- 20 Ekim 2016
- 60
- 31
- 3
Meraba arkadaşlar. Ben 3 aylık evliyim ve 9 haftalık gebeyim. kayinvalideyle birlik evlendim ama evlendigim günden belli rahatım huzurum yok sürekli çalışıyorum evde düşük tehlikem olmasına rağmen hiç durmuyorum 5 dakika oturup dinlenecek olsam hemen annesi geliyor laf söylüyor beni kaldırıyor hiç oturtmuyor.eşimden eve gelirken örnek veriyorum meyve istesem annesi hemen kavga çıkartıyor isteme diyor boğazını tut diyor zaten bütün gün bir iş yaptigin yok vs vs. bu yüzden hep kavga tartışma çıkıyor huzurum kalmadı esim de zaten hiç birşey demiyor annesine hep onu koruyor ben birşey diyince bana şiddet uyguluyor hamile olmama rağmen aileme kufur ediyor sürekli beni hırpalıyor. ama ben dayanamadım. babamın evine çıktım geldim o evdeyken hamileligim tehlikeye giriyor. ve esim de geldi bize beni götürmek için ama ben gittiğim zaman orada neler olacağını çok iyi bildiğim için donmedim oraya ablası annesi babası beni tehdit ettiler. babası babamın üzerine yürüdü polislige kadar gittik dün gece.. ancak ayrı ev tutarsa giderim yoksa yapamam bıktım. bu kadar az zamanda bu kadar çok şey yaşattılar bebegimi tehlikeye atmak istemiyorum. olay böyle kızlar ne yapmam lazım boşanmak asla istemiyorum eşimi çok seviyorum oda beni seviyor ama ayrı ev tutmuyor geleceksen buraya gel diyor ben çok caresizim çocuğumu babasız dogurmak büyütmek istemiyorum. lütfen bir fikir verin yyardımcı olun. pisikolojim bbozuldu düşüne düşüne