Baba nasiyatı sizlerin düşüncesi.

Bunları söyleyen biri sorun cikartmaz.
Ben bu konuda sanssizim benim babam böyle konuşmaz kesinlikle.
Ama erkek arkadasimi biliyor..
Bilmeseydi daha iyiydi oysa..
ALLAH her isini kolay kılsın insALLAH :)
Bilmesi daha iyi değil mi ben birisi görür de babama yetiştirir diye çok korkuyorum

Çok teşekkür ederim yorumunuz için.İlla ki derdimiz olacak ama hani görenen köy kılavuz istemez diye bir atasözü var ya bazı çiftlerin evlenmesi yanlıştır bile bile lades dersin yanlışlarını göremezsin.

Bilmesi daha iyi değil mi ben birisi görür de babama yetiştirir diye çok korkuyorum

Orasi öyle ama benimki bunu çok kullandı.
Bana boş yere kizdi bagirdi vurdu sonra onunla gorusmiceksin bi görüş bakalim falan dedi.
Hiç yere yani.
Birşey olduğunda ona bağladı.
Yani bilmesini kullandı.

Orasi öyle ama benimki bunu çok kullandı.
Bana boş yere kizdi bagirdi vurdu sonra onunla gorusmiceksin bi görüş bakalim falan dedi.
Hiç yere yani.
Birşey olduğunda ona bağladı.
Yani bilmesini kullandı.
Babalar çok kıskanç oluyor paylaşmak istemiyorum ama bana göre yaptıkları hoş değil çünkü sizin ondan birşeyler saklamanızı sağlar bu yaptıkları

Babalar çok kıskanç oluyor paylaşmak istemiyorum ama bana göre yaptıkları hoş değil çünkü sizin ondan birşeyler saklamanızı sağlar bu yaptıkları

Onunki kiskanclik değil ben evin erkegiyim.
Benim dediğim olucak benim elimdeler. Öyle hatta saklamayı geçtim söylemiyorum.
O kadar ki gramdan sevgim yok ona karşı.

Onunki kiskanclik değil ben evin erkegiyim.
Benim dediğim olucak benim elimdeler. Öyle hatta saklamayı geçtim söylemiyorum.
O kadar ki gramdan sevgim yok ona karşı.
Aslında bakarsanız benim babam da öyle ben evin erkeğiyim benim dediğim olacak diyor.
Onun istediği şehirde okumadım diye neler neler yaptı o yüzden gizliyorum bana güvenmiyormuş gibi hissediyorum onun istediği hayatı yaşamamı istiyor

Ama mantikli kültürlü bi baban var bu senin için şans.
Benimkide bana sarmaya calisti.
Üni okuyorum diye degisicegimi düşündü Değişmedim ama öyle olmuaum gibi davrandi.
Geçen yil cok çektirdi ahlarim var ona..
Ve yaptiklariyla beni kaybetti bunun farkında.
Şimdide o uzulsun diyorum.
Ben çok üzüldüm çok üzülüyorum.
Çok değil ben kadar uzulsun.
Benim aklim almiyor mesela babasina asik kizlari...
Bi babaya nasil asik olur anlamam.
Hic bilmediğim bi duygu çok garipsiyorum..
Konumda var ona dair..
Neyse uzatmiyayimm..

Masalaah sana masalah babana ne kadar güzel ve anlayisli bir konusma helal olsun bababa benimkine cok benzio
Erkek arkadasin herseyin farkinda aetik zamana birakip yasama vaktindesin canim

Sanırım baban emprati yapamıyor Bazı insanların da sınavları farklıdır erkek arkadaşın umarım sana çok destek oluyordur :)

önce babanı tebrik ediyorum.
ilişkin hakkında endişe etme derim zaten okumak isteyen biri mutlaka okur.

ENDİŞE ETME HERŞEY DİPLOMA EŞİTLİĞİ DEĞİL. eVİNE GELDİĞİNDE GÜLEBİLECEKSEN O ADAMIN YÜZÜNE, ENİ SEVEBİLECEK SAHİP ÇIKABİLECEKSE AHLAKLIYSA VE HELE DE ARKANDA BÖYLE BİR BABA VARSA KORKMA :)

Eşim liseden zar zor mezun olmuş sonra üniversite 1. Sınıftan ayrılmış
Ben hep başarılıydım iyi bi üniversitede iyi bi bölüm okudum atandım devlet memuru oldum, evlendik.
Neyse sonra eşim kpss ye çalışmaya karar verdi benim teşvikimle. İyi puan aldı ama merkezi atamaya yetmedi
Bu arada ben akademisyenliğe geçtim yüksek lisansa başladım
Eşim bu sene üniversite kazandı 4 senelik :) şimdi o başlıyor seneye ben de doktora ya başlıycam inşallah.
Yani oluyor
Öğretim seviyesi bizim aramızda bi sorun olmadı
Eşim benim işimden benden daha fazla memnun :)

Ben diploma için istemiyorum ki insan okudukça hayata farklı açılardan bakabiliyor bana göre ilköğretim mezunu ile üniversite mezunu hakkında görüş farklılığı olduğuna inanlardanım.Çok teşekkür ederim yorunumuz için :)

Aynı biz biliyor musunuz ve bizim hayalimiz bu yazıyı okumam çok iyi oldu çok teşekkür ederimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…