Bende kucukken taciz olayi yasamistimAynen öyle. O kadar doğru ki bu.
Ben 5 yaşında bir çocukken başımdan bir taciz vakası geçti
Taciz eden akrabam tuvaletten sonra taharet alıp almadığımı kontrol etme ayağına taciz ediyordu.
Çünkü annem ve teyzem bu şekilde kontrol ediyordu ve bana çok normal geliyordu haliyle.
Evet olmasi gereken suanki bu devirde bu canim. Ablamla bugun konusurken yegenim hakkinda cok zorlardim su teyzen opsun su amcandir opsun ne kadar yanlis yapmisim diyor. Insanlar bu gunumuzdeki yasanan olaylardan sonra daha bi akillandilar ama sanirim daha akillanmayanlarda varBende bu istismar olaylarindan sonra artik oglumun iznini almadan yanaktan bile opmuyorum. Cocuklqrimizin onlarin iznini almadan onlara dokunamiycagimizi ogrenmeleri lazim.
Mrb. Kk hanimlari. Kafama takilan birsey var . Gercekten tartisma amacli bu konuyu acmiyorum. Sadece genel anlamada kadinlarin bu konuda ne dusundugunu merak ediyorum..
Kiz veya erkek yasi diyelim 3 4 5 vs. Babasiyla dudak dudaga bir kiz cocugu, veya Annesiyle dudak dudaga olan bir oglan cocugu.. Sizce bu normal mi ?
Gercekten toplumun bu konuda ne dusundugunu merak ediyorum.
Kesinlikle oyle. Karsidaki kim olursa olsun çocugun iznini almasi lazim. Bu hakki da cocugun kendinde gormesi lazim. Ben ozellikle alt acma konusundada cok hassasim. Bir baskasinin yaninda (esim ve kizkardeslerim haric) asla acmiyorum altini.. erkek de k8z da olsa bu cok onmliEvet olmasi gereken suanki bu devirde bu canim. Ablamla bugun konusurken yegenim hakkinda cok zorlardim su teyzen opsun su amcandir opsun ne kadar yanlis yapmisim diyor. Insanlar bu gunumuzdeki yasanan olaylardan sonra daha bi akillandilar ama sanirim daha akillanmayanlarda var
Evet canim suan benim toplumumdaki yani gorustugum cevrede buna cok onem veriyorlar. Cunku herkes korkar oldu. Kimse kimseye guvenmiyor. En guzeli sizin yaptiginiz canim.Kesinlikle oyle. Karsidaki kim olursa olsun çocugun iznini almasi lazim. Bu hakki da cocugun kendinde gormesi lazim. Ben ozellikle alt acma konusundada cok hassasim. Bir baskasinin yaninda (esim ve kizkardeslerim haric) asla acmiyorum altini.. erkek de k8z da olsa bu cok onmli
Hangi yaşta olursa olsun normal değil. Hangi cinsiyette olursa olsun normal degil. Ebeveynin niyeti kotu olmayabilir ama bu cocuk için kotu. Çocukta anne baba sevgisi yanlış kodlanır. Çocuk dudaktan opusmeyi normallestirir. Tacizi anlayamayacak normal kabul edecek duruma gelebilir.daha on tane neden sayabilirim. Bir de sağlık acısından da zararlı tabi.Mrb. Kk hanimlari. Kafama takilan birsey var . Gercekten tartisma amacli bu konuyu acmiyorum. Sadece genel anlamada kadinlarin bu konuda ne dusundugunu merak ediyorum..
Kiz veya erkek yasi diyelim 3 4 5 vs. Babasiyla dudak dudaga bir kiz cocugu, veya Annesiyle dudak dudaga olan bir oglan cocugu.. Sizce bu normal mi ?
Gercekten toplumun bu konuda ne dusundugunu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?