Baba nefreti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Anneannenizi bizzat çağırın,koskoca kadın onlardan izin alacak değil ya.

Ben kendimi koydum da sizin yerinize, dugunumde yakinlarimin olmamasindansa dugunumun olmamasini tercih ederdim. Belli ki baya skintidasiniz dugunde yanliz kalmanin yuku agir olmali, bence cok gerekli degilse ki aradan 1 yil gecmis dugun isini tekrar gozden gecirin...

olmaz ki ama gelinlik giymek istiyorum

bak bu işin pir i sensin, şu uni konusu bile herseyi gosteriyor, baban saglıklı mı sence?
cevap belli. oyleyse bu insanın soylediklerini sana tepkisini neden normal biriyle tartısıyormus gibi gorup uzuluyorsun ki?
eger onun engeline takılırsa akrabaların, kusura bakma onlarınki babanınkindan beter olur, karaktersizliktir cunku.

hiiiic ezilmiş hissetmene gerek yok, aksine sizi saran sarmalayan kocaman bir aile oldugu icin sevin,
hem herkesin gelmesi adamın ikinci evliligine ragmen senin ne kadar kabul gormus oldugunu gosterir
sizi cift olarak yalnız bırakmamak icin cumcur cemaat gelene üzülünür mü hic?!

anne baban gelmez ise dugunun eksik olmaz bence. fakat sen yine de oyle hissedeceksin, biliyorum...
ama şöyle düsün, eksikligi hissedilen seyler varlıgını kosulsuz kabul ettigimiz/edilgimiz seylerdir dimi?
yani onlar gelmez ise bu onların kendi eksiklikleri olur. kızının dugunune gitmeyecek kadar ofkesinden aklını yitirmis insanlar aman uzak dursun zaten, hem bosuna tatsızlık cıkarmazlar orada

kıyamaz gelir tontonum diğerleri de gelirler diye umuyorum içimde bir gerilim bekliyorum işte o günü..

Gelirler gelirler..Boşuna stres yapmayın şimdiden,kimse düğünde göz altları şişmiş,üzgün gelin görmek istemez.Gecikmiş bir düğün zaten,çatır çatır eğlenin.Kor dudaklım lafınıza da bayıldım bu arada

Son düzenleme:
olmaz ki ama gelinlik giymek istiyorum

Gelinlik giyilip studyo resmi cekilebilir veya illede dugunum olmali derseniz korkularinizla yuzlesmelisiniz.. Ayrica kotude olsa burda babaniza kazma diye hitap etmeniz ne kadar dogru tartisilir... Bence sizin karsilikli sevgi saygiya ihtiyaciniz var!!

düğün evlendiğinizi çevrenize duyurmak amacıyla yapılmaz mı, sırf gelinlik giymek içinizde kalmasın diyeyse gelinlikle fotoğraf çekimi falan yaptırabilir bence ama açıkcası evlendikten bir yıl sonra düğün yapmak garip karşılanır. zaten akrabalarınız da biliyordur ailenizin rızasına hilafen evlendiğinizi, düğün yapsanız da babanızın gelmemesini anlayacaklardır..

şarkısı var ya oradan geliyor :) teşekkür ederim gerçekten neden engel olsun değil mi beni seven bir anneannem arkadaşlarım var kuzenlerim var, doğru diyorsunuz...

evet biliyorlar ama kimse bu kadar üstüme gelmedi nedense bir tek babam bu kadar yediremedi
garip karşılanması umrumda değil benim isteğim hep bir kır düğününde aşkıma kavuşmaktı şimdi arkadaşlarıma ve beni umursayan aile bireylerine göstermek istiyorum...

Sevmiyorum da saymıyorum da bana bugüne kadar ettiği laflar, çektirdiği şeylerden dolayı affedemem de. Bu sadece hadi ders çalış çalışmıyosun kızım tarzı kavgalar değildi nelerden laflar vurdu bana belaltı laf bile vurdu, anlatmıyorum ama. Evet kazmanın teki Allah da onun belasını versin. Bunu da çok içten söylüyorum...

sen bir tanesin gerçekten...
içime bir ferahlık serptin inan ki
eşimin ailesi hiç kaçırmaz bunu evet ta Almanyadan kalkıp gelecekler bile var benim ailem iki saatlik yoldan gelemiyorsa...
Hissetmeyeceğim şu an kendime söz verdim hissetmeyeceğim eksik falan bir aşk için iki kişi yeterli, ne güzel laf ettin normal insanlardan beklenecek şeyleri anormal insanlardan beklemek beni yıpratıyor sadece...

gelmelerini de sırf millet ne der eşimin ailesi laf eder mi diye istiyorum çok bayıldığımdan değil...

bunu bilen ve aa önce ben gelirim, kılık değiştirir tekrar tekrar girerim mekana, ben en ortada oynarım diyen arkadaşlarım var beni neşelendirmek için :)

hem sen zaten davetlisin

hatta o kadar gaza geldim belki davetiye bile yollamam çok istiyorlarsa kalkıp gelsinler, sahip çıksınlar...

Eğer babanız o kadar güzel bir bölüm kazandığınız halde size öyle bir cümle kurduysa zaten bütün akrabalarınızda babanızın nasıl bir zihniyette olduğunu biliyorlardır. Annenizi bilemem ama akrabalarınız bu düğüne kesinlikle gelirler içiniz rahat olsun :)

babannem kendi oğlunun arkasından lanet diyen bir insan varın siz düşünün
kadını çocuk gibi azarlamasından bıkmıştır herhalde camiye git oğlum namaz kıl cart curt dedi diye ağlattı yani lanetliğini bilmeyen yok ailede...
of İnşallah ya dediğiniz gibi olur :)
en azından kuzenlerim gelsinler ben hepsinin evlendiğini gördüm :)

o zaman kesin gelirler :) hiç kimsenin babanızı dikkate alıcağını sanmıyorum hele ki kendi kızını basit nedenlerden dolayı silen bir adamsa içiniz rahat olsun siz şimdiden gelinliğinizi düğününüzü dansınızı düşünün harika bir düğününüz olucak çünküü :))

hatta oh iyi ki gelmedin x diye göbek attırıcam herkese :)
çok sağolun içimi rahatlattınız :)

ay bak arkadaslarının onerisi de cok hoşmuş... seni seven bu gunu hevesle bekleyen insanlar varken boyle kaygılarla su hazırlık surecini golgeleme, sen guzel guzel sac gelinlik secimlerine bak
davetin icin de tesekkur ederim, bilemiyorum artık bakarsın surpriz yaparım

not: sen yine de onlara koz verme davetiyeni yolla ki sonra arkandan konusamasınlar. hem ilerde konu olursa anında cevabı yapıstırırsın. insanlar iyi niyetli olmadıktan 3-5davetiyenin masrafını bile hesap ettigini soyler dedikodu yaparlar. yapacagını yap kafan rahat olsun, onlar dusunsun dursun...

Anliyorum, ancak burda bu sekilde konusmak... Bana ergenlik donemindeki genc kizlari animsatiyor tavriniz, muhakkak insan babasina kolay kolay laf soylemezde soyletmezde aranizda uzucu cirkin olaylar gectigi belli ve bundan bizlerin bile kismen haberi olduguna gore yakinlarinizinda haberi vardir buna dayanarak sizi yanliz birakmayacaklarini dugununuzde destek olacaklarini umuyorum en azindan standart aile hayatinda bu sekilde olur sizin aileniz biraz sarsilmis ne yazik nasil olacagini kestiremiyorum

onlara inat değil mi çok mutlu olucam çok da huzurlu güzel bir yuva kurucam
çocuklarıma da bunlardan çok daha güzel şeyler yaşatıcam
kocama sarılıcam bitek :123:

haklısın hayatım yollayayım yine de ben büyüklük bende kalsın eşşek kadar adam kendi bilir çocukluk edip etmeyeceğini...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…