ben onaylamıyorum çapraz cins olmasına gerek yok anne kız da dudak dudağa olsa onaylamam çocuğun mahremiyet kavramı gelişmiyor benceMrb. Kk hanimlari. Kafama takilan birsey var . Gercekten tartisma amacli bu konuyu acmiyorum. Sadece genel anlamada kadinlarin bu konuda ne dusundugunu merak ediyorum..
Kiz veya erkek yasi diyelim 3 4 5 vs. Babasiyla dudak dudaga bir kiz cocugu, veya Annesiyle dudak dudaga olan bir oglan cocugu.. Sizce bu normal mi ?
Gercekten toplumun bu konuda ne dusundugunu merak ediyorum.
Sadece hijyenik acidan dogru bulmuyorum. Tacize vs meselelere bu yonuyle degerlendirme dusunmedim hic. Torunu veya cocugu yasindaki cocuklara tacizde bulunan manyaklarin evlatlari dudagindan operek sevdigini sanmam.
Bilemiyorum yaaa gercekten, cocuk tacizi olaylarinin genelde varos kesimde gerceklestigini dusunuyorum, onlarin da cocuklarini bu sekilde sevdiklerini sanmam diye belki de bana oyle geliyordur dedigin gibi.Var darkmore hanım maalesef, örnekleri çok. :/ Sıkıntı zaten burada başlıyor, çocuk anne baba dudaktan öpünce bunun normal olduğuna kanaat getirince bu durum hem istismara açık hale gelmesini, hen de gelişiminde kargaşaya neden olmasını sağlayabiliyor. Hatta kimi çocuk ergen psikologları bu durumun çocukların sağlıklı bir aşk ilişkisi yaşayamamalarında etken olabileceğini söylüyor. Zira ebeveyne olan çocukluk aşkı (Oedipus-Elektra kompleksleri) ve cinsel arzusu çözülmemiş kişlerin ileride eşleriyle sağlıklı bir duygusal/cinsel ilişki kuramadığını iddia eden psikolog/psikiyatrlar var. Ben illa ki istismar olmasa bile ruhsal gelişim açısından dikkat edilmesi taraftarıyım.
Bilemiyorum yaaa gercekten, cocuk tacizi olaylarinin genelde varos kesimde gerceklestigini dusunuyorum, onlarin da cocuklarini bu sekilde sevdiklerini sanmam diye belki de bana oyle geliyordur dedigin gibi.
normal değilMrb. Kk hanimlari. Kafama takilan birsey var . Gercekten tartisma amacli bu konuyu acmiyorum. Sadece genel anlamada kadinlarin bu konuda ne dusundugunu merak ediyorum..
Kiz veya erkek yasi diyelim 3 4 5 vs. Babasiyla dudak dudaga bir kiz cocugu, veya Annesiyle dudak dudaga olan bir oglan cocugu.. Sizce bu normal mi ?
Gercekten toplumun bu konuda ne dusundugunu merak ediyorum.
Yorumlariniz icin tsk.ederim sanirim ayni seyleri dusunuyoruz. Arkadasim paylasmis bende yanlis cocugun edebini kacirmayin dedim. Ama sanirim biraz sinirlendi bende geri cevap vermedim.. Herkesin dogrusu kendine tabikide
Yok canim fotografin altina derken whatsap durumundaki fotografn altina yazdim yani kimse gormuyor ikimizden baskaFotoğrafın altına yazmanız hoş olmamış.Çocuğun edebini kacirmayin falan saçma olmuş yani...İlle de uyarmak istiyorsanız özelden yazabilirdiniz,dikkate alıp almamak ona kalmış.
Arkadasim opmuyor canim. Babasi opuyor kizini dudagindan herkesin fikrine saygim vardir. Iyi gunlerEdebini kacirmayin dediniz oylemi? Dudagindan open anneye. Sapik bir ruha sahipsiniz o halde. Bu ulkede ensest ve pedofili suclarini cogunlukla edepci gorunenlerden cikti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?