• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba evine dönüş..

Polis olmasi ayricalik taninmaz korkma hemen git şikayet et Boşan insanlar kötü gunde kendi belli eder o yüzden yol yakinken ayril bide cocuk ta yok
Ayrıcalık tanınır diye şikayet etmemezlik yapmıyor konu sahibi belli ki mesleğine bir şey olur falan diye etmiyor. Halbuki ne olursa olsun şikayet etse görür kocası.

Konu sahibi, bence sizi arayıp özür dilese hemen barışacaksınız. Keşke boşansanız sizin için daha hayırlı.

Acim cok taze evimi yuvami cok ozluyorum ama en ufak bi hareket yok, ne anasi ne babasi, ne hergun bende yiyip icip evine yatmaya giden kizkardesi hicbisekilde sormadi bile nasil oldun naptin diye.. Cok zoruma gidiyo icime sindiremiyorum.. Esim heryerden engellemis silmis beni, butun akrabalarimi silmis hesaplarindan.. Baba evindede olmuyo 2. Kez gelince.. Allah var bisey hissettirmiyolar senin evin burasi biz arkandayiz diyolara ama aklim evimde, ne zorluklarla ne emeklerle yuva yaptim ben orayi..

arayan soran yok diye zoruna gidiyorsa sen ara aşkta gurur olmaz.

arayan soran yok diye zoruna gidiyorsa sen ara aşkta gurur olmaz.
Ne aski Allah askina. Böyle askmi olur, adam bildigin zalim.

Konu sahibi lütfen arama. Gururunu ayaklar altina alirsin. Yasadiklarin inan benim bile zoruma gitti, sende bir anadan dogdun böyle davranmaya ne hakki var?

Gelin kizinizi alin, ne sükürsüz pislik adamlar var. Hic bir hatrin yok adamin gözünde. Allah kolaylik versin, kalp gözünü acsin insallah ki, gercekleri görebilesin.

bosanicaksiniz
bu nasil bir zalim adamdir
hem size yaptigi hem komsunun cocuguna yaptigi , ne kadar ayip yaa , ne kadar kotu insanlar var , bir de polis olacak daha komsu cocuguna yardimdan aciz adam , karisini doven adam bizi , benim cocugumu koruyacak sokakta oyle mi??
cok sinirlendim

Üstelik anne hastanede. 18 yaşından ergen bir çocuk , saat 10 da dışarıda ne yapar ? Dershaneden gelmiş yorgun ve belkide aç.
Her zaman , her gün olan bir durummuş gibi , " kendi evimde rahat edemiyorum " demiş, bahanesi bu.

Bazı insanlar çok merhametsiz. Kendi ailesinden biri gelse gece yarısı olsa kapıyı açar ama.
....

Aranızdaki bağ bu şekilde çadırdamışsa , ve illaki yuvam diyorsanız bari bekleyin o arasın, çabalasın.
Git diyen o , her yerden silen de o.

Meraba arkadaslar, 2 yildir evliyim cocugum henuz yok, esimle cok severek 4 yilin sonunda evlendik ve isi dolayisiyla ailelerimizden farkli bi sehirdeyiz..
inisli cikisli bi evliligimiz vardi daha oncede bikac konu acmistim benim aileme vs karsi cok soguktu ama idare ediyodum her seferinde ben.. Gecen persembe aksami cok sacma bi sebeple kavga ettik, alt komsunla cok samimiyizdir, o aksam kadin hastalanmis hastaneye gitmis 18 yasindada bi oglu var dersaneden gelince kapida kalmis, aksam 10 civari msj atti bana kapida kalmis oglum size gelsinmi diye, gelsin dedim kapiyi caldi cocuk esim actirmadi, kendi evinde rahat edemiyomusta anahtarini tasisaymista vs vs diye, bende tavir yaptim yarin birgunde bizim birine ihtiyacimiz dustugunde kimse donup bize bakmiycak bende gülerek seni izliycem dedim.. Ben oyle deyince kufretti kahpe soyu dedi bana, bende ona cok afedersiniz o... Cocugusun sende o zaman dedim ama tamamen sinir aninda agizdan cikmis bisey yoksa daha salak demisligim yoktur.. Geldi tokat atti bana bende yanimda kagit makasi vardi onu aldim elime yaklasma yanima sakin polisi ariyorum diye telefonumu aldim. İyice sinirlendi vurdu savurdu beni yerden yere, bi taraftan halen kufurler savuruyo bi taraftan s.. Ol git bi gidemedin vs vs diyo, heryerim morardi tirnaklarim kirildi, odaya kendimi kilitleyip babasini aradim, ben gidiyorum haberiniz olsun dedm kendi hatamida soyledim o bana kufredince dayanamadim bende ona soyledim tek hatam bu dedim.. Ardindan oda benim babama msj atmis alin kizinizi gidin basa cikamiyorum ben diye. O arada kredi kartini falan aldi benden, babama biletimi aldirdim hemen gece 12.30da binip butun esyalarimi toplayip sabaha geldim baba evine.. Acim cok taze evimi yuvami cok ozluyorum ama en ufak bi hareket yok, ne anasi ne babasi, ne hergun bende yiyip icip evine yatmaya giden kizkardesi hicbisekilde sormadi bile nasil oldun naptin diye.. Cok zoruma gidiyo icime sindiremiyorum.. Esim heryerden engellemis silmis beni, butun akrabalarimi silmis hesaplarindan.. Baba evindede olmuyo 2. Kez gelince.. Allah var bisey hissettirmiyolar senin evin burasi biz arkandayiz diyolara ama aklim evimde, ne zorluklarla ne emeklerle yuva yaptim ben orayi.. Canim cok yaniyo kizlar bana bi yol gosterin..
Valla herşeyi geçtim. Kredi kartı derdine düşmüş ve sizden kredi kartını almayı ihmal etmemiş. Kadinsiniz basiniza hersey gelebilir, namususunuz esinizin nasil sizi böyle gönderir.
Bu hareketi ile size değer vermediği ortada.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bizim evliliklerimizde neden böyle şeyler olmadı acaba? Küfürler dayaklar? Rezillikler? Alın kızınızı gidinler? Alışma süreci öyle olmuyor. Mesela siz önceden kendinize göre kıyafetlerinizi yerleştirirdiniz ama şimdi başka birinin daha kıyafeti geliyor arıyor bulamıyorsunuz işte odur alışma süreci. Ya da evde farklı bir kanalı izlemek istiyorsunuz, çünkü zevkleriniz farklıdır bu yüzden zamanla alışırsınız. İşte budur alışma süreci. B.ktan bir sebepten Dayak yiyip yerden yere savrulup evden gönderilmek değildir.

yazmak istediklerimi yazmışsınız :KK9:
her yer şiddet doldu, bi de biz meşrulaştırmayalım. Evet ilk yıllar zordur, tartışmalar olur. Ama dayak, küfür (sözlü şiddet) küçümsenecek şeyler değil.

2 2e14ekim Allah yardımcınız olsun, önce biraz zihninizi dinleyin, çocuğunuz olsaydı sizi böyle görmesini tercih eder miydiniz?

Boşanıp boşanmamak size kalmış tabi ki ancak niyetiniz devam etmekse bile psikolojik tedaviyi şart koşmalısınız. Bu kadar basit bir meseleden öfkelenip darp ediyorsa ihtiyacı var demektir.

Sinir anında tek bi tokat bile değil adam sizi resmen yerden yere vurmuş ve siz dayak yerken bile barışmayı düşünüyorsunuz.aileniz arkanızda çaresiz değilsiniz ki.adam sizi heryerden engellemiş en ufak bi pişmanlık duymuyor nerdeyse kendi ayağınızla eve döneceksiniz.yapmayın çocuğunuzda Yok kurtarın kendinizi biran önce

Seni otobus garina esin mi birakti ?

Kocan o genci eve almamakla daha baştan ofsayta düşmüş. Hikayenin geri kalanı yaşanmamış olsaydı bile nasıl biriyle evlendiğini otur bi düşün derdim. İnsanlıktan nasibini alamamış sanki..

Nolur bu kadar duygusal bakmayın herşeye.Farkında değilsiniz belki ama ortada bir yuva falan yokmuş.Bir öfkeyle sizi dövüp söven bir adamla aile falan olunup bir yuva kurulmaz..Ben olsam şuan üzülmek yerine hazır çocukta yokken sonsuza kadar kazırdım o öküzü hayatımdan..

adamin silahi var öfke aninda iyiki bisey yapmamistir tv de goruyoruz kadin cinayeti bitmiyor walla ben olsam bu adamdan korkardim onunla yasayamazdim dunya kötü insanlarla dolu

Yani sürekli size karşı böyle değilse ikiniz de anlık bir sinirle bunları yaşamışsanız.
Barışın derim.
Birçok evlilikte ilk beş yıl biraz sıkıntılı olabiliyor aynı evde yaşamaya ,birbirinize alışma süreci...

Siz şimdilik sessiz bir şekilde izleyin bakalım iletişime geçiyor mu daha birkaç gün olmuş bekleyin bakalım.Elbet biri sizinle iletişim kuracak.
Anlam vermeye çalışıyorum yazdıklarınıza,veremiyorum.Anlık sinirle yerlerde sürüyen adam beş seneyi görmeden canına da kasteder kadının.Siz alışma sürecini çok yanlış anlamışsınız.

Çok yazık çok... zor bir dönemden geçeceksin. Gözünü karartabilsen işin daha kolay olurdu. Şimdi her gün her saat başı kocandan bir arama bir mesaj bir hamle bekleyeceksin. Oysa onun gözü seninkinden kara.. hem de en büyük suçlu kendi olduğu hâlde. Eminim şimdi kendine toz kondurmuyodur da. Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun. Rabbim hepimizi her daim merhametli insanlarla karşılaştırsın...

İçinizde kalmis ikinizinde. Patlamissiniz yazik olmus. Ama geri dobus olacagi i sanmiyorum. Darp raporu alin ve dava acin.

Anlam vermeye çalışıyorum yazdıklarınıza,veremiyorum.Anlık sinirle yerlerde sürüyen adam beş seneyi görmeden canına da kasteder kadının.Siz alışma sürecini çok yanlış anlamışsınız.
Tabi her evlilikte birbirine alışma böyle olmuyor.Lütfen yazdıklarım yanlış anlaşılmasın. Ben konu sahibinin yazdıklarında tereddüt sezdim.
Evine özlem hissetmenin yanında pişmanlık yaşıyor gibi hatta bir üyenin darp raporu alıp şikayet edebilirsin yorumuna karşılık bende onun her yerini çizdim gibi birşey yazmış.

Bana göre boşanmayı isteyen kişi ne olursa olsun darp raporunu alıp.Karakola şikayet eder ve soluğu adliyede alir.

Konu sahibi gibi yazanlara artık bırakma bari diye yazıyorum.Çünkü eşinin yaptıklarını sanki örtmek için bende ona küfür ettim,ona zarar verdim ,hala ailesinden kimse beni aramadı ve sosyal medyadan beni silmiş diyerek aslında benim yazdığım cevap gibi yorumlar bekliyorlar.
...ve eklemek istiyorum konu sahibi bosanmayacak biz ne yazarsak yazalım. .

Ne aski Allah askina. Böyle askmi olur, adam bildigin zalim.

Konu sahibi lütfen arama. Gururunu ayaklar altina alirsin. Yasadiklarin inan benim bile zoruma gitti, sende bir anadan dogdun böyle davranmaya ne hakki var?

Gelin kizinizi alin, ne sükürsüz pislik adamlar var. Hic bir hatrin yok adamin gözünde. Allah kolaylik versin, kalp gözünü acsin insallah ki, gercekleri görebilesin.

oluyor demek ki.
dayak yiyip yerlerde sürüklenen kadın darp raporu almak yerine kulağını çeksin diye adamın babasını aradığına göre:KK66:

Back
X