- 3 Aralık 2013
- 2.632
- 191
- 123
- Konu Sahibi otherside2014
-
Bence cok abartmissin. Bu kadar citkirildim olma.
Hayatta neler var.
gerçek mi bu konu ya
ne kadar hassassınız, böyle şeylere bu kadar üzülürseniz yarın daha ağırıyla karşılaşınca ne yapacaksınız..
yapmayın Allah aşkına
ohoooo buneki benim neler neler duymuşluğum var
Allah daha buyuk dert vermesin inşallah ama iste bu da benim icin bi dert..
Evet gercek. Üniversite sinavina hazırlanan normalde babasiyla arkadas gibi olan ama soyledigi söz uzerine uzulen bi kiz tarafından açıldı. Belki büyük bi dert olmayabilir ama benim icin bi dert :)
Haklisiniz da işte insan daha buyugunu yasamayinca yasadigi da büyük görünüyor gozune..
ben derdin büyüklüğüne küçüklüğüne göre yorum yapmadım yalnız.
bu kadar hassas olma. üniversiteyi kazanınca orada ne insanlar göreceksin. böyle olursan yapamazsın oralarda..
Şu an hassas bi dönemde olduğun için böyle düşünmüşsün canım. Babanın da morali bozuksa olur böyle şeyler. Benim de aklıma küçükken babamın matematik çalıştırması geldi nasıl kızardı sanırım bütün babalar böyle ..problemleri çözerken sessiz sessiz ağlardım 😂😄
Çok takma kafana boşver.. Hakaret falan sayılmaz sonuçta, öyle ağzından çıkıvermiştir, büyütülecek birşey yok..
Kaldı ki zamanında, kalça çıkıklığından dolayı bir ayağı diğerinden kısa olan kızına "topal" diyen birine bile şahit olduğum için, babanın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum canım :) ÜZme sen de kendini
Bu aksam babamdan duyduğum ve bogazimi dugumleyen laf.. Öncelikle sunu söylemek istiyorum ben babami cok seven birim ona cok düşkünüm..
Babam ogretmen.ben de universite sınavına hazırlanıyorum 2.kez. 3 gün once babama soru sordugumda bagirdi "kizim bak soyle yapiyosun" diye. Kaşlari da çatikti. Ben de "neden bagiriyosun baba" dedim. Aldim kitabı odama gittim. Çünkü o an aglicaktim oyle kötü oldum ki.odaya girdigim gibi gözümden döküldü yaşlar. Normalde soru sorarim cozer sagolsun ama neden kizdi bilmiyorum. Bu olaydan sonra 3 gundur yani konuşuyorduk ama oyle samimi degildik. Normalde biz çok içli dişliyizdir. Neyse bu aksam odamdayken geldi sorun var mi dedi. Yok dedim. Butun soruları cozdun yani dedi. Hayir ama sormicam dedim. O da "pire için yorgan yakma" dedi. O an kaldim öyle. Sonra akilli ol tarzi bisey dedi galiba tam hatırlamıyorum. Ben de dediklerin cok kiriyo beni baba dedim.Giderken kapiyi kapattıktan sonra "salak" dedi. Aglamamak için kendimi tutmaya calistim ama olmadi. Oyle kotuyum ki. Anneme belli etmemeye çalışıyorum uzulmesin diye. Ama oyle kotu oldum ki bu aksam. Ve sinavima 1 hafta kala bütün moralim sifirlandi. annem babam herseyim ama sevdiğim insanlardan boyle seyler duymak beni mahvediyorben mi abartiyorum bilmiyorum
Saçma saçma davranmışsın diye demiştir..
Bende kardeşime demiştim, zaten beni sevmiyorsun demişti ergenim, bende salaksın demiştim, şaka falan değil, gayet ciddi söylemiştim.
Sizinki de bu hesap bence..
Canım tek bir olayla neden böyle üzüyorsun kendini sonuçta onunda morali bozuk olabilir canı sıkkın olabilir bir an kızabilir insan yani baban olması hiçbirşeye kızmayacak anlamına gelmez bu seni sevmediği anlamına dagelmez zaten gelmiş sormuş daha ne yapsın büyütmenize kızmış babanız bu zamana kadar bir kere kırmamış sizi anlaşılan değerini bilin konuşun dertleşin neden gerginsin diyin artık bişi sormucam demek abartı olmuş keşke benim de böyle bir babam olsaydı çok ilgisizdi ayrıldılar annemle ve kazandığım halde babam desteklemediği için açıköğretim okuyabildim hayatımda hiç baba sevgisi görmedim böyle ilgilense ömrümde bi kere kızsa üzerinde durmazdım.
canım yaa. diğer arkadaşlar ne yazdı okuyamadım ama gerçekten çok dert edilecek şey değil. eminim babanın kafası çok yoğundur şu sıralar. çünkü iş stresi kötü birşeydir bilirim. sende streslisin tabi malum sınava gireceksin. aynı zamana denk gelince böyle olmuş ama eminim geçici şeyler bunlar. takma kafana ve sınavına odaklan. stresli süreç geçince güleceksin bu haline. inan önemli dğiel. baban da farkedecektşr hatasını ve babalar kızlarını çok severler. ben de babama çok bağlıyımdır. bazen bana bağırır ama iki dk. sonra hiç birşey olmamış gibi devam eder. babalar en çok kızlarına nazlanır. o yüzden takma kafana ve sınavına odaklaen güzel zamanların kıymetini bil. ilerde evlenirsin. çok ararsın babanı çoook.
Benimde hemen hemen bütün ailem öğretmen . Yapamadığım sorular olunca '' Benim kızım nasıl olur da bunları çözemez ? '' anlayışı malesef oluyor . Benim Ygs de 1 boşum Lys de de 2 yanlışım falan vardı diye kızmışlardı bana :) .
Sen ne kadar stresliysen ailende stresli . Bu dönemlerde her şeyi takma hassas bir dönem çünkü . Hatta gidip sarıl babana kapansın gitsin bu konu
Kusura bakma ama sen Buckingham sarayında falan mı yaşıyorsun. Baban dük sende prenses falan sanki...
Çok abartmışsın...
Ahaha babamın lafı geldi aklıma
Ablamla aramızda bir yaş var. ikimiz de üniversiteye hazırlanırken hep kızınca "kızım gerizekalı mısınız" derdi nasıl kızardık. Bi'de böyle "valla gerizekalı" der gibi komik gibi söylüyodu
Sonra ikimiz de kazandık üniversiteyi lisans diplomalarını elimize aldık. Annem geçen gün maşallah çocuklarıma ne güzel okudular dedi ve babam: "benim sayemde eğer ozamanlar öyle gerizekalı demeseydim böyle gaza gelmezlerdi işte".
Biz unuttuk adam unutmamış üstelik övünüyo
Valla öyle ya da böyle babasına aşıklar grubundanım. Çünkü biliyorum ki beni isteyerek üzecek en en son kişi bile değil. Oyüzden sen de salakmış malakmış takılma böyle. İnsanız işte dilin kemiği yok çıkıveriyo
Sanırım sınav hazırlığı stresinden fazla alınıyosun. Baban da bu zamana kadar böyle bi laf söylemediyse ve ilk defa bu kelimeyi kullanıyosa onun da kendi dünyasında canını sıkan bi sorunu vardır belki.
Hem üzülme, dua et ki bunu sık sık yapan bi babanın kızı değilsin. Takmamaya çalış canım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kıyamamm :) bence çok tontik arkadaş gibisiniz ne güzel insan arkadaşına salak der ihihihih :) canım sıkma canını anlık bir şeydir büyütürsen daha da mutsuz olursun :) ona çözmekte zorlanacağı sorular bul intikamını al cebelleşsin dursun :)
Baban belki gergindir o ara.
Benim babam hep gergindir terstir.
Benim babamdan duyduklarımın yanında bu salak çok hafif cidden bak. (a.m.k bu direk banaydı cidden banaydı yani öz kızına bunu dedi... hayvanlar genel olarak eve )
Gidip babana normal konuşsan hiç bişey yokmuş gibi düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?