Baba kiz Anne oglan

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.328
En iyi cevaplar
1
12.166
148
Mrb. Kk hanimlari. Kafama takilan birsey var . Gercekten tartisma amacli bu konuyu acmiyorum. Sadece genel anlamada kadinlarin bu konuda ne dusundugunu merak ediyorum..

Kiz veya erkek yasi diyelim 3 4 5 vs. Babasiyla dudak dudaga bir kiz cocugu, veya Annesiyle dudak dudaga olan bir oglan cocugu.. Sizce bu normal mi ?

Gercekten toplumun bu konuda ne dusundugunu merak ediyorum.

normal değil.cinsel eğitim o yaşlarda başlar ve çocukta kafa karışıklığına sebep olur

Hiç bir yasta normal bulmuyorum. Anne kızı da normal bulmuyorum

Eskiden olsa masumca gelirdi nolacak derdim ..

Ama cocuklar da ana babalarda bi garip olduk biz..

İstismar tecavüz aldı basını gitti..

Vesselam normal degil artık hic hosuma gitmez o kare..

Yorumlariniz icin tsk.ederim sanirim ayni seyleri dusunuyoruz. Arkadasim paylasmis bende yanlis cocugun edebini kacirmayin dedim. Ama sanirim biraz sinirlendi bende geri cevap vermedim.. Herkesin dogrusu kendine tabikide

Bu durum tehlikeli. Sapıkça görmüyorum ama tehlikeli ve olmamasi gereken bir sey olarak buluyorum. Çünkü o yaşta bir çocugu ebeveyn olarak dudagindan öperseniz, yabancı biri öpmeye çalıştığında cocuk bunu yanlis olarak gormez. Ya da kendi gidip eriskin birini dudagindan opmeye çalışabilir. Ortalik pedofili kayniyorken bu tarz davranislari cok tehlikeli buluyorum. Bu yuzden çocuklarımıza mahremiyeti ve yasakli davranislari cok net bir sekilde ogretmemiz gerekir.

Hayır değil tabii ki.
Bangır bangır neden doğru olmadığını uzmanlar anlatıyor sağır sultan bile duydu.
Daha ne denebilir ki modern olacağım ayarına çocuklarını tehlikeye atıyorlar.

Birde eskiden boyle birsey varmiydi yani en azindan benim gordugum toplumda ben hic bir zaman babamla dudak dudaga bir opmem olmamistir. Veya amcamin oglunun annesiyle vs. Yani ben hic gormezdim boyle seyler. Simdi bana okadar tuhaf geliyor ki. Boyle gorunce aklima bin turlu seyler geliyor. Ya herkese aynisini yaparsa diye. Malum ulkede sapik cok ve hamileyim biraz da onun tedirginligi var uzerimde. Herkese supheli gozlerle bakar oldum

Anne kiz baba ogulda olmaz....
Hicbisekilde hicbir yasta olmaz...hele hrle simdiki zamanda....
Kimseye guvenmem..
Allah korusun..

Aynen öyle. O kadar doğru ki bu.
Ben 5 yaşında bir çocukken başımdan bir taciz vakası geçti
Taciz eden akrabam tuvaletten sonra taharet alıp almadığımı kontrol etme ayağına taciz ediyordu.
Çünkü annem ve teyzem bu şekilde kontrol ediyordu ve bana çok normal geliyordu haliyle.

Bende bu istismar olaylarindan sonra artik oglumun iznini almadan yanaktan bile opmuyorum. Cocuklqrimizin onlarin iznini almadan onlara dokunamiycagimizi ogrenmeleri lazim.

Iste sapık fırsatçı pislikler boyle. Bizim goremedigimiz her açığı kolluyorlar. O yuzden ekstra ozenli olmak lazim.
Sizin icin de cok üzüldüm umarim atlatabilmissinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…