• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba evine gidiyorum, bana bir akıl verin

Aman geri dönme bu adam seni öldürmezse sakat bırakır !

Merhabalar. Ailemden başka anlatacak kimsem olmadığı için ve objektif yorum duymak istediğim için buraya yazıyorum. Eşimle 1 yıldır evliyiz. %30 güllük gülistanlık geri kalanı zehir gibi geçti. Öncesinde de 4 yıllık mazimiz var. Neden zehir gibiydi anlatayım. Eşimi çok seviyor(d)um ama sonu gelmeyen bitmek bilmeyen tartışmalardan dolayı artık sevgimi sorgular oldum. Maddi olarak hiçbir sıkıntımız yok. Tek sıkıntı ani parlamaları, sinirlenince gözünün dönüp ağzına gelen hakaretleri saydırması. Hiç yapmamıştı daha 2 hafta önce sinirinin şiddeti yüksek bir raddeye ulaştı sinirden bıçakla üzerime yürüdü. Yaşadığımız ve korktuğum en kritik nokta buydu. Her tartışma sonrası olduğu gibi özürler diledi güller aldi kendini affettirmeye çalıştı, çok sever sevdiğini hissettirir ama sevgi bu mu? O tartışma anında ettiği hakaretleri küfürleri aileme yaptığı aşağılamaları duymayayım yeter ki sevmesin diyecek noktaya geldim. En son yine benzer bir tartışma yaşadık ve evden valizimi toplayıp ayrıldım aileme gidiyorum. Sizlere danışmak istedim bu tarz şeyler affedilir yenilir yutulur cinsten şeyler mi? Fikir alacak biri olmadığından çevremde, sürekli internetten bakıyorum benzer şeyler yaşayan var mi diye. Her evliliğin şartları farklıdır kıyaslanmaz biliyorum ama çok daha kötü şeyler yaşayanlar da Var biliyorum. Anneme de söyledim dün ilk kez bıçak mevzusunu. Yanlış mi yaptım Söylemekle, evden ayrılmakla bana bir akıl verin ne olur 😔
Allah yardımcınız olsun .Hepımız sınırlenıoruz .Ama bucak almıoruz .

Konu geçen seneninmiş. Ondan sonrada daha girmemiş. Dönüp durum guncellerse sevinirim. En azindan bilelim harmanda tırpan yiyen sıpa sahiden unutmuyor mu yıllar geçse de acısını, yoksa erimdir döver de sever de mantığı mı var?

Merhabalar. Ailemden başka anlatacak kimsem olmadığı için ve objektif yorum duymak istediğim için buraya yazıyorum. Eşimle 1 yıldır evliyiz. %30 güllük gülistanlık geri kalanı zehir gibi geçti. Öncesinde de 4 yıllık mazimiz var. Neden zehir gibiydi anlatayım. Eşimi çok seviyor(d)um ama sonu gelmeyen bitmek bilmeyen tartışmalardan dolayı artık sevgimi sorgular oldum. Maddi olarak hiçbir sıkıntımız yok. Tek sıkıntı ani parlamaları, sinirlenince gözünün dönüp ağzına gelen hakaretleri saydırması. Hiç yapmamıştı daha 2 hafta önce sinirinin şiddeti yüksek bir raddeye ulaştı sinirden bıçakla üzerime yürüdü. Yaşadığımız ve korktuğum en kritik nokta buydu. Her tartışma sonrası olduğu gibi özürler diledi güller aldi kendini affettirmeye çalıştı, çok sever sevdiğini hissettirir ama sevgi bu mu? O tartışma anında ettiği hakaretleri küfürleri aileme yaptığı aşağılamaları duymayayım yeter ki sevmesin diyecek noktaya geldim. En son yine benzer bir tartışma yaşadık ve evden valizimi toplayıp ayrıldım aileme gidiyorum. Sizlere danışmak istedim bu tarz şeyler affedilir yenilir yutulur cinsten şeyler mi? Fikir alacak biri olmadığından çevremde, sürekli internetten bakıyorum benzer şeyler yaşayan var mi diye. Her evliliğin şartları farklıdır kıyaslanmaz biliyorum ama çok daha kötü şeyler yaşayanlar da Var biliyorum. Anneme de söyledim dün ilk kez bıçak mevzusunu. Yanlış mi yaptım Söylemekle, evden ayrılmakla bana bir akıl verin ne olur 😔
7 yıllık evliyim. Esiminde benmde evliliğe alışma sürecimiz oldukça fazla uzun sürdü İlk 2 yıl ciddi anlamda kavgalar ettik birbirimizin üzerine yürüdük laf soylerek ama asla bicak cekmedik bu seni öldürürüm demek farkındasınız dimi☹️

Bugün bıçakla üzerinize yürüyen, ertesi gün kullanır o bıçağı. Bence gereken yerlere şikayette de bulunun.

Bıçakla yürümek nedir? Asla affı olmaz, sonrasını düşünmek bile korkutucu. Böyle sevgi olmaz, ailenize söylemekle de iyi yapmışsınız bir gaflete düşüp affedecek olursanız sizi durdururlar.

Uzun zamandır yorum yapmıyordum ama bu konu onemlı benım ıcın. Eskı sevgılımın kuzenı esıyle tartısma yasardı. Anı sınır patlamaları. Bır gun bıcakla ustune yurumus adam. Kadıncagız korkup evıne gıttı ama ilk kez oldu dıye aılesı ikna ettı gerı döndu. Zaten bısı yapmazdım senı sevıyorum dedı esı özurler aglamalar nasıl buna ınanabılırsınler. Aradan altı ay gectı. Yıne bır kavga oldu adam bıcagı alıp kadının ustune yurudu. Saplar mıydı amacı korkutmaydı bılmıyoruz ama kadın da kendını korumak ıcın elını tuttu adamın o arbedede adamın gogsune gırıp cıkmıs bıcak. Adam salona gecıp yıgılmıs kadın anlamamıs bıle bıcagın gırdıgını. Sonra adam mezara, kadın kendını savunamadıgı ıcın de mahkemede uzun bır ceza aldı. Cocugu da ortada kaldı. Bak bu durum kocam tokat attı napıcam olayı degıl. Onun kocasının da ne sabıkası var ne baska bısı normal evınden ısıne gıden adam. Ama o bıcak cıktıysa ortaya sonun ıyı gorunmuyor

Back
X