Baba evine geri dönüş

Amin inşallah hepiniz doğruyu söylüyorsunuz zaten

Yaptığı ve yapmadığı her şeyle sizi bunu yapmaya mecbur bırakmış. Şunu sorun kendinize. Ben deli miyim ki evimi yuvamı durduk yere bırakıp baba evine geldim? Cevabı yolunuzu aydinlatir.

Baba evi iyidir orada şiddet aşağlama yok
Sizi eziyet etmeye o kadar alıştırmış ki
Aklınız karışmış, iyimi ettim diye soruyorsun!
O yaşadığın evlilik değil, işkence

Baba evi iyidir orada şiddet aşağlama yok
Sizi eziyet etmeye o kadar alıştırmış ki
Aklınız karışmış, iyimi ettim diye soruyorsun!
O yaşadığın evlilik değil, işkence
Tabi canım ne deseler de elin adami gibi olurlar mi benim ailemde çok medeni ve anlayışlı yani baba evinde yine prensesler gibiyim hatta daha çok iyi karşılıyorlar beni biliyorlar ki üzgünüm şuan bunu yapamayan aileler de var

Ailenizin tutumu önemli merak ettim ne diyorlar?

Allah cezasını versin bunların başka bir sey demiyorum. Kendileri s.. gitsin. Hem de cehennemin ta dibine.
Kendi kız kardeşine gelince onun esine e de herşeyi sover halbuki kardeşi de prensestir koca evinde bir eli yağda bir eli bağda ama gene onun kocasını beğenmezler ve bunu görüpte bir dönüp kendine bakmaz ne diyimki cahil işte

Nasıl oldu da bu karektersizle evlendin

Doğru yerdesin. Böyle bir evlilikten sonra baba evi candır. Ne hatası ne yanlışı. Bende bıraktım geldim baba evine hiç pişman değilim. Napalım şu kanı bozuklara kum torbası mı olalım? İnş cocuk yoktur

Hoops! Boşveeer. Bak beni dinle aynı durumdayız. Banada allah çocuk nasip etmedi tÜp bebek yapcaktık. 2.5 yıldır olmadı. Güçlü ol ve asla geriye dönme. 1 aydır baba evindeyim üzerime titriyorlar bu saatten sonra gidersen aileni kaybedersin. Ne açıdan kaybedersin.. öyle bir evlilikte akılları hep sende kalacak kalp çarpıntısıyla yaşatırsın insanları. Dönsemmi diye için içini yiyor.Yemesin sil at. Sonu yok

Rabbim yardımcın olsun. Orucunu tut namazını kıl. Hergün 100 adet Salavat çek rabbime aç derdini. Peygamber efendimiz hürmetine dua et. Hem kafan dağılır hem ferahlarsın. Şuan şer sandığın şey belki hayır dır? Şer şerde hayır vardır emin ol. Sabırlı olmalısın. İyi geceler

Bence cok yanlis yapmissin.. yuvan yikilmasin sakin bosanma, siddete devam...

Bende baba evindeyim her gun hır gür olucagına babamın evınde oturrum daha ıyı :)Çok sukur gıdecek evınız var ya olmasaydı

Olmuyorsa olmuyor zorlama aşkından geberecegini bilsinde geri dönme o adama gir işe çalış değerini kıymetini bilen biriyle evlen ç0nkü değişmezler döneyim değişirmi diye bekleme madem gittin arkana bile bakma hazır çocukta yokken sen bilirsin yinede ama geri dönsen değişmez!!!bi zamam acı çekersin sonra unutur gidersin anamızı babamızı bırakıp bu insancıklara gidiyoruz onlarsa neler yapıyor acımayacaksın normalde kolay kolay boşan demem kimseye şu1 senedir diyorum çonkü olmuyorsa gerçekten olmuyor çalışıp çabalıyorsun uyarına gidiyorsun karşı taraf 1 adım atmıyor bisüre sonra insan yoruluyor gerçekten yoruldum

Bu ara forumda çok denk geliyorum, 21-22 yaşlar evlilikler, çocuk planları
Sizin nezninizde burayı okuyan herkese söylüyorum bu yaşlar ailenizin yanında, okulda,işte olmanız gereken yaşlar
Aileleri de anlamıyorum, ortalama 18 yaşından beri evlisin nasıl izin verdiler, 18 çocuk çocuk, reşitlikle büyümüyor insanlar. Sonra böyle psikopatları adam sanıyorsunuz, üç yıl dayak yemek nedir? Allahın verdiği cana bu kadar eziyete neden tahammül ? Sende ailende hatalısınız baştan sona, hayatını temize çek, yeniden başla, bu adama bir daha dönme, umarım sevginin, evliliğin ne olduğunu öğreneceğin zamanları, sana değer veren insanla yuva kuracağın günleri görürsün, mutlu olmanı dilerim

Öff başta üzülmüştüm de " ben ona s.git diyemem " dediğinizi de görünce bilemedim. Neden diyemiyorsunuz dayak alışkanlık mı yaptı?
Bu arada bence yapın çocuk. Hatta 4 çocuk yapın. Ne demişler "Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur."
Sizin de şiddetiniz bereketlenir, acizliğiniz, korkunuz, özgüvensizliğiniz, mutsuz çocuklarınız... Ne diyeyim bu evlilikten güzelliğe bereket çıkmaz çünkü.

Evet yanlış yapmışsınız bence hemen ama hemen evinize geri dönün, eşiniz size hemen dayak atsın ve psikolojik şiddet uygulasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…