Haklısın kuzum.
Peki sadece annen gelse baban gelmese olmaz mı ? Baban geleceğe benzemiyor maalesef.
Anneni de engeller mi ? :26:
Sizi tanımıyorum ama benden yaşça büyüksünüzdür büyük olasılıkla ve siz daha iyi bilirsiniz aslında bunu ama ben şöyle düşündüm... Bence babanız kendi ailesinden sevgi görmemiş olabilir. Genelde akrabalarıma, yakın çevreme baktığım zaman bu örnekleri gördüm. Kendi ailesi sevgisiz ve sert olan insanlar, kendi evlatlarına sevgilerini belli edemeyebiliyor. Çok zor durummuş, çok üzüldüm. Sevdiğiniz adamla evlenmenizden daha doğal hiçbir şey yok. Önceki konularınızı bilmiyorum ama aslında babanızla aranızı yumuşatacak olan kişi anneniz. Bence annenizle bu konuyu yine konuşun...Neden özellikle yüksek sesle konuştuğunu vs. En azından annenizle aranızda duvar olmaz.
Üniversiteyi kazandınız diye "S...r git,evladım değilsin" dedi babanız ve emekli bir öğretmen(!) kendisi öyle mi? Yazıklar olsun! Öyle bir babanın kızı olmamaktan gurur duyarım. Gelmezlerse kendileri rezil olurlar,hiç üzülmeyin.Ne demek evladın düğününe gitmemek?İnsan iki eli kanda olsa gelir be.
Peki baban evlenmek istediğinizi ilk söylediğinde eşine ne kusur buldu da olmaz deyip razı gelmedi?
Sonuçta koca kızsın eşin olmasa başkasıyla evlenecektin oyüzden ben neden razı olmadıklarına takıldım daha çok:44:
Annen gelemeyebilir babandan dolayı ama diğer teyze vs aran iyiyse ortayolu bulma amaçlı gelebilirler düğününe:26:
Ama kendimi düşünüyorum mesela bizde ben düğüne derneğe gitmem sülalenin çoğu tanımaz beni, öyle bi'olayda tek gelecekler en yakın akrabalar olur onlar da zaten 10 parmağı geçmez.
Eğitimci olunca mükemmel ana baba olmuyorlar burdan söylemeyim ama kazandığım üniversite de gayet iyiydi yüksek puanlı da bir bölümdü şükürler olsun ki psikolog oldum çıktım bu evladın s.ktir edileceği bir meslek mi Allah aşkına ... ya da üniversitem bu kadar aşağılık mıydı, değildi...
sizce diğer akrabalarım kuzenlerim falan gelirler mi ki babam gelmezse annem gelmezse onlar da gelmez sonra millet ne der diye korkuyorum
"babanız çoculuğundan ilgisizlik gördüğünden size babalık yapmıyor" düşüncelerine katılmıyorum.
benim babamda babasız büyüdü.baba sevgisi nedir hiç bir zaman bilmedi ama kendi kendine hep bir söz verdi "ben çocuklarıma karşı asla böyle olmuycam" böyle durumlarda olan herkes bence böyle düşünüyor.kendi annesinden babasından sevgi görmeyen biri büyüdüğünde çoluk çocuk sahibi olduğunda küçüklüğünde görmediği sevgiyi kendi çocuklarına veriyor.
sizin babanızın karakteri böyle.
kendisi büyük ihtimal düğüne gelmeyecek ve bence annenizede izin vermez.
kuzen,hala kısacası akrabalarınıza karışamaz bence.onları çağırsanız gelirler.
siz eşinizle gidip yüz yüze konuştunuz mu babanızla?:26:
baban baştan sona anlamsız bir tepki gosteriyor... ve anladıgım kadarıyla sevgisini gosteremeyen bir adam.
aranızda ne kadar gerginlik olursa olsun seni umursamasaydı hala ofkeli olmazdı...
hatta annenin yuksek sesle konusması onun ozlemini farkettiginden kaynaklı olabilir, belki adını duyarsa yumusar diye.
esip gurlesinler, sen nikahını yapmıssın kocanla da guzel bir evliligin var ne kadar aşkla baglı oldugunuz belli.
dugune kim gelir bilemiyorum ama hic takma bence. onlar dusunsun... en mutlu gununde yalnız bırakırsak hayatından tumuyle cıkmıs oluruz, hem bu bize yakısır mı diye kendilerini sorgulasınlar.
senin en neseli gununde olur da gelmez iseler, davetine bile degmemis insanlara hic bosuna uzulme makyajın dagılmasın. hem diger davetliler dedikoduya meyilliyse bu da onların ayıbı. ayrıca sen tum goz kamastırıcılıgınla kır ciceklerinin arasında iken kimsenin gozunun baska birsey gorecegini de sanmıyorum
Ne münasebet canım? Böyle düşünen dağdan inmedir.Ben de psikolog olacağım,psikoloji gayet geniş bir alan.Siz de eminim severek okumuşsunuzdur.Şimdi bir hikaye var,ben sana öğretmen olamazsın demedim......Gerisini getirin.Hayret bir şey ya.Üzüldüm,düğünüze gelesim geldi.Bırakın istemeyen gelmesin,somurturlar zaten daha kötü olur bu.Kendi kendilerini rezil etsinler.Kuzenleriniz gelirse iyi olur,yalnız hissetmezsiniz en azından.Onlara da karışmasınlar bir zahmet
neden evlendikten bir yıl sonra düğün yapıyorsunuz ki? yani nikahtan hemen sonra babanızın evinden ayrılmadınız mı zaten?
Eğitimci olunca mükemmel ana baba olmuyorlar burdan söylemeyim ama kazandığım üniversite de gayet iyiydi yüksek puanlı da bir bölümdü şükürler olsun ki psikolog oldum çıktım bu evladın s.ktir edileceği bir meslek mi Allah aşkına ... ya da üniversitem bu kadar aşağılık mıydı, değildi...
sizce diğer akrabalarım kuzenlerim falan gelirler mi ki babam gelmezse annem gelmezse onlar da gelmez sonra millet ne der diye korkuyorum
Bir psikolog olarak daha saglikli bir durus beklerdim sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?