• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba evine dönme..

Cigdosumm

Minik kızım duru zumra
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
60
31
3
Meraba arkadaşlar. Ben 3 aylık evliyim ve 9 haftalık gebeyim. kayinvalideyle birlik evlendim ama evlendigim günden belli rahatım huzurum yok sürekli çalışıyorum evde düşük tehlikem olmasına rağmen hiç durmuyorum 5 dakika oturup dinlenecek olsam hemen annesi geliyor laf söylüyor beni kaldırıyor hiç oturtmuyor.eşimden eve gelirken örnek veriyorum meyve istesem annesi hemen kavga çıkartıyor isteme diyor boğazını tut diyor zaten bütün gün bir iş yaptigin yok vs vs. bu yüzden hep kavga tartışma çıkıyor huzurum kalmadı esim de zaten hiç birşey demiyor annesine hep onu koruyor ben birşey diyince bana şiddet uyguluyor hamile olmama rağmen aileme kufur ediyor sürekli beni hırpalıyor. ama ben dayanamadım. babamın evine çıktım geldim o evdeyken hamileligim tehlikeye giriyor. ve esim de geldi bize beni götürmek için ama ben gittiğim zaman orada neler olacağını çok iyi bildiğim için donmedim oraya ablası annesi babası beni tehdit ettiler. babası babamın üzerine yürüdü polislige kadar gittik dün gece.. ancak ayrı ev tutarsa giderim yoksa yapamam bıktım. bu kadar az zamanda bu kadar çok şey yaşattılar bebegimi tehlikeye atmak istemiyorum. olay böyle kızlar ne yapmam lazım boşanmak asla istemiyorum eşimi çok seviyorum oda beni seviyor ama ayrı ev tutmuyor geleceksen buraya gel diyor ben çok caresizim çocuğumu babasız dogurmak büyütmek istemiyorum. lütfen bir fikir verin yyardımcı olun. pisikolojim bbozuldu düşüne düşüne

Eşiniz sizi sevse, başkasına ezdirmez.
Hamileykeni bırakın, normalde de şiddet uygulamaz.
Eşiniz sizi sandığınız gibi sevmiyor.
Bağrınıza taş basın, aklınızı başınıza alın.
Kamu spotu: Evlenir evlenmez çocuk yapmayın.

Eşiniz sizi sevse, başkasına ezdirmez.
Hamileykeni bırakın, normalde de şiddet uygulamaz.
Eşiniz sizi sandığınız gibi sevmiyor.
Bağrınıza taş basın, aklınızı başınıza alın.
Kamu spotu: Evlenir evlenmez çocuk yapmayın.
Yani ayrılıktan yanamisiniz ben istemiyorum tekrar birlesecegimi düşünüyorum ama bilmiyorum beni sevdiğini söylüyor ayrı ev tutmuyor ya gelirsin ya bosanirim diyor

Yani ayrılıktan yanamisiniz ben istemiyorum tekrar birlesecegimi düşünüyorum ama bilmiyorum beni sevdiğini söylüyor ayrı ev tutmuyor ya gelirsin ya bosanirim diyor
E siz o eve dönerseniz yine aynı şeyleri yaşayacaksınız. Neden bunları kendinize reva görüyorsunuz?
Ben sizin dayak yememenizden yanayım, kendi evinizin olmasından yanayım, size ve ailenize küfür edilmemesinden yanayım, kayınvalidenizin sizi hizmetçi gibi kullanmamasından yanayım.
Ayrılıkta insan bir süre yas tutar, üzülür; sonra geçer gider. Bu yaşadıklarınızla 1 ömrü geçirmeye razı mısınız?

E siz o eve dönerseniz yine aynı şeyleri yaşayacaksınız. Neden bunları kendinize reva görüyorsunuz?
Ben sizin dayak yememenizden yanayım, kendi evinizin olmasından yanayım, size ve ailenize küfür edilmemesinden yanayım, kayınvalidenizin sizi hizmetçi gibi kullanmamasından yanayım.
Ayrılıkta insan bir süre yas tutar, üzülür; sonra geçer gider. Bu yaşadıklarınızla 1 ömrü geçirmeye razı mısınız?
Dönmek istemiyorum asla oraya ama ondan da ayrılmak istemiyorum çocuğumuz var. kafam çok karışık bilmiyorum zaten benim ikinci evliliğim tekrar boşanmak istemiyorum ailemi de düşünüyorum ne yyapicagimi inanın gerçekten bilmiyorum.

Dönmek istemiyorum asla oraya ama ondan da ayrılmak istemiyorum çocuğumuz var. kafam çok karışık bilmiyorum zaten benim ikinci evliliğim tekrar boşanmak istemiyorum ailemi de düşünüyorum ne yyapicagimi inanın gerçekten bilmiyorum.
İyi de bu adam değil miydi ki cinsellikte de zor kullanan?
Gerçekten neden bile bile mutsuzluğu istiyorsunuz?

Yazık günah değil mi size, doğacak çocuğa? Aşk sevgi böyle bir şey değil. Lütfen, kendinizi düşünmüyorsanız artık çocuğunuzu düşünün. Hem neden bu kadar erken hamile kaldınız, daha hiçbir şey oturmadan.

Çocuğumu ne yapayım babasız mı buyuteyim ben tek basima bitirmek o kadar kolay değil ki

Sen kararını vermişsin , dönecek gibi duruyorsun. Korkuyorsun bosanmasindan.

Madem böyle bir rest çektin , çıktın o evden sonuna kadar devam et. Yoksa döndüğünde çok daha kötü olaylar bekler seni. Bunu sende çok iyi biliyorsun.
Karakolluk olacak kadar yüz göz olmuşsunuz. O adam bile diyemeyeceğim eşiniz hamile karısına şiddet uygulayıp , üstüne yapılan psikolojik şiddete sessiz kalmış.
Adam olmayı becerememiş erkek lakaplı o kişi , sevgiden söz etmesin. Bu kişi mi baba olacak ? Bu kişi mi hayat arkadaşı olacak ?

Iki kişilik bir hayat kuramayan o kişiden ne es olur ne baba.

Bana kalırsa kesinlikle boşan. Ama bu olmaz , imkansız diyorsan madem sonuna kadar restine devam et.. Yoksa hayatın cehenneme döner.

Sen kararını vermişsin , dönecek gibi duruyorsun. Korkuyorsun bosanmasindan.

Madem böyle bir rest çektin , çıktın o evden sonuna kadar devam et. Yoksa döndüğünde çok daha kötü olaylar bekler seni. Bunu sende çok iyi biliyorsun.
Karakolluk olacak kadar yüz göz olmuşsunuz. O adam bile diyemeyeceğim eşiniz hamile karısına şiddet uygulayıp , üstüne yapılan psikolojik şiddete sessiz kalmış.
Adam olmayı becerememiş erkek lakaplı o kişi , sevgiden söz etmesin. Bu kişi mi baba olacak ? Bu kişi mi hayat arkadaşı olacak ?

Iki kişilik bir hayat kuramayan o kişiden ne es olur ne baba.

Bana kalırsa kesinlikle boşan. Ama bu olmaz , imkansız diyorsan madem sonuna kadar restine devam et.. Yoksa hayatın cehenneme döner.
Dönmek yok bosanmicam da kalsın ozaman öyle tek başına aklı başına gelene kadar

Hem sever
Hem döver
Hem ezdirir
Hem ezer

........

Bu silsile böyle gider.
Yapmayacağından eminsen ayrı ev tutması şartıyla git.

Unutma: seven erkek bunların hiçbirini yapmaz.
Bebeğin için şans ver dedim o kadar.

Kendini düşünmüyorsan karnındakini düşün o eve geri dönülür mü Allah aşkına? Eziyet görmek için mi evlendiniz? Aileniz bunun için mi büyüttü sizi bu yaşa getirdi?

Kocan aklını başına alıp ayrı ev tutarsa dönmeyi düşün yavrun için o da iyi olacağına inanıyorsan. Yoksa bas tekmeyi gitsin.

Birde ne aceleniz vardı evlenir evlenmez çocuk yaptınız hemde beraber otururken?

Şimdi de gel tutucam diyor ama güvenmiyorum inandırıcı değil o sşehire donersem basima neler geleceğini çok iyi biliyorum telefonumu alacaklar basimda sabahtan akşama kadar nöbet tutacaklar ailemden kimseyle gorusturmeyecekler birşey olsa polisi arayamicam kimseden yardım istiyemicem eve kilitlicekler o yuzden gitmeye korkuyorum...
daha çok yeni evliyim boşanma davası açarım diyor ama benim bildiğim 1 sene geçmeden bosamiyor hakim.

Bir sene sonra da ya çocuğumu benden alırlarsa haziran da doğuyor 1 sene dolunca çocuğum 3 aylık oluyor ozaman da çocuğumu benden alıp ona verirlerse been naparim :((

Üstelik ikinci evliliğinmiş çok daha temkinli olman gerekmez miydi yahu? 3 aylık evlisin 2.5 aylık hamilesin , hani kimse evliliğinin kötü gideceğini hesap ederek evlenmez ama ilkinden hiç mi ders çıkarıp da tanıyana kadar korunmayı düşünmedin?

Evlilik değil yaşadığın.. sen insansın ya sana bu muameleyi nasıl yaparlar? hala nasıl boşanmam eşim beni seviyor diyorsun ? insan sevdiğini döver mi? başınıza darbe mi alıyorsunuz aklım almıyor!

Hamile halinle gidip de o işkencelere çocuğunun da mı maruz kalmasını istiyorsun? gitme o eve. o adamdan da boşan. çocuğa babasız bakamam diyorsan 10 haftaya kadar yasal sınır var , o eve dönmeyi düşünme ama gerekirse bunu düşün...

Back
X