normal değil.cinsel eğitim o yaşlarda başlar ve çocukta kafa karışıklığına sebep olurMrb. Kk hanimlari. Kafama takilan birsey var . Gercekten tartisma amacli bu konuyu acmiyorum. Sadece genel anlamada kadinlarin bu konuda ne dusundugunu merak ediyorum..
Kiz veya erkek yasi diyelim 3 4 5 vs. Babasiyla dudak dudaga bir kiz cocugu, veya Annesiyle dudak dudaga olan bir oglan cocugu.. Sizce bu normal mi ?
Gercekten toplumun bu konuda ne dusundugunu merak ediyorum.
Hiç bir yasta normal bulmuyorum. Anne kızı da normal bulmuyorumMrb. Kk hanimlari. Kafama takilan birsey var . Gercekten tartisma amacli bu konuyu acmiyorum. Sadece genel anlamada kadinlarin bu konuda ne dusundugunu merak ediyorum..
Kiz veya erkek yasi diyelim 3 4 5 vs. Babasiyla dudak dudaga bir kiz cocugu, veya Annesiyle dudak dudaga olan bir oglan cocugu.. Sizce bu normal mi ?
+1Hiç bir yasta normal bulmuyorum. Anne kızı da normal bulmuyorum
Arkadasimin resmini gorunce oyle aklima geldi canim+1
Anne-oğul veya baba-kız olması değil ebeveyn ve çocuk olarak hiç bir şekilde normal olamaz.
Siz neden bu şekilde sınırlandırdınız? @Mucizeolsakeske
Mrb. Kk hanimlari. Kafama takilan birsey var . Gercekten tartisma amacli bu konuyu acmiyorum. Sadece genel anlamada kadinlarin bu konuda ne dusundugunu merak ediyorum..
Bu durum tehlikeli. Sapıkça görmüyorum ama tehlikeli ve olmamasi gereken bir sey olarak buluyorum. Çünkü o yaşta bir çocugu ebeveyn olarak dudagindan öperseniz, yabancı biri öpmeye çalıştığında cocuk bunu yanlis olarak gormez. Ya da kendi gidip eriskin birini dudagindan opmeye çalışabilir. Ortalik pedofili kayniyorken bu tarz davranislari cok tehlikeli buluyorum. Bu yuzden çocuklarımıza mahremiyeti ve yasakli davranislari cok net bir sekilde ogretmemiz gerekir.
Aynen öyle. O kadar doğru ki bu.
Ben 5 yaşında bir çocukken başımdan bir taciz vakası geçti
Taciz eden akrabam tuvaletten sonra taharet alıp almadığımı kontrol etme ayağına taciz ediyordu.
Çünkü annem ve teyzem bu şekilde kontrol ediyordu ve bana çok normal geliyordu haliyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?