• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba evine dönüyorum destek

Aslında kirletti ilişki başında çok daha küçüktüm şimdi 10 yaş daha büyüğüm ama o kız şimdi ki kadındna daha güçlü daha özgüvenli daha cesur daha ayakları yere sağlam basıyordu. Beni dönüştürdü ve dönüştürdüğü kadını ben hiç sevmedim 🥹
Aldığınız karar az buz değil 100 kadından 10 u anca böyle cesur davranıyor ülkemizde ben size hayranlık duydum kendimi sizin yerinize koyduğumda ben ne yapardım dediğimde belki sizin kadar cesur davranamazdm bence siz dönüştüğünüz kadını çok çok sevin

Ben senin nickini gördükçe tekrar hamile kalıp sağlıklı doğum yaptığın haberini bekledim hep. Kendimde bu süreçleri yaşadığım için. Boşanıyor olmana çok şaşırdım. Seni kırmak istemem ama karısına destek olmak yerine, aldatmaya bahane arayan karaktersizden boşandığın için ve çocuğunuz olmadığı için çok şanslısın. Çocuğunuz olsaydı da bi bahane bulur yine aynı haltı yapardı. Çocuk için ömür boyu onunla muhattap olmak zorunda kalırdın. Rabbim bundan sonra içindeki yangını söndürecek mutluluklar yaşatsin

Kızlar merhaba. Biz boşanıyoruz. Şu an eşyalarımı topluyorum ve baba evine döneceğim. Yıllar sonra baba evine dönmek üzüyor. Şu an maddi olarak bunu yapıyor olmak daha mantıklı geliyor. Bu süreçte biraz hem para biriktiririm hemde yalnız kalmakta nasıl gelir bilemedim. Çocuk yok. 10 yıldır beraberdik bu kararı almak hiç kolay olmadı. Evimi yuvamı eşyalarımı çok seviyordum. Şu an hayatımı sıkış tıkış hurçlara sıkıştırmak çok zoruma gidiyor. Gelecek günlerden korkuyorum. Bu süreçten geçenler ne olur destek verin. Zor bir ilişkiydi. Çok çabaladım ama artık kendi değerimi daha fazla ayaklar altına alamam. Duygu karmaşası içerisindeyim. Hem çok üzülüyor hem doğru olanın bu olduğunu biliyorum hemde süreçten korkuyurum bu sürece alışabilecek miyim felan :( bir de ben anne çok olmak istemiştim o nasip olmadı 2 evlat kaybettik çok yıprandım. Yani kısaca bu yoldan geçen kişilerin tecrübelerine çok ihtiyacım var dik durmaya çalışıyorum ama çok güçsüz hissediyorum kendimi
Bende yaşadım korkma para biriktirir ilerde belki evine cikarsin

çok iyi giden bir evlilik değildi ama sevgi aşk vardı sorunları aşıyorduk bir şekilde. 2 çocuk kaybından sonra aşamamaya başladık. Ben bu süreçte biraz kilo felan aldım. Cinsel hayatımız etkilendi. Sonra da en son aldatıldığımı öğrendim. Ve son
Tek başına sen kaybetmedin ki

Belki de bizi hakeden bir adamı baba yaparız senin için dua edeceğim sen de bana et yolun bahtım açık olsun

Evet çok haklısın dışarısı şampiyonlar ligi gibi.Guzel kadinlar varsa manken gibi de adamlar var ama ben senin gibi karaktersiz değilim deseydin.Arsiz ya resmen.cok sinirlendim.
Böyle bi adamdan çocuksuz kurtulduğun için çok şanslısın canım.Yoksa ömrün boyunca muhatap olmak zorunda kalacaktin.

Mesleğin var mı bilmiyorum ama bence acilen bi is bul,kendine hobiler edin.Yepyeni bi sayfa aç kendine.umarim hersey gönlünce olur.

Back
X