seve seve atarlar :)) ne demek rica ederim inşallah hayallerinizdeki düğünü yaşarsınız
Anliyorum, ancak burda bu sekilde konusmak... Bana ergenlik donemindeki genc kizlari animsatiyor tavriniz, muhakkak insan babasina kolay kolay laf soylemezde soyletmezde aranizda uzucu cirkin olaylar gectigi belli ve bundan bizlerin bile kismen haberi olduguna gore yakinlarinizinda haberi vardir buna dayanarak sizi yanliz birakmayacaklarini dugununuzde destek olacaklarini umuyorum en azindan standart aile hayatinda bu sekilde olur sizin aileniz biraz sarsilmis ne yazik nasil olacagini kestiremiyorum
justcum gelmezlerse onların ayıbı olur.
kimse seni suçlu bulmaz. nasıl babaymış da kızının düğününe tenezzül etmemiş derler.
onun dısında her şerde bir hayır vardır
belki gelse orada kavga cıkaracak düğün rezil olacak.
sen hayırlısını iste gerisi olur.
Kalp doktoru kalbine iyi bakar, tesisatci da tesisatini tamir eder.Niye kalp doktoru kalp krizi geçiremez diye bir kural mı var? Ya da tamircilik yapan birinin tesisatı bozulamaz mı?
Böyle bir ailenin yanında küçüklüğünden beri, ezil, aşağılan dur. Ben nasıl takmayayım, hayatımdaki en mutlu ikinci gün. İlkinde oturup ağladım üniversite kazandım diye. Bana bunu yaşattılar. Şimdi neden ailemin desteği yok arkamda.
Bilemiyorum ki annemle de iyiydik aylardır onun duyacağını bile bile bağıra bağıra konuştu, neden demek istiyorum
Peki onlar gelmezse akrabalara da engel olurlar mı acaba kuzenlerime halama babanneme falan ne dersin
nerde bu kız tarafı diyecek herkes
hatta oh iyi ki gelmedin x diye göbek attırıcam herkese :)
çok sağolun içimi rahatlattınız :)
Katılıyorum. Bir de ben kaç yaşında olduğunuzu merak ettim.düğünde kız tarafı nerde diye soracaklar diye dert ediyorsanız düğün yapmasanız mesela olmaz mı?
zaten evlenmişsiniz resmi nikahınız var. yıl dönümünüzde ikinize özel planlar yapsanız. baş başa tatil gibi.
milleti memnun edemeyeceksiniz zaten, onları eğlendireceğinize siz keyfinize bakın derim.
sen ince düşünüyorsun canım benim o kazmanın aklına gelir mi hiç en mutlu günü cart curt demek gelmez kazma çünkü anneme de kazma kendi evliliği de öyle ille de ben de mantık evliliği yapayım da ızdırap çekeyim dileği bu olsa gerek...
ben naptım diye düşünüyorum sevdim suçum bu
ne bileyim ya kimseler gelmezse yapayalnız kalırsam onun ailesi cümbür cemaat gelir ben kendimi ezilmiş hissedeceğim... üniversiteye ağlaya ağlaya gittim hiç sevinemedim şimdi düğünüme de sevinemicem insan bi kez beyaz gelinlik giyiyor
of sence anne babamın olmaması benim düğünüm eksik yapıyor mu
Bilenler bilir belki ailem razı gelmiyordu eşimle evlenmeme biz de emrivaki nikah yapmıştık
Şimdi temmuzda yıldönümümüzde düğün yapacağız
Ben babamın gelmesini asla beklemiyorum düğüne ama annemi bekliyorum. Babam genelde köye tarla işlerine bakmaya gider (emekli öğretmen) ben de annemle rahat rahat konuşurdum giderdim evime. Ancak annem bağıra bağıra konuşmaya başladı birden niye anlamadım mahsus babam duysun diye mi yaptı bilemiyorum babam telefonu aldı verdi veriştirdi bana ve eşime. İyi ki defoldun gittin, benim paramla bir b.k yapamazsınız, git naparsan yap bilmem ne daha ne çirkin laflar küfürler.. Kocam telefonu elimden almasa daha dinlicektim sözleriniAğlamaktan gözlerimi zor açıyorum
neden benim de mutlu bi ailem yok... neden hiç baba sevgisi görmedim... üniversiteyi kazandım beni evlatlıktan reddetti babam "s.ktir git evladım değilsin" dedi bu hayatımın ilk önemli olayıydı ikincisi de kor dudaklımla kavuşmamız...
böyle bir günde insanın anası babası olmazsa o nasıl bi düğün olur? olur mu ya da?
anne baba gelmezse akrabalar gelir mi
her ne kadar nefret etsem de düğünümde başımda anne babam bulunsun istiyorum elalem ne der diye takıyorum
içime dert oldu herkes kızına nolsa destek olur ben genç bir kadınım artık böyle aşağlanmayı hak etmedim etmedim
şimdi ailen istemiyordu ondan böyle koptu olaylar diye düşünenler olacak ama ben kimi istesem aynını yapacaklardı babam biraz ağlasın açılır diye arkamdan gülerek hep beni ağlatırdı, hep bir şeylerle suçlardı hiç sevgisini bilmem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?