• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba(m)...

poncikbirgelincik

22.08❤️
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
9.801
13.057
248
28
Baba'dan yana yaralıyım, hemde çok.

Annemle babam 22 yıllık evliler, önceleri tek babam çalışıyordu 10 yıldır annemde çalışıyor o zamanlar da dedemin(annemin babası) desteğiyle geçiniyorduk. Babam her zaman sorumsuz. Sigara, kumar, içki, şiddet, başka kadın.. Anneme yapmadığını bırakmadı bu zamana kadar. Diyeceksiniz niye boşanmıyor, benim için. Krediyle bi ev aldık tabiiki annemin çabalarıyla. Babamın kumarda yediği kredi paralarını annem ne yapıp edip ödedi her seferinde. Kadınla yiyip içti annem buldu ödedi. Ev şuan babamın üzerine. Ben sözlüyüm nişanım olacak, sözlüm baba tarafından uzak akrabamız. Annem ayrılık olursa tatsızlık olur diye beni düşünüyor ayrıca.

Geçen yıl annem işten geldiğinde arkadaşımla oturuyordum akşam odamda. Babam anneme vurdu sesini duydum. Haksız yere biliyorum, bildiğim için bi hışımla çıktım odadan yetti artık bu kadının senden çektiği polisi arıyorum dedim. (aramayacaktım) Tuttu banada vurdu öyle böyle vurma değil boğazımı sıktı, kolyem koptu. Yüzümde elinin izi çıktı.. Arkadaşımla odamın kapısını kitleyip aradık polisi, bu sırada annem hala yapma kızım etme kızım diyor. Bu arada babaanemlerde evde vurur nolacak diyor babamın arkasında gülüyor. Bana vurduğu için aradım polis geldi, şikayetçi olmadım dedem rahmetli (babamın babası) bizdeydiler ameliyat olacak üzülmesin diye.. Polisin yanında bana ne hakaretler ne hakaretler.. Polis üvey baban mı diye sordu düşünün.. Öncesinde de çok normal olmayan ilişkimiz bu olay sonrası daha kötüleşti ama şuan bana el kaldıramıyor, gerektiği yerde konuşuyoruz. Söyleyeceğimden geri kalmıyorum yine.

Daha anlatılacak çok, birçok şey var. Ama fazla uzattım.

Şimdi dedem (annemin babası) ben bildim bileli bana babalık yaptı her yönden destek oldu. Evimizin vergi borcunu babam kumarda yediği için o borcu ödedi.Ödeme zorunluluğu yok ama bizi düşünüyor. Sözlüm yanındayken ben ödüyorum maaşında verebilirmisin dedi. Bende olur vs. dedim. Yeni işe girdim çeyizime hiçbirşey almadım. Babamdan sıfır destek. Annem desen onun g*tünün borçlarını topluyor aynı zamanda nişan yapıcaz. İlk maaşımı alıcam dedem babamın vergi borcunu benden istiyor. Vermeli miyim? Beni evde bile istemeyen, hiçbirşeyimi umursamayan BABA'nın?

dedeniz babanızın vergi borcunu ödemiş. sizden istemiş. siz de olur demişsiniz. bu durumda vermelisiniz.

ayrıca çocuğum için boşanmıyorum diyen kadınlar gelsinler okusunlar.

kusura bakmayın da sizin annenizin yaptığı annelik değil... yani ne desek boş.

dedeniz babanızın vergi borcunu ödemiş. sizden istemiş. siz de olur demişsiniz. bu durumda vermelisiniz.

ayrıca çocuğum için boşanmıyorum diyen kadınlar gelsinler okusunlar.

kusura bakmayın da sizin annenizin yaptığı annelik değil... yani ne desek boş.

Ama oda beni düşünüyor, annem çok iyi bir anne.

Hayatını bana adadı. Ben evlendiğim gibi boşanacak

O borcu her halukarda dedeniz oduyosa siz odemeseniz adamcagiza patliycak yine. Durumunuz el veriyosa parayı ödeyin derim

Evet, aslında oda hepsini istemiyor aylık 200 300 ver diyor. Ama ben babamdan bu yaşıma kadar hıcbırsey gormedım zaten aldığım 3 kuruş para bide onun borçlarını ödemek zoruma gidiyor

Babanızın borcunu dedeniz ödemek zorunda değil. Yapmış bir iyilik ama belli ki kendi de zorlanıyor. O evin bireyi olarak ödemelisiniz.

Olur demişsiniz, adam biliyor babanızdan alamayacağını.. Siz pek baba olarak görmediğiniz için vermek istemiyorsunuz, onun yüzünden kendinizden kısmak istemiyorsunuz nişan arefesinde ama bence verebildiğiniz sürece ödemeye bakın.. Azar azar demiş dedeniz de zaten... Ama her şeyi size ödettirmesinler buna da dikkat edin.
Bir de o evi gerçekten niye annenizin üzerine yapmadınız, geçerli bir sebebi yoksa çok büyük bir hata...:KK43:

Kusura bakmayın ama anneniz sizi kullanarak babanızdan vazgeçmemiş.İyi ayakları yere basan bir anne

evladını böyle bir adama mahkum etme.Üstelik çalışırken.Onun borçlarını pisliklerini temizleyene kadar

çok rahat bir hayat kurabilirdiniz.Üstelik çalışmış çabalamış ev almış babanızın üzerine yapmış,

O adama bağımlı sizi de bunu yaşatıyor.Siz evlenseniz de ayrılmayacak.

Siz sadece bahanesiniz ve o yeni bahaneler üretecek

Annenizin bosanmasi icin onu tesvik ettiniz mi? Duygusal olarak o sizi dusunmus ki sacma ama siz bosan artik tarzi konusup ikna niye etmediniz?

Bananiz size vurunca polisi aramissiniz neden annenize vurdugunu soylemediniz isler o noktaya varmisken siz devam ettirmemissiniz sebep neydi?

Dedem babam gibi eli ustumuzde her derdimize yetisti demissiniz adam simdi size sorarak vergi borcunu odemis. Azar azar istiyor ki siz odemesem olmaz mi diyorsunuz Bence bunca iyilik etmis dedenize resmen ihanet.

Bi de nisanliniz baba tarafindan akrabaymis kismet bu isler ama ben boyle adamin akrabisiyla cesaret edemezdim.

Veririz demeseydin belki olurdu ama söz ağzınızdan çıkmış.
O değilde anneniz nasıl bir cesaret evi babazın üstüne yaptınız? Aptallık bu.
Anneniz sizi bahane edip daha da batıyor. Allah annenizin gözünü açsın.
Siz arkasını kolladıkça babanız her şeyi daha da batıracak.

Babanın aklı bi gün başına gelirdeee iş işten geçmiş olur!!! Canın ne istiyorsa öyle yap ama asla babanla eşin arasında kalma ilerde

Back
X