• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba evine gidiyorum, bana bir akıl verin

Kesinlikle bıçak olayı çok ciddi boyutta saldırganlığa meyli olduğunu gösteriyor bizler de yaşadık o öfke durumlarını ama insanın ne olduğu öfke anında belli olur bu boyutta olması senin tehlikede olduğuna delil zaten.Acilen patolojik bir tedavi (ilaç terapi) görmesi lazım Sen annenlerde kal doğru yoldasın.👍 Tedavisini olur, ilacını kullanır, anası da erkektir yapar zihniyetinden vazgeçip oğullarıyla ciddi ciddi konuşup senden özür dilerlerse belki son bir şans verebilirsin. Aksi taktirde boşanma davasını açacağını söyle.
Çok geçmiş olsun canım.

Evlilikte yaşanan her problemin aileye anlatılmaması konusunda hemfikiriz. Ama sizin ki "kv yan baktı, eşim yemeklerimi beğenmedi, kocam beni gezdirmedi" gibi bir durum değil. Sizin tartışmada ki tavırlarınızı bilmiyorum hadi hakaret ettiğinde sizde ettiniz, kışkırttınız diyelim ama bıçakla üzerinize yürümesinin açıklaması/affı olamaz. Böyle bir durum aileden de saklanmaz.
Ailenizle konuşun her şeyi bilsin, sonrasında eşinizin tutumuna göre karar verirsiniz. Cicim aylarında hakaret edip, bıçak gösteren adamın evliliğiniz ilerlediğinde neler yapabileceğini tahmin etmek bile ürkütücü. Belki sizden sakladığı psikolojik hastalığı bile olabilir.
Ben susmuyorum tartışmalarda hakaret ederken Gül uzatamıyorum ne yazıkki. Hele kendimi geçtim konu ailem olunca saygı falan kalmıyor arada ne söylüyorsa aynısını söylüyorum ama hiçbir cevap bıçakla yürümesine sebep olamaz haklısınız. Bu yüzden o gün de terk ettim o an çaresiz kaldığımdan geri döndüm. Şimdi de gidiyorum bi de üzülüyorum içim soğudukça elimde değil. Ama yaptıklarını da sindiremiyorum

Böyle adamları sevmeyin. Bu kişiler insan da hayvanda değiller yaratıklar bakın. Her evlilikte tartışma oluyır ama kimse kimseye bıçak çekmiyor doğal olan bu değil ki. Mesela o tartışmada sizde kızgınsınız ama bıçak çekmek hakaret etmek geliyor mu içinizden ama onun geliyor. Demek ki tam bir yaratıkç sorgulamayın doğruyu yanlışı yapmanız gereken bir daha asla dönmemek. Gözünğz böyleleri için geriye bakarsa haberlerde kocamdan kurtulmak istiyorum çığlıklarınızla üzülür ağlarız veya çok daha fazlası kendiniz için böyle adamları sevmeyin

Kesinlikle bıçak olayı çok ciddi boyutta saldırganlığa meyli olduğunu gösteriyor bizler de yaşadık o öfke durumlarını ama insanın ne olduğu öfke anında belli olur bu boyutta olması senin tehlikede olduğuna delil zaten.Acilen patolojik bir tedavi (ilaç terapi) görmesi lazım Sen annenlerde kal doğru yoldasın.👍 Tedavisini olur, ilacını kullanır, anası da erkektir yapar zihniyetinden vazgeçip oğullarıyla ciddi ciddi konuşup senden özür dilerlerse belki son bir şans verebilirsin. Aksi taktirde boşanma davasını açacağını söyle.
Çok geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim.. annesi de kendi de dünden razı gibi görünüyor hiç üzgün değildi ayrılırken eşim. Hatta kendi eliyle bıraktı terminale. Geri de dönme dedi dönmek istiyormuşum gibi. Ben kendim terk ediyorum istesen de dönmem falan dedim yine haklıymış gibi dünyalar kadar lafı söyledi öyle gönderdi. Bu gidişle en yakın zamanda dava açacağım..

Ailede boyle kabul.ediyor.degil mi?gerci terbiye gormemis belli ama gitsin tedavi olsun pislik
Bana gelince sesi çıkmaz kuzu gibi çocuk der annesi. İnanmaz bana hakaretler ettiğine. Erkektir sinirlenir sen yükseltme onu der. Ama kendilerine gelince bağıra çağıra kavga ederler öyle mi yetişmiş anlamıyorum

Ben susmuyorum tartışmalarda hakaret ederken Gül uzatamıyorum ne yazıkki. Hele kendimi geçtim konu ailem olunca saygı falan kalmıyor arada ne söylüyorsa aynısını söylüyorum ama hiçbir cevap bıçakla yürümesine sebep olamaz haklısınız. Bu yüzden o gün de terk ettim o an çaresiz kaldığımdan geri döndüm. Şimdi de gidiyorum bi de üzülüyorum içim soğudukça elimde değil. Ama yaptıklarını da sindiremiyorum

Sevgiliyken de böylemiydi yoksa gizledimi bu yönünü? Bence terk etmekle en doğrusunu yapmışsınız. İnş karşınıza sizi hak eden çıkacaktır

Sevgiliyken de böylemiydi yoksa gizledimi bu yönünü? Bence terk etmekle en doğrusunu yapmışsınız. İnş karşınıza sizi hak eden çıkacaktır
Sinirliliği böyleydi ama bu kadar hakaret etmezdi. En fazla sinirliyken telefonu kapatır mesajlarıma cevap vermez alttan da almazdı uzak mesafeydi zaten. Evlendikten sonra her tartışmadan sonra özür dileyen taraf o olur ama siniri baki kaldı..

Teşekkür ederim.. annesi de kendi de dünden razı gibi görünüyor hiç üzgün değildi ayrılırken eşim. Hatta kendi eliyle bıraktı terminale. Geri de dönme dedi dönmek istiyormuşum gibi. Ben kendim terk ediyorum istesen de dönmem falan dedim yine haklıymış gibi dünyalar kadar lafı söyledi öyle gönderdi. Bu gidişle en yakın zamanda dava açacağım..
Canım kusura bakma ama bunlar hem kel hem hodul ve burdan bakıldığı zaman bunlarla yürümez olarak görüyorum.Bir erkek de kadın da hatasını bilip kabullenmeli evlilikte hiç bir şey tek taraflı yürümez.Hep sen alttan alacaksın yanlışı olsa oturup konusamayacaksin ilerde çocuğun olsa bir sürü fikir ayrılığı olacak medeni bir şekilde tartışmayı bilmeyen ve öğrenmek de istemeyen adamla ömür geçmez.
Hem saldırgan davranışlar sergiliyor hem de pişkin pişkin haller.Malesef o anne de çok yanlış yolda olduğunu anlayacak ama iş işten geçecek.Ofke kontrol bozukluğunun bir gerekçesi olamaz bence de boşanmaya dünden razı gibiler çocuğunuz yok değil mi?

Canım kusura bakma ama bunlar hem kel hem hodul ve burdan bakıldığı zaman bunlarla yürümez olarak görüyorum.Bir erkek de kadın da hatasını bilip kabullenmeli evlilikte hiç bir şey tek taraflı yürümez.Hep sen alttan alacaksın yanlışı olsa oturup konusamayacaksin ilerde çocuğun olsa bir sürü fikir ayrılığı olacak medeni bir şekilde tartışmayı bilmeyen ve öğrenmek de istemeyen adamla ömür geçmez.
Hem saldırgan davranışlar sergiliyor hem de pişkin pişkin haller.Malesef o anne de çok yanlış yolda olduğunu anlayacak ama iş işten geçecek.Ofke kontrol bozukluğunun bir gerekçesi olamaz bence de boşanmaya dünden razı gibiler çocuğunuz yok değil mi?
Planlıyorduk işte üzüldüğüm başka bir konu da bu.. 1 hafta 10 güne bir sürpriz çıkmaz inşallah 😭 ne yapacağımı bilmiyorum umarım çok geç olmamıştır engelleyebilmemin bi yolu var mi onu da bilmiyorum henüz öğrenmeden

Sinirliliği böyleydi ama bu kadar hakaret etmezdi. En fazla sinirliyken telefonu kapatır mesajlarıma cevap vermez alttan da almazdı uzak mesafeydi zaten. Evlendikten sonra her tartışmadan sonra özür dileyen taraf o olur ama siniri baki kaldı..

Uzak mesafeden tanımakta zor oluyor tabi. Bende de öyle bir durum var uzak mesafe ilişkisi zor. Tartışıp ağıza alınmayacak şeyler söyledikten sonra özür dilemek marifet değil ki :( bence doğru olanı yapmışsınız ne kadar zor olsa da

affedilmez,
bir ihtimal siddete meyilli oldugu icin terapi alir ve doktoru saglikli bir evlilik surdurebilecegine kani olursa ikinci sans verilebilir.

Yine de caninizi sokakta bulmadiniz degil mi,
bu dedigim ikinci sansi vermek icin bile cok cok iyi dusunmelisiniz.

ama geldi ozur diledi falan, hic bir anlami yok,
sonucta bu adam illa ki yeniden bir seye sinirlenecek ve bir sonraki sefer o bicagi sadece gostermeyecek, persembenin gelisi carsambadan belli

Planlıyorduk işte üzüldüğüm başka bir konu da bu.. 1 hafta 10 güne bir sürpriz çıkmaz inşallah 😭 ne yapacağımı bilmiyorum umarım çok geç olmamıştır engelleyebilmemin bi yolu var mi onu da bilmiyorum henüz öğrenmeden
Hayırlısı olsun canım bebek ihtimali varsa ondan böyle kendine güvenli davranıyor da olabilir.Erkeklerin klasik bana muhtacsin tavırları.Ama inan değilsin hamileysen bile kimseye ihtiyacin olmadan bebeğine çok güzel annelik yapabilirsin.
Hamilelikte insan maksimum duygusal oluyor daha duygusal kararlar verebiliyor o yüzden öğrenmeden önce bir karar verip bunu uygulamaya geçmelisin.Sen ne istiyorsun peki?Gerçekten boşanmak istiyor musun? Gözdağı olsun diye mi terk ettin evi?

Uzak mesafeden tanımakta zor oluyor tabi. Bende de öyle bir durum var uzak mesafe ilişkisi zor. Tartışıp ağıza alınmayacak şeyler söyledikten sonra özür dilemek marifet değil ki :KK43: bence doğru olanı yapmışsınız ne kadar zor olsa da
Maalesef hem de nasıl zor. Şimdiki aklım olsa sevgimi bağrıma basar evlenmezdim işlerin bu raddeye geleceğini bilseydim. En başta neyden endişeliyseniz onu bastırmamak gerekiyor çünkü bi şekilde insanın sonunu getiren şey de o oluyor ..

Çocugunuz kendi yasadiklarini yasasaydi ne derdiniz ona kizim idare et vs tabiki asla demezdiniz.kacin kurtulun caninizi sokakra bulmadiniz.siz de bir annenin cocugusunuz yazik etmeyin kendinize.erkeklik bicak gostermeyle olmaz sevip saymayla olur.yine yazacagim kocamda kocam esimde esim deyip caninizdan olmayin lutfen

affedilmez,
bir ihtimal siddete meyilli oldugu icin terapi alir ve doktoru saglikli bir evlilik surdurebilecegine kani olursa ikinci sans verilebilir.

Yine de caninizi sokakta bulmadiniz degil mi,
bu dedigim ikinci sansi vermek icin bile cok cok iyi dusunmelisiniz.

ama geldi ozur diledi falan, hic bir anlami yok,
sonucta bu adam illa ki yeniden bir seye sinirlenecek ve bir sonraki sefer o bicagi sadece gostermeyecek, persembenin gelisi carsambadan belli
Çok haklısınız ne diyebilirim ki. Konuyu açmadan önce ufakta olsa “acaba” düşüncesi vardı. Birilerinden kalbinin değil de mantığının söylediklerini duymak gerçekten rahatlatıcı

Çok haklısınız ne diyebilirim ki. Konuyu açmadan önce ufakta olsa “acaba” düşüncesi vardı. Birilerinden kalbinin değil de mantığının söylediklerini duymak gerçekten rahatlatıcı

canim dun evde bahar temizligi yapiyorum, tezgahin ustune ciktim bir seyler icin,
sonra dedim ki canimi sokakta bulmadim ineyim ben buradan, orasi da pis kaliversin,
esim guldu halime, ne olacak abartma dedi, dedim benim canim kiymetlidir yapmayacam.

azicik caniniz kiymetli olsun,
bu hayata on kez gelmiyoruz ki.

adam icin de en iyisi terapi almasi,
belki siz terkettiginiz icin kendini zorlar da bunu akil eder.

Hayırlısı olsun canım bebek ihtimali varsa ondan böyle kendine güvenli davranıyor da olabilir.Erkeklerin klasik bana muhtacsin tavırları.Ama inan değilsin hamileysen bile kimseye ihtiyacin olmadan bebeğine çok güzel annelik yapabilirsin.
Hamilelikte insan maksimum duygusal oluyor daha duygusal kararlar verebiliyor o yüzden öğrenmeden önce bir karar verip bunu uygulamaya geçmelisin.Sen ne istiyorsun peki?Gerçekten boşanmak istiyor musun? Gözdağı olsun diye mi terk ettin evi?
İkisi de aslında. Boşanmak düşüncesi, yani bir gün bu noktaya geleceğim düşüncesi hep vardı. Daha dün dedim ben de bu evden bir gün gideceğim diye. Çünkü mutsuzum ağzı açılınca sana şunu yaptım bunu aldım diyor oysaki ikimizde çalışıyoruz aldığımız her şeyi birlikte ödüyoruz, kendi mutluluğumu hiçe sayıp seni mutlu etmeye çalıştım diyor. Ama istediğim maddiyat değildi ki benim hiçbir zaman olmadı. Huzurum olmadıktan sonra saraylarda yaşasam ne fayda. Gözdağı vermek konusuna gelince destek alıp tedavi olacağını bilsem (ki bunu ona hep söylüyordum) Ah keşke.. ama problem çözülür mü ondan emin değilim işte

canim dun evde bahar temizligi yapiyorum, tezgahin ustune ciktim bir seyler icin,
sonra dedim ki canimi sokakta bulmadim ineyim ben buradan, orasi da pis kaliversin,
esim guldu halime, ne olacak abartma dedi, dedim benim canim kiymetlidir yapmayacam.

azicik caniniz kiymetli olsun,
bu hayata on kez gelmiyoruz ki.

adam icin de en iyisi terapi almasi,
belki siz terkettiginiz icin kendini zorlar da bunu akil eder.
Umarım alır..

Back
X