Baba nefreti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir baba kızına bunu niye yapar ki:26::26: sadece düğün mevzusu değil, baştan beri seni hep hor görmüş. gelmezse gelmesin. üzülme dicem ama üzülmemek elde değil..
kardeşlerin var mı? onlara karşı da böyle mi bu adam?

Canım, böyle despot babalar genelde annelerinin sözünü çok dinlerler.. Belki babaannen getirebilir.. Tabi baba konusunda emin değilim ama, babaanne geldi mi amca hala falan gelir..

çok şaşırdım ama senin tepkine...
ne üzülüyorsun ki Alla Alla gelmezse kendi bilir
benim babamda gelmedi düğünüme hasta o dedim yola gelemiyor,yiyen yesin yiyemeyen gargara yapsın kardeşim
hiçte eksiklik hissetmedim
yalnız içinde derin bir acı olacak,orası bambaşka,hep sorgulayacaksın neden böyle ve eskiye dönüp dönüp beyninde olayları canlandırıp hırslanacaksın
yeter ki başına vurma olayı eşinde de ailesinde de olmasın o zaman kendi acını kendin yaşarsın..
aynı şeyleri yaşamış biri olarak eşten saklamak çok zor oluyor 7/24 aynı evde olduğun için hemde eşim derdimi çözemediğin de başka şeyler düşünebiir diye 2 sene sonra açıkladım durumu 2 sene içimde kaldı ama...
velhasıl kelam eşinin ailesine belli etmemen de yarar var...

Ben olsam dugun yapmam. Ona verecegim parayi guzel bir tatile harcarim. Dugun sadece gostermelik geliyor bana herkes ayni dusunemez ama gereksiz bence. Daha ozel seyler yapilabilir bosa da uzuntu cekilmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…