• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baba evindeyim

darlyda

Sevgiyumağı
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
2.097
1.538
133
Bu bir iç dökme.

Ne çok sevdim seni allah kahretsin ki gözüm kör oldu. Herşeyi alttan almaya çalıştım. Herşeye göz yumdum. Yemek yapamayınca söylediğin beceriksizsin dediğin temizliğimi eleştirdiğin herşeye göz yumdum. Evladım 9 aylık elbet büyüyecek ve senin gerçek yüzünü görecek. Paraya olan aşkına tapmaya devam edebilirsin. Biz yokuz artık. Bizi bitirdin. Tebrik ederim.

Hayatında başarılar. Benim hayatımın ağzına mıçtın ya şimdi Allah büyük alır elbet hakkımı senin gibi bi pislikten. Rabbime havale ettim seni. Iftiralarınla, yalanlarınla, kıskançlıklarınla, hakaretletin sana mutluluklar. Kimse benim sevdiğim gibi sevmez seni. Kimse benim kadar katlanmaz sana. Ilk iftira attığında gitmeliydim. O gücü şimdi buldum kendimde. Artık dayanılmaz bir hal aldı. Bu evlilik bir ızdırap artık. Yeter bende insanım. Şimdi saygıdan yoksun hayatında tüm yaşattıklatını yaşamadan ölmemeni diliyorum. Rabbimin adaleti şaşmaz elbet. Burnundan gelecek sana olan haklarım. Helal ediyorum hakkımı sana. Yine de rabbim affetmesin seni.

Bu bir iç dökme.

Ne çok sevdim seni allah kahretsin ki gözüm kör oldu. Herşeyi alttan almaya çalıştım. Herşeye göz yumdum. Yemek yapamayınca söylediğin beceriksizsin dediğin temizliğimi eleştirdiğin herşeye göz yumdum. Evladım 9 aylık elbet büyüyecek ve senin gerçek yüzünü görecek. Paraya olan aşkına tapmaya devam edebilirsin. Biz yokuz artık. Bizi bitirdin. Tebrik ederim.

Hayatında başarılar. Benim hayatımın ağzına mıçtın ya şimdi Allah büyük alır elbet hakkımı senin gibi bi pislikten. Rabbime havale ettim seni. Iftiralarınla, yalanlarınla, kıskançlıklarınla, hakaretletin sana mutluluklar. Kimse benim sevdiğim gibi sevmez seni. Kimse benim kadar katlanmaz sana. Ilk iftira attığında gitmeliydim. O gücü şimdi buldum kendimde. Artık dayanılmaz bir hal aldı. Bu evlilik bir ızdırap artık. Yeter bende insanım. Şimdi saygıdan yoksun hayatında tüm yaşattıklatını yaşamadan ölmemeni diliyorum. Rabbimin adaleti şaşmaz elbet. Burnundan gelecek sana olan haklarım. Helal ediyorum hakkımı sana. Yine de rabbim affetmesin seni.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm❤️ Evladınla birlikte bir ömür mutlu olun inşallah...

Bu bir iç dökme.

Çok sey yasatmış belli..
Umarım cocugunla cok ama cok mutlu olursun..

Önceki konunuzda yetiştirme yurdunda büyüdüğünü yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam. Babanız evini açmış ne güzel,bundan sonrası Allah kerim.

Evladınla çooook güzel bir hayat kurarsın inşallah. Rabbim yardımcın olsun her daim. Merak etme ettiklerini görmeden gitmeyecek. Bazısı geç çıkar bazısı çabuk ama çıkar.
umarım çıkar. Bana yaşattığı herşeyi birbir yaşar

Önceki konunuzda yetiştirme yurdunda büyüdüğünü yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam. Babanız evini açmış ne güzel,bundan sonrası Allah kerim.
yetiştirme yurdu değil özel yurtta kaldım evde istememişlerdi. Şuandada bi süreliğine geldim inşallah ev bulup iş bulup hayatıma yön vereceğim. Rabbim bi kapı açar elbet ama beni burda çok da yaşatacaklarını sanmam. Ne kadar sıgabilirsin ki. Kızken sığamadım bu eve şmdi çocukla elbet onlarda tekme vuracak.

Allah yardımcınız olsun bazen hayat ne kadar çıkmazlara gebe olsa da her gecenin bir sabahı her kışın bir baharı vardır.İnsallah bahar ayaklarınızın altındadır da bir fark etmenize kalmıştır...

Amme hizmeti yapayım.

Allah yardımcınız olsun bazen hayat ne kadar çıkmazlara gebe olsa da her gecenin bir sabahı her kışın bir baharı vardır.İnsallah bahar ayaklarınızın altındadır da bir fark etmenize kalmıştır...
ne güzel bir temenni teşekkür ederim inşallah bahar tez gelir bana.

Amme hizmeti yapayım.
Evet orda arkamda kimse yok dedim. Hala arkamda kimse yokmuş. Bugün babam bekle akıllanıt dönersin evine dedi. Onca yaşadığım acılara rağmen. Elimi ayağımı toparlayıp herkesten paçamı kurtaracağım allahın izniyle.

Eşinizin adaletine güveniyorum demişsiniz ya bogazım düğümlendi. Sözünde durmamış belli ki.. ne oldu? Terapiler, ev tapusu, araba? Yavrunuzla birlikte sağlıklı ve huzurlu hayatınız olsun

Eşinizin adaletine güveniyorum demişsiniz ya bogazım düğümlendi. Sözünde durmamış belli ki.. ne oldu? Terapiler, ev tapusu, araba? Yavrunuzla birlikte sağlıklı ve huzurlu hayatınız olsun
hakkım olanların bir kısmını verdi bir kısmını aydan aya ödeyecek o konuda mağdur etmedi sağ olsun. Terapi işe yaramadı biz ayrı ayrı güzeliz birken malesef olamadık. O sinirli ben sinirli o kıskanç ben kıskanç o kırgın ben kırgın herşeyi tükettik malesef saygıyla ayrılacağız en azından bu bile birbirimize son iyiliğimiz.

Rabbim gönlüne ferahlık versin, kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş ...
Şimdi senin için dünya bebeğinden ibaret ..
Allah onunla sana uzun ve huzur dolu bir ömür yaşamayı nasip etsin.

hakkım olanların bir kısmını verdi bir kısmını aydan aya ödeyecek o konuda mağdur etmedi sağ olsun. Terapi işe yaramadı biz ayrı ayrı güzeliz birken malesef olamadık. O sinirli ben sinirli o kıskanç ben kıskanç o kırgın ben kırgın herşeyi tükettik malesef saygıyla ayrılacağız en azından bu bile birbirimize son iyiliğimiz.
En azından çirkin bir ayrılık süreciniz yok. Bu da hayata motivasyon olarak yansısın umarım

Boşanmış bir kadın olarak ; iyi ki gidecek bir ailemiz var.
Kendimize saygımız var.
Kendi doğrularımız var.
Geçte olsa gelen cesaretimiz var.
En önemlisi de artık acı da olsa çok iyi bir hayat dersimiz var❤️

Rabbim hakkinizda hayirlisini wersin.Cok cekmissiniz belli rabbim bundan sonra cektirmesin.

Back
X