Baba kiz Anne oglan

Ben çocuklarımı öperdim. Sapık mıyım? Tabi ki değilim.
Çocuklarımın cinsel yönden sorunu var mı? Hayır.
Eskiden normaldi.
Ama şimdi yaparsanız sapık damgasını yersiniz.
Artık gördüğüm hiç bir çocukla göz kontağı bile kurmuyorum. Hem ailelerinin hem de toplumun tepkisinden korkuyorum.

ben onaylamıyorum çapraz cins olmasına gerek yok anne kız da dudak dudağa olsa onaylamam çocuğun mahremiyet kavramı gelişmiyor bence

2 yastan kucukse olabilir ama sonrasi bence uygun degil.sonucta herseyin farkindalar artik.

Sadece hijyenik acidan dogru bulmuyorum. Tacize vs meselelere bu yonuyle degerlendirme dusunmedim hic. Torunu veya cocugu yasindaki cocuklara tacizde bulunan manyaklarin evlatlari dudagindan operek sevdigini sanmam.

Var darkmore hanım maalesef, örnekleri çok. :/ Sıkıntı zaten burada başlıyor, çocuk anne baba dudaktan öpünce bunun normal olduğuna kanaat getirince bu durum hem istismara açık hale gelmesini, hen de gelişiminde kargaşaya neden olmasını sağlayabiliyor. Hatta kimi çocuk ergen psikologları bu durumun çocukların sağlıklı bir aşk ilişkisi yaşayamamalarında etken olabileceğini söylüyor. Zira ebeveyne olan çocukluk aşkı (Oedipus-Elektra kompleksleri) ve cinsel arzusu çözülmemiş kişlerin ileride eşleriyle sağlıklı bir duygusal/cinsel ilişki kuramadığını iddia eden psikolog/psikiyatrlar var. Tabii ki anne babalar bunu yaparken kötü niyetli değil, sıkıntı oluşmayabilir de ileride ama oluşma riski var mı, var. Ben illa ki istismar olmasa bile ruhsal gelişim açısından dikkat edilmesi taraftarıyım.

Bilemiyorum yaaa gercekten, cocuk tacizi olaylarinin genelde varos kesimde gerceklestigini dusunuyorum, onlarin da cocuklarini bu sekilde sevdiklerini sanmam diye belki de bana oyle geliyordur dedigin gibi.

Bilemiyorum yaaa gercekten, cocuk tacizi olaylarinin genelde varos kesimde gerceklestigini dusunuyorum, onlarin da cocuklarini bu sekilde sevdiklerini sanmam diye belki de bana oyle geliyordur dedigin gibi.

Öyle vakalara denk geldim ki duysanız şok geçirirsiniz. Burada yazmak istemem ama çocuklar bizim kıymetlilerimiz. Maalesef ekstra ehemmiyet göstermemizi gerektiren durumlar eskisinden fazla oldu, zira sosyal medya ile beraber daha fazla korumamız gereken durum ortaya çıktı.

Kesinlikle doğru bulmuyorum kim olursa olsun onlar da bir birey ve saygı göstermek zorundayız.. dudaktan öpmeyi normalleştirmeye gider buda tacize istismara açık hale getirir çocuğu.. . Yapanlara da sinir oluyorum hatta

niye cinsleri karşılıklı eşleştirdiniz ki? açıkçası anne kızını, baba oğlunu da dudaktan öpmemeli bence.

Ağızdan öpmek de nedir . İnsan anca sevgilisini kocasını öper o şekilde. Hem sağlık açısından hem de çocuğun gelişimi açısından çok yanlış bence. Nasıl yabancılar hiç bir şekilde çocuğumuzu yanağından bile öpemez ise anne baba olarak da sınırlarımız olmalı.

Ben cocugumu operdim, sevgimden annesiyim diye dusundum. Ama cocugumun bunun cok normal oldugunu zannetmeye basladigini fark ettim, ve yanlis yaptigiminda farkina vardim. Suan oyle yapmiyorum ve yanlis oldugunu ogrettim ona, sadece yanaktan opebilecegini opturebilecegini ve sadece buna kendisinin izin verdigi surece opebilcegini ogrettim. Ve bunuda her defasinda tekrarliyorum. Ve cocugumdan ozur bile diledim yanlisimdan dolayi.

Hiçbir şekilde olanını normal karşılamıyorum. Benim bildiğim dudak öpmek sevgiliyle eşle olur hâlâ anlamış değilim çocuğu öpmek ne oluyor. Nasıl bir sevmektir. Benim de evladım var eşim ve ben yanlış buluyoruz. Çocuğun ruhsal cinsel gelişiminin etkileneceğini ve sağlık olarak da ağzına yakın yerleri bile öpmenin çok doğru olmadığını düşünüyoruz mikrop bakter kapmaması için.

normal değil

Yorumlariniz icin tsk.ederim sanirim ayni seyleri dusunuyoruz. Arkadasim paylasmis bende yanlis cocugun edebini kacirmayin dedim. Ama sanirim biraz sinirlendi bende geri cevap vermedim.. Herkesin dogrusu kendine tabikide

Fotoğrafın altına yazmanız hoş olmamış.Çocuğun edebini kacirmayin falan saçma olmuş yani...İlle de uyarmak istiyorsanız özelden yazabilirdiniz,dikkate alıp almamak ona kalmış.

6 yasinda 5 yasinda ve 3 yasinda cocuklarim var. Dudaktan opmekten cekinmeyiz. Esim daha dun oglumu dudaktan optu. Kizlarimi okula birakinca bazen yanaktan bazen dudaktan oper.
Farkettigim bir sey var cocuklarim birbirini dudaktan opmez ablanizi opun dedigim zaman direk yanaktan operler ama bize gelince iki yanaktan bir dudaktan ))) cinsel kimliklerini kesfetmeleri ile alakasi yok. kendileri vazgecene kadar operiz.

Teyzeyim ve yeğenlerimi öperdim. Ablamlar çok kızardı. İstismar olayları duydukça yapmamaya ve yapana kızmaya başladım.

Edebini kacirmayin dediniz oylemi? Dudagindan open anneye. Sapik bir ruha sahipsiniz o halde. Bu ulkede ensest ve pedofili suclarini cogunlukla edepci gorunenlerden cikti...

Fotoğrafın altına yazmanız hoş olmamış.Çocuğun edebini kacirmayin falan saçma olmuş yani...İlle de uyarmak istiyorsanız özelden yazabilirdiniz,dikkate alıp almamak ona kalmış.
Yok canim fotografin altina derken whatsap durumundaki fotografn altina yazdim yani kimse gormuyor ikimizden baska

Edebini kacirmayin dediniz oylemi? Dudagindan open anneye. Sapik bir ruha sahipsiniz o halde. Bu ulkede ensest ve pedofili suclarini cogunlukla edepci gorunenlerden cikti...
Arkadasim opmuyor canim. Babasi opuyor kizini dudagindan herkesin fikrine saygim vardir. Iyi gunler

biz 3 kız kardeştik annem bizi her yerimizden öperdi nasıl hoşumuza giderdi . canım annem benim. bir zararını görmedik. babam öpmezdi. zaten genel olarak öpmezdi.
şimdi bir oğlum var 4 yaşında Rabbim bağışlar inş. çok sırnaşır dudaktan da öpmek ister asla izin vermem. babasına yapmaz zaten. yani ben öpmeme taraftarıyım.

Heryerinden öperim ama gelisigüzel tutarsin da öpücüge bogarsin ya.
Düsündüm de gelisigüzel öperken bile hic dudagindan öpmedim ne kizimi ne de oglumu.
Neden yani, yanagindan öperim alnindan öperim en cok da basindan öperim.
Kizim dudaktan öpmek ister bazen cok nadir öperdi ama onu da unuttu.
dudagindan öpenleri hic dusunmamistim rahatsiz olmadim tabi simdiye kadar. Ama üzerine düsününce rahatsiz oluyor insan.
Onlar da bir birey ve de dokunulmazliklari var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…