Baba kizina salak der mi?

otherside2014

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
41
2
6
35
İstanbul
Bu aksam babamdan duyduğum ve bogazimi dugumleyen laf.. Öncelikle sunu söylemek istiyorum ben babami cok seven birim ona cok düşkünüm..

Babam ogretmen.ben de universite sınavına hazırlanıyorum 2.kez. 3 gün once babama soru sordugumda bagirdi "kizim bak soyle yapiyosun" diye. Kaşlari da çatikti. Ben de "neden bagiriyosun baba" dedim. Aldim kitabı odama gittim. Çünkü o an aglicaktim oyle kötü oldum ki.odaya girdigim gibi gözümden döküldü yaşlar. Normalde soru sorarim cozer sagolsun ama neden kizdi bilmiyorum. Bu olaydan sonra 3 gundur yani konuşuyorduk ama oyle samimi degildik. Normalde biz çok içli dişliyizdir. Neyse bu aksam odamdayken geldi sorun var mi dedi. Yok dedim. Butun soruları cozdun yani dedi. Hayir ama sormicam dedim. O da "pire için yorgan yakma" dedi. O an kaldim öyle. Sonra akilli ol tarzi bisey dedi galiba tam hatırlamıyorum. Ben de dediklerin cok kiriyo beni baba dedim.Giderken kapiyi kapattıktan sonra "salak" dedi. Aglamamak için kendimi tutmaya calistim ama olmadi. Oyle kotuyum ki. Anneme belli etmemeye çalışıyorum uzulmesin diye. Ama oyle kotu oldum ki bu aksam. Ve sinavima 1 hafta kala bütün moralim sifirlandi. annem babam herseyim ama sevdiğim insanlardan boyle seyler duymak beni mahvediyor ben mi abartiyorum bilmiyorum

Önce sorunun ne olduğunu çöz derim mutlak bir açıklaması vardır canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

üzülme gergindir belki senle ilgili değildir sana patlamştır aile insanı üzmek istemez durma üstünde

Canim daha neler duyuyor insan sevdiklerinden hemen oyle depresyona sokma kendini, belliki babanda kizmis uzulmus. Eminim o kelimeyi manasinda kullanmmasitir. Sende streslisin alinganlik etmisindir olur, belki onun icinde zor bir haftadir sorunlari vardir o anda cikismistir.. Sen unut gitsin bak ne guzel baban var yardimci olan, git gonlunu al sorunu sor op kokla bitsin gitsin bu darginlik..

O anlık birşeydir tatlım kafası başka yerdedir bilemezsin dert etme canım ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neden bagiriyosun baba diyorum, bagirmadim sadece sesimi yukselttim diyor. Insan anlamaz mi ya bagirip bagirmadigini hadi sesini yukseltti, yapamadigim bi soru için kirmaya deger miydi..

o da gergindir belki ama böyle davranmamalı.
sen sadece sınava odaklan. bu sorunları sınavdan sonra çözersiniz.
benim babam sınavdan çıktığım gün benimle kavga ederek sevincimi kursağımda bırakmıştı :)

bence takma kafana canım ben de şu anda üniversiteye hazırlanıyorum ben de babamı çok severim ama çok şükür ki şu anda yanımda değil azerbaycana çalışmaya gitti inan burada olsaydı babanın söylediklerinden daha kötüsünü söyleyebilirdi bana ben zamanında babamdan kan emici lafını bile duydum inanabiliyor musun babam bana kan emicisin sen dedi daha geçen ay izne geldiğinde sen kardeşinin hakkını yiyorsun onun hakkını senin dershanene veriyoruz dedi yani neler neler uzatmayım bence babanın bu lafını büyütme çok fazla sinirinden demiştir iki güne barışırsınız bana göre çok büyük bir hakaret değil üzme kendini

Boyle gitmicek biliyorum elbet aramiz duzelicek yine ama oyle kotu oldum ki. Evet belki bende stresliyim ondan ben de fazla alinganlik yaptim. Teşekkürler yorumunuz icin.

bence sen biraz hassas bi dönemdesin ve babanında bazı sıkıntıları olabilir kim bilir 1 günde nelerle uğrasıyordur belki senin bilmediğin bi problemi vardır öyle şeyler düşünme şimdi git babana sarıl ve onu çok sevdiğini söyle

Ah babalar :) demekki bi ben yasamiyormusum bu tarz durumlari.. sadece sinavi düşünüyordum ama o da gitti. Umarim kafami toparlarim. Cok tesekkurler :)

canım benim üzülme ya Ogün morali bozuktur..
Canı sıkkındır bosverrrrrrrrr üzerinde durma

Öncelikle başarılar sınavında :)
Ben alışık da degilim boyle seylere, ne biliyim annemden daha düşkünüm babama. Insan sevdiğinden duyunca fena oluyor. Umarim senin de babanla aran daha iyi olur :)

Evet olabilir bi sıkıntısı haklısınız. Beni o gun bagirmasi uzdu evet ama, ben unutmaya baslamistim hatta konuşurken gulustuk de. Bugun salak demesi cok kirdi

Öncelikle başarılar sınavında :)
Ben alışık da degilim boyle seylere, ne biliyim annemden daha düşkünüm babama. Insan sevdiğinden duyunca fena oluyor. Umarim senin de babanla aran daha iyi olur :)

anlıyorum seni canım :) şimdi iyiyiz çok şükür sinirlenince çenesini tutamıyor işte takma sen de şurada sınava ne kaldı babanı boşver

Bence gereksiz alinganlik yapıyorsunuz. Baba bu evladina kizadabilir, bağıradabilir. Adam hiç mi kizamayacak hiç mi uyaramayacak evladını.
Ve ne kadar güzel bir ilişkiniz olursa olsun , sevgiliniz gibi arkadaşınız gibi trip yapmanız çok ayıp bence.. Ne kadar güzel bir ilişkiniz varmış , bunun tam tersi berbat bir babaya sahip olan ne çok insan var ve trip bile atamiyorlardir. Babanızın kıymetini bilin. Ve babanız olduğunu unutmayın derim.

Bence cok abartmissin. Bu kadar citkirildim olma.
Hayatta neler var.

Tabiki uyarabilir buna bisey demiyorum. Ama bagirmasi bana sebepsiz geldi. Evet babam bana bagiran bi insan degil alisik da değilim. Salak dedigini duymamistim hiç ta ki bu aksama kadar, o da duymayacagimi sandi sanirim.en kirildigim nokta buydu.

gerçek mi bu konu ya
ne kadar hassassınız, böyle şeylere bu kadar üzülürseniz yarın daha ağırıyla karşılaşınca ne yapacaksınız..
yapmayın Allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…