Benim barışma gibi bi çabam hiç yok ailemde seni gondermeyiz diyorlar bakalım neler olacak bende sağlıklı bidönemde değilim yaşayanlar bilirBu adamla barismak gibi bir hataya dusmeyin sakin.
Dunur mu kalmis ortada, adam olumle tehdit edip kufurler ediyor. Aileniz evine mi kabul edecek bu adami?
Bakin ailenizi kandirmasinlar, aileniz cok dirayetli olacakmis gibi gozukmuyor. Tehdit mesajlari varsa onlari da alin hemen savciliga gidin.
Ailelerin bir araya gelme sebebi bir senedir aileler görüşmüyor tlfda bu mevzular konusulamiyor bosansakda altınları vs getirecekler mecbur, e doğal olarak ikna çabalarına girecekler ve ben istemiycem. Son mesajinizda haklısınız tehditlerini mutlaka soyliycem herkes ne mal olduğunu bilmeli.Anlayamadığım adam bir pislikse siz de boşanmaya kararlıysanız aileler neden bir araya geliyor?
Hadi diyelim geldiler siz herkesin içinde açıkça söyleyin madem ben kesin kararlıyım bu adam size ayRı bana ayrı konuşuyor beni tehdit ediyor size ağlıyor diyin de bari herkes gerçek yüzünü görsün.
Hatta de ki benim başıma bir şey gelirse sorumlusu budur de.Eğer tehditlere devam ederse de polise savcıya gideceğini söyle korkma sakın.Ailelerin bir araya gelme sebebi bir senedir aileler görüşmüyor tlfda bu mevzular konusulamiyor bosansakda altınları vs getirecekler mecbur, e doğal olarak ikna çabalarına girecekler ve ben istemiycem. Son mesajinizda haklısınız tehditlerini mutlaka soyliycem herkes ne mal olduğunu bilmeli.
Adamlık vasfını taşımıyor ki zaten ama 5 senemi verdim o güzel anilarimi mahvetti çok üzülüyorum babaminda yüzüne bakacak yüzüm kalmadı ooofHatta de ki benim başıma bir şey gelirse sorumlusu budur de.Eğer tehditlere devam ederse de polise savcıya gideceğini söyle korkma sakın.
Ne anlatırsa anlatsın millete kendi terbiyesizliği mahremini anlatan Ada'mdan ne hayır gelir ki zaten diye düşünür herkes eminim.
Nedir gerçekten bende bilemiyorum.. biz kadınlar mi çok tahammülsüz yoksa erkekler mi çok agresif..bilemedim.Artik yuregim dayanmiyor nedir bu kadinlarin s...z erkeklerden cektigi hergun ayri bir dram duyuyoruz
Nedir gerçekten bende bilemiyorum.. biz kadınlar mi çok tahammülsüz yoksa erkekler mi çok agresif..bilemedim.
Evet esimde her istediğini elde eden şımarık biri olarak büyümüş bense tam tersiKadinlar daha ne yapsin..hangi kadin keyfiyetten esiyle arasini bozar ki!!! Sorun yetisme tarzi erkekler surekli simartiliyor kizlarda tam tersi hep sabir fedakarlik bekleniyor kucuk birer anne olarak yetisiyorlar
Evet onu heryerden engelledim polisede gidicem yarin Allahn izniyleMidem bulandı gerçekten. Bu iğrenç yaratıktan kurtulduğunuz için yatıp kalkıp şükretmelisiniz. İkinci yapacağınız şey ise telefon numaranızı değiştirmek. Size soylediği hiçbir şeyi kafaya takmayın. Ölüm tehditleri için de savcılığa gidin sakın ertelemeyin.
Keşke öyle olsaydı..kizlar bunlarin hikaye senaryo oldugunu soyleyin yazik bize
Inşallah kimseye zarar gelmeden atlatirimKorkma , geçip gidecek tum bu kötü günler. ..
ayni dert şu an benim başimda baba evinde oğlumlayim ve herkez 3vde cepe aldi konusmuyo kimse benle daha bosanmadik allaha havale et ve ne olur alttan al tartisma ne derse sen daha iyisin daha iyilerine laiksin falan de boşanana kadar allah uardimcin olsunÇok uzun yazmak için vaktim yok bağışlayın. Daha oncede çok konu actim ama bi onceki konumda herseyi yazmistim. Esimle baglarimiz iyice koptu çok ağır travmalar atlatiyorum birbirimizi çok severdim ama suan adını bile duyunca nefret ediyorum. Beni namus ile tehdit ediyor evlenmeden önceki yasanmisliklari geldiğinde babama anlatacakmis. Ailem biliyor dedim (sadece annem biliyordu) ama dün anneme söyletmek zorunda kaldim evlenmeden önce basima gelenleri babamda artık biliyor ve yuzume bakmiyor
Nikahimiz vardı ama düğün hemen olmamıştı ve ikinci darbeyse gerdekte kan gelmedi benden oncede biriyle olsun kaşar diyor çok zoruma gidiyor hastaneye gitcektim ama bırakmamıştı sonra kurana el bastim anca inanmıştı şimdide bana bunları söylüyor gelince gorceksin beni terkettin sende mutlu olmicaksin diyor ölümle tehdit ediyor muhtemelen yanına silah getirir. Neyapmaliyim kızlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?