünden daha sonra eltimle bi güzel kavga ettim şuan görüşmüyorum ama çook mutluyum walla:teytey:

kına gecem samsunda solonda oldu ve butun sozum nısanım dugunum hep yagmurlu oldu salona gırdık herkes bıuze bakıyordu kına yakılırken herkes agla dıye bana bakıyor aglamıyorum aglatamadınız kıd ıyordum sonra kınadan sonra annem fenalamsı aglamaktan onu oyle gorunce bende fenalasdıme sımle pıstte dans ederken onu bırakıp orda annemın yanına gıttım oturup agladım sonra cumartesı sabahı evden cıkacagız pazar dugun ankarada olacak evden cıkarken yıne cok telselıydım abım geldı belıme kurdaleyı bagladı ben basladım aglamaya aglama sulu goz dıyor tutuamıyorum canım abım babamı o an hıc goremdımyengem herkes arkadamdan aglayarak gelıyordu butun komuslarımla akrabalarımla vdealastım son kez evıme baktım gelın arabasını abımın surmesını ıstedım yengecıgım yegenım abım ve ben esım arabadaydık benım basımda kırmızı basortusu kucagımda pecete dolusu aglıyorum ankaraya nerdeyse aglayarak geldım sonra pazar gunu telasımız cok kotuydu dugunumuz oldu ailemden ayrılırken herkese oyle bır sarıldımkı hıc bırdaha goremeyecekmısısm gıbı herkes benı onlardan ayırmaya calsıyor fenalsacaksız hasta olcaksın aglama artık dıye ama eldemı bunca senedır onların yanındaydım canım abımlerım annecıgım babacıgım yegenlerım yengelerım butun ailem herkes aglıyor ayrılamıyorum benı sonra zorla gelın arabasına bındırdıler arbanın orda kucuk abımle yengelrımı aglarken gordumya halada gozumun onunden hıc gıtmez abımı hıc oyle aglarken gormemısdım yegenlerımı canlarım benım herseyım onlar koptum o an babamı arıyor gozelrım babam herkese kızım sıze emanet demıs anneme de arkana bakma ayrılamayız demıs gıdısı o oldu zaten sonra babacı gımız bır kere gordum daha goremedımmm benı hep bırakıp gıttı bu dunyadan sonra eve gıderken hep arkama bakıyordum ailemden bırı varmı dıye onlar hemen samsuna donduler esımın tarafı bagırıyor cıgırıyor eglenıyorlar aldık kızımızı dıye bır kızıyorum kı onlara ben ailemden ayrıldım onlar guluyor dıye cokk zordu onlardan ayrı kalmak halada zor cok ozluyorum ailemııı ve esım tarafı hala benı gorunce nasıl ağladın senın gıbı aglayan gelın hıc gormedık dedıler benım tarafımdanda genc kıslar evlenmekden vazgectıler hepsı uzaga asla dedıler benım o halımı gorunce esımde arada dalga gecer basına bır kırmızı ortu bulup benım aglama taklıdımı yapar cok guzel gunlerdı ama cok uzugunum babamdan ve ailemden ayrı oldugum ıcın mutluyum esım cok ıyı bırı oldugu ıcın allahıma sukur

ya tam gözlerim dolmustu yazdiklarina son anda koptum gülmektensırnaşık şey
hahha
esimi merdivenden ittirmek istedim demissin ya:roflol::roflol:
gözümde kendim canlandim bir an haha öyle yapsammi diye:roflol::roflol:

kına gecemde hiç ağlamadım, ben bile şaşirdim kendime çünkü normalde kuzenlerimin arkadaşlarımın kına gecesinde bile nekadar ağlamıştım ama kendiminkinde ağlamadım. Ertesi sabah eşim gelmişti kahvalti yaptık sonra bizi kuaföre getirdi. O zamanda bişey yoktu. Takii kuaförden geri geldim annem kapıyı açti ve beni gelinliğimin içinde görene kadar. Annem orda koptu hiçkira hiçkira nasil ağladi hiç unutamam. Zaten günler öncesinden gözleri dolu dolu geziyordu evin içinde kinada ağlamiş biraz. Ama o günki ağlamasını hiç unutamam. Ee durum böyle olunca bende başladım tabii, hemen teyzemler felan beni odaya soktular ağlama makyajin bozulcak diyerekten. Sonra erkek tarafı geldi, kardeşlerim kapıyı kesmişlerdi felan, kuşak bağlama olayı olmadı çünkü ben sevmiyorum. Sonra eşim odaya girdi beni aldı çıktık orda babama annem, kardeşlerime sarıldım çok uzun süre. Ağlamamak için nekadar sıktıysam kendimi olmadı arabaya binerken halen ağliyordum ve nedense eşime okadar sinir olmuştumki o an boğasim gelmişti onu. Sonra salona gidene kadar sakınleşmiştim tabii gelin odasında halam makyajimi düzelti. Düğünümüz çok güzeldi acaip çok oynadım. Ama düğün bittikten sonra ailemle vedalaşirken çok zor oldu. Annem, babam, kardeşlerim, teyzmeler dayımlar halamlar hepsi ağliyor ben kendimi tutamiyorum eşim en son çekti beni arabaya götürdü orda onun koynunda ağla ağla bi hal oldum. Bisürü resimlerim var ben ağlarken ailem ağlarken onlara baktıkca halen çok duygulanırım.
Babaevinden çikmak çok zor gerçekten.

Arkadaslar hepiniz hikayesini tek tek okuyorum ve cok zevkli oluyor... Bu soruyu sorarken bukadar hüzünlü olacagini bilmiyordum inanin. Evliliklerimiz iyide gecse kötüde gecse sanirim herkez o güne dönmeyi cok isterdi. Allah hepimize annelerimizle babalarimizla esimizle mutlu günler nasib etsin.

Bizde adettir, kına gecesinde kına yakılırken gelinin yüzü örtülür,
bir yandan kına yakılır bir yandan türküler söylenip gelini ağlatmaya çalışılır.
gelin illa ağlayacaktır. bana da yaptılar tabi aynını ama canım annem geleneği bozup ağlatmayın kızımı dedi.
mutlu gitsin mutlu olsun dedi bitanecik annem :çok üzgünüm:
düğün gecesi de salona ilk girdiğimde abimi aradı gözlerim. abim bana dargındı.
göremedim kahroldum ama ağlamadım..
takı merasimine kadar herşey normaldi ağlamıyordum ama zoraki bir tebessüm vardı sanki yüzümde.
takıdan sonraki ilk dansımızda ben tutamadım gözyaşlarımı :çok üzgünüm:
baktım canım abim gelmiş, anneme baktım masadaki herkes ağlıyor.
ailemin şefkatli kollarından akıp, böylesi derin bir sevgiyi bana hiç bir zaman
gösteremeyecek insanlar arasına gidiyor olmak, beni derin bir pişmanlığa sürüklemişti.
ben böylesi bir duygu erozyonu yaşarken, eşimin beni teselli ediş biçimi de tam bir dumurdu tabi.
"ne oldu aşkım takılar az mı geldi gözüne onun için mi ağlıyosun" demez mi Kötü Kazen o an terketmeliydim belki onu :roflol:

baba evinden ayrılmak okadar zorki :çok üzgünüm: benimki bir ayrı zor olmuştu kına gecem oldu ama annem kanserdi senağlama insanın elinde değil ağlamamak.. annemi yatakta gördükçe içim kan ağlıyordu senağlama bende gurbet gelini olucam diye annemin yanında olamicam a.s ve 2 gün sonra otobüse bindim türkiyeye geldim heycanlı heycanlı gelin olucam gelinliğim alındı ama annem yanımda yok senağlama ve türkiyeye geldikten 1 hafta sonra annemin ölüm haberini aldım senağlama alışmak çok zor ama insana allah sabır veriyormuş a.s işte bu benim evlilik hikayem senağlama allahım kimseyi düğününde ağlatmasın

canim basin sagolsun annenin mekani cennet olsun.senağlama

anlatamıycam çünkü ogün aklıma geldi ve şuan çok kötü oldum aglıyorum resmen canım babamın yüzü geldi gözümün önüne salonda ailemle vedalaşma anımız geldi neyse dayanamıcam sabah kalkar kalkmaz anneme gitcem sanırım senağlamasenağlama ben evlendim babamın annemin küçük kızları degilim artık olgun bir kadınım aslında ama hala dayanamıyorum onları cok özlüyorum senağlama

ay çok hoşsun valla gözüm doldu yaş akcak krize soktun beni :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…