- 27 Temmuz 2019
- 135
- 80
- 13
- 26
- Konu Sahibi Blackeyess
-
Amin inşallah hepiniz doğruyu söylüyorsunuz zatenSiz yine de esinizi suclayin. Anne babasini boyle kotu bir ornekte rol model almayabilirdi,kapisini kapatip esiyle mutlu mesut yasayabilirdi. Cunku o da istemedi. Kv ve kp sizin muhattabiniz degil. Lutfen yasal haklarinizi sonuna kadar alin,esinizden. Sonra kendinizi dinleyin. Yeniden baslamak icin sebep cok. Su anda yuzlerine maske takmadan normal hayatlarini surdurmek isteyen binlerce kisi var dunyada. Omur cabuk geciyor. Caniniz kiymetli olur bundan sonra insallah.
Yaptığı ve yapmadığı her şeyle sizi bunu yapmaya mecbur bırakmış. Şunu sorun kendinize. Ben deli miyim ki evimi yuvamı durduk yere bırakıp baba evine geldim? Cevabı yolunuzu aydinlatir.Kızlar 3 yıldır evliyim eşimden hep şiddet hem fiziksel hem pskilojik şiddet gördüm bugün de bana herzamanki gibi doktor git dedi bende artık dayanamadım ve sabrım kalmadı artık çok kötüyüm ve bu sefer gerçekten çıktım geldim babamlara ve o bunu hic beklemiyordu ne yapicam bilmiyorum sizce yanlış mi doğru mu yaptım çok kötüyüm hemde cooookkkkk
Allah cezasını versin bunların başka bir sey demiyorum. Kendileri s.. gitsin. Hem de cehennemin ta dibine.Orayı yanlış yazmışım sıktır git diyor
Tabi canım ne deseler de elin adami gibi olurlar mi benim ailemde çok medeni ve anlayışlı yani baba evinde yine prensesler gibiyim hatta daha çok iyi karşılıyorlar beni biliyorlar ki üzgünüm şuan bunu yapamayan aileler de varBaba evi iyidir orada şiddet aşağlama yok
Sizi eziyet etmeye o kadar alıştırmış ki
Aklınız karışmış, iyimi ettim diye soruyorsun!
O yaşadığın evlilik değil, işkence
Kendi kız kardeşine gelince onun esine e de herşeyi sover halbuki kardeşi de prensestir koca evinde bir eli yağda bir eli bağda ama gene onun kocasını beğenmezler ve bunu görüpte bir dönüp kendine bakmaz ne diyimki cahil işteAllah cezasını versin bunların başka bir sey demiyorum. Kendileri s.. gitsin. Hem de cehennemin ta dibine.
Ailem benim suçsuz ve günahsız olduklarımı bildikleri için benim ne istediğime bakıyorlar ailem istemiyor zatenAilenizin tutumu önemli merak ettim ne diyorlar?
Nasıl oldu da bu karektersizle evlendinKendi kız kardeşine gelince onun esine e de herşeyi sover halbuki kardeşi de prensestir koca evinde bir eli yağda bir eli bağda ama gene onun kocasını beğenmezler ve bunu görüpte bir dönüp kendine bakmaz ne diyimki cahil işte
Kızlar 3 yıldır evliyim eşimden hep şiddet hem fiziksel hem pskilojik şiddet gördüm bugün de bana herzamanki gibi doktor git dedi bende artık dayanamadım ve sabrım kalmadı artık çok kötüyüm ve bu sefer gerçekten çıktım geldim babamlara ve o bunu hic beklemiyordu ne yapicam bilmiyorum sizce yanlış mi doğru mu yaptım çok kötüyüm hemde cooookkkkk
Ve biz çocuk sahibi olmak istiyorduk 1 ay sonra aşılama yapacaktık demekki nasip değilmiş 3 yıldır olmadı en doğrusu buymuş Rabbimin bildiği birşey var mis ki olmadı inanılmaz güçsüzum şuan ne yapmam lazım acaba kafam donmus hiçbirşeyi doğru düşünemiyorum annem de babamda çok sabretti onlar da artık dayanamıyor benim bu halime ve ben onların bu hallerine dayanamıyorum bile
Bence cok yanlis yapmissin.. yuvan yikilmasin sakin bosanma, siddete devam...Kızlar 3 yıldır evliyim eşimden hep şiddet hem fiziksel hem pskilojik şiddet gördüm bugün de bana herzamanki gibi doktor git dedi bende artık dayanamadım ve sabrım kalmadı artık çok kötüyüm ve bu sefer gerçekten çıktım geldim babamlara ve o bunu hic beklemiyordu ne yapicam bilmiyorum sizce yanlış mi doğru mu yaptım çok kötüyüm hemde cooookkkkk
Bende baba evindeyim her gun hır gür olucagına babamın evınde oturrum daha ıyı :)Çok sukur gıdecek evınız var ya olmasaydıKızlar 3 yıldır evliyim eşimden hep şiddet hem fiziksel hem pskilojik şiddet gördüm bugün de bana herzamanki gibi doktor git dedi bende artık dayanamadım ve sabrım kalmadı artık çok kötüyüm ve bu sefer gerçekten çıktım geldim babamlara ve o bunu hic beklemiyordu ne yapicam bilmiyorum sizce yanlış mi doğru mu yaptım çok kötüyüm hemde cooookkkkk
Değmiyor ablaaam değmiyor sorun esimde zaten baksan sayfama hep çocuk için forumlara konular açmışım hep destek bilgi elimden gelen herşeyi yaptım gerisini Allah'a tevvekul ettim çabaladım yıprattım bu arada ben 21 yaşındayım daha
Hayırlısı olsun hakkinizdaAilem de bende istiyoruz boşanmayı zaten çünkü dövüyor sahip çıkmıyor köle olarak görüyor ben irtibata geçmiyorum zaten istemiyorum da bir şekilde inşallah biticek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?