• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba evine dönüyorum destek

payedar

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6.016
Puanlar
118
Kızlar merhaba. Biz boşanıyoruz. Şu an eşyalarımı topluyorum ve baba evine döneceğim. Yıllar sonra baba evine dönmek üzüyor. Şu an maddi olarak bunu yapıyor olmak daha mantıklı geliyor. Bu süreçte biraz hem para biriktiririm hemde yalnız kalmakta nasıl gelir bilemedim. Çocuk yok. 10 yıldır beraberdik bu kararı almak hiç kolay olmadı. Evimi yuvamı eşyalarımı çok seviyordum. Şu an hayatımı sıkış tıkış hurçlara sıkıştırmak çok zoruma gidiyor. Gelecek günlerden korkuyorum. Bu süreçten geçenler ne olur destek verin. Zor bir ilişkiydi. Çok çabaladım ama artık kendi değerimi daha fazla ayaklar altına alamam. Duygu karmaşası içerisindeyim. Hem çok üzülüyor hem doğru olanın bu olduğunu biliyorum hemde süreçten korkuyurum bu sürece alışabilecek miyim felan :( bir de ben anne çok olmak istemiştim o nasip olmadı 2 evlat kaybettik çok yıprandım. Yani kısaca bu yoldan geçen kişilerin tecrübelerine çok ihtiyacım var dik durmaya çalışıyorum ama çok güçsüz hissediyorum kendimi

Öncelikle şuan böyle hissetmen çok normal ama sen doğru olanı yapmışsın sana saygısı olmayanın sevgisi zaten olmaz dediğin gibi yap biraz maddi açıdan kendini toparla kendine yeni bi sayfa aç hedef koy içinde kalıpta evli olduğun için yapamadığın şeyleri yap millete kulak asma hiç çünkü canım milletin ağzı torba değilki büzesin yanlız değilsin öyle düşün 10 sene az bi süre değil ama hayırlısı olmuş eminim bu sana iyi gelicek sen evliliğini kaybetmiş olabilirsin ama kendini kazandın öyle düşün unutma yanlız değilsinn :KK200:

Öncelikle şuan böyle hissetmen çok normal ama sen doğru olanı yapmışsın sana saygısı olmayanın sevgisi zaten olmaz dediğin gibi yap biraz maddi açıdan kendini toparla kendine yeni bi sayfa aç hedef koy içinde kalıpta evli olduğun için yapamadığın şeyleri yap millete kulak asma hiç çünkü canım milletin ağzı torba değilki büzesin yanlız değilsin öyle düşün 10 sene az bi süre değil ama hayırlısı olmuş eminim bu sana iyi gelicek sen evliliğini kaybetmiş olabilirsin ama kendini kazandın öyle düşün unutma yanlız değilsinn :KK200:
Çok teşekkür ederim bunu düşüneceğim evliyken yapmak isteyip yapamadığım ne var

Öncelikle bu süreçten gönlünüz ferah ve mutlu çıkmanızı diliyorum. Yalnız merak ettiğim şey, çocuk deenerken bir anda olmayan şey ne oldu?

Öncelikle bu süreçten gönlünüz ferah ve mutlu çıkmanızı diliyorum. Yalnız merak ettiğim şey, çocuk deenerken bir anda olmayan şey ne oldu?
çok iyi giden bir evlilik değildi ama sevgi aşk vardı sorunları aşıyorduk bir şekilde. 2 çocuk kaybından sonra aşamamaya başladık. Ben bu süreçte biraz kilo felan aldım. Cinsel hayatımız etkilendi. Sonra da en son aldatıldığımı öğrendim. Ve son

canım içinde ne varsa bak gez dolaş, hobi edin kurslara katıl hayatını bi düzene koy ve o düzenin başında sana ait olan vakitlerin olsun kafanı dağıtacak
Şu sn bu dediklerinizi hiç kafam kaldırmıyor ama sanırım biraz zaman geçtikten sonra iyi gelecek şeylerdir

Ben geçmedim ama en yakın arkadaşım boşandı.
Şu yazdıklarınızda onu gördüm resmen.. evini ağlaya ağlaya toplamıştı.
Geçen yıl tekrar evlendi
Şimdi 3 aylık dünya tatlısı bir kızı var çok iyi, kaliteli de bir eşi var.
Şimdi o gunleri konustugumuzda keske daha önce boşasaymisim diyor :)
Çok mutlu hem de çok. O yüzden hiçbir şey bitmiş değil..
Bugün size güneş batıyor ama yarın çok daha güzel bir şekilde doğacak.. buna inanın

Ben geçmedim ama en yakın arkadaşım boşandı.
Şu yazdıklarınızda onu gördüm resmen.. evini ağlaya ağlaya toplamıştı.
Geçen yıl tekrar evlendi
Şimdi 3 aylık dünya tatlı bir kızı var çok iyi, kaliteli de bir eşi var.
Şimdi o gunleri konustugumuzda keske daha önce boşasaymisim diyor :)
Çok mutlu hem de çok. O yüzden hiçbir şey bitmiş değil..
Bugün size güneş batıyor ama yarın çok daha güzel bir şekilde doğacak.. buna inanın
Yaa 🥹🥹 rabbim arkadaşınızın mutluluğu daim etsin. Evet şu an hayat bitiyormuş gibi geliyor ama inşalalh bende keşke daha önce yapsaydım dediğim günleri görürüm

çok iyi giden bir evlilik değildi ama sevgi aşk vardı sorunları aşıyorduk bir şekilde. 2 çocuk kaybından sonra aşamamaya başladık. Ben bu süreçte biraz kilo felan aldım. Cinsel hayatımız etkilendi. Sonra da en son aldatıldığımı öğrendim. Ve son
Hiç üzülme bu günlerde geçecek
Daha iyi olduğun mutlu olduğun günler gelecek hersey gönlünce olsun 🙏

Allahım yolunuzu, bahtınızı açık etsin inşallah.

Bahtınız açık olsun, bundan sonrası daha güzel olur İnşallah 🙏🏻

Kızlar merhaba. Biz boşanıyoruz. Şu an eşyalarımı topluyorum ve baba evine döneceğim. Yıllar sonra baba evine dönmek üzüyor. Şu an maddi olarak bunu yapıyor olmak daha mantıklı geliyor. Bu süreçte biraz hem para biriktiririm hemde yalnız kalmakta nasıl gelir bilemedim. Çocuk yok. 10 yıldır beraberdik bu kararı almak hiç kolay olmadı. Evimi yuvamı eşyalarımı çok seviyordum. Şu an hayatımı sıkış tıkış hurçlara sıkıştırmak çok zoruma gidiyor. Gelecek günlerden korkuyorum. Bu süreçten geçenler ne olur destek verin. Zor bir ilişkiydi. Çok çabaladım ama artık kendi değerimi daha fazla ayaklar altına alamam. Duygu karmaşası içerisindeyim. Hem çok üzülüyor hem doğru olanın bu olduğunu biliyorum hemde süreçten korkuyurum bu sürece alışabilecek miyim felan :( bir de ben anne çok olmak istemiştim o nasip olmadı 2 evlat kaybettik çok yıprandım. Yani kısaca bu yoldan geçen kişilerin tecrübelerine çok ihtiyacım var dik durmaya çalışıyorum ama çok güçsüz hissediyorum kendimi
Siz neler atlatmışsınız. Bu süreci de atlatacaksınız.
Bu sıkıntılı süreci unutacağınız nice huzurlu günleriniz olsun..

Yolunuz,şansınız, bahtınız acık olsun..

Siz neler atlatmışsınız. Bu süreci de atlatacaksınız.
Bu sıkıntılı süreci unutacağınız nice huzurlu günleriniz olsun..

Yolunuz,şansınız, bahtınız acık olsun..
Teşekkür ederim inşallah 🥹

Hayır canım benim
Sen kilo aldığın için cinsel hayatınız etkilenip eşin seni aldatmadı.
Bu cümleyi bir daha böyle kurma sakın!
Senin eski karaktersiz eşin
Iki çocuk kaybeden eşine yeterli desteği veremediğinden, duygusal boşluğa düşürüp.. o boşluğu yemekle doldurmana sebep olmuş.
Daha sonra da bu karaktersiz, şerefsiz herif yine seninle ilgilenmek yerine dışarıya gözünü dikmiş.
İki evlat kaybetmek kolay mı hiç bir kadın için.
Pislik herif en ihtiyacın olduğu dönemde olmamış
Bu saatten sonra da olmasın.. pisliğinde boğulsun

Yanlış anlama ama varmış Allah'ımın da bir bildiği bu dangalağı baba yaptırtmamış sana.

Zehirlerinden bir arın sen.. bak nasıl çiçek açacaksın

Hayır canım benim
Sen kilo aldığın için cinsel hayatınız etkilenip eşin seni aldatmadı.
Bu cümleyi bir daha böyle kurma sakın!
Senin eski karaktersiz eşin
Iki çocuk kaybeden eşine yeterli desteği veremediğinden, duygusal boşluğa düşürüp.. o boşluğu yemekle doldurmana sebep olmuş.
Daha sonra da bu karaktersiz, şerefsiz herif yine seninle ilgilenmek yerine dışarıya gözünü dikmiş.
İki evlat kaybetmek kolay mı hiç bir kadın için.
Pislik herif en ihtiyacın olduğu dönemde olmamış
Bu saatten sonra da olmasın.. pisliğinde boğulsun

Yanlış anlama ama varmış Allah'ımın da bir bildiği bu dangalağı baba yaptırtmamış sana.

Zehirlerinden bir arın sen.. bak nasıl çiçek açacaksın
Ya kocaman sarılasım geldi sana. Bu aldatmayı bile bana sorumluluk yıktı sana kaç kere kilo ver yatakta şunu yap bunu yap beni reddetme dedim dışarısı şampiyonalar ligi göbekli kadını nasıl arzulayım sen ittin beni dedi 🥹🥹
Evet hiçbir zaman iyi ki kaybettik demeye dilim varmıyor ama rabbim bizi korudu. Cennet kuşlarım yaşasaydı sağlıksız bir ortamda olacaktı ya da ayrılmak onlarla çok daha zorlayıcı olacaktı

Back
X