- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Ayy benim bile geledim var birak babanda olmayi versin inşaallah cok mutlu olursun
Ne şeker babannen var senin. Sevindim güzel haberine. Zaten önemli olan düğünün ne kadar kalabalık olduğu değil, mutluluğunu sevdiklerinle paylaşmandır. Kimin gelmesini istiyorsan ara bence. Hem onlara değer verdiğini gösterir, hem de aradığın halde sebepsiz gelmeyen zaten yokluğunu dert edeceğin biri değildir.
Eşinle mutluluğun daim olsun .
gelin gelin kk masası yaparım size özel
bence de benim evlendiğimi görmeye değer bulan insanlar gelir zaten dün bir anlık panikle açmıştım konuyu ama saçma düşünmüşüm sonuçta benim kuzenlerimle ilişkilerim başka babamla başka aman da babası küsmüş buna x bey tırlakmış kafadan deyip de gelmezlik etmezler saçma düşünmüşüm
İnşallah canım amin
Canim ya cepten yazıyorum sonu saçma olmuş...:)
Ahh yakin olsaydik gelirdim
sen mutlu ol onemli olan o
üzülmüyorum artık babannemler, halamlar, amcamlar ve anne tarafım gelicek daha ne olsun yav
Peki siz doyasıya gülüp eğlendiniz mi?
Ben bir güne özel bu tip fikirleri kafamdan atmayı düşünüyorum sonuçta 1 kez yaşanıyor
Benim üniversite sevincimi kursağımda bıraktı bunu da mahvetmesine izin vermeyeceğim
Tabiki eksliğini hissediyorsun kafandan tamamen atamazsın zaten
İnsanız kalbimizi duygularımız var,Eksikliğini muhakkak ki hissettim, ama takmamaya çalıştım zaten o düğün ambiyansı ile koşuturma ile geçiyor.
Çok şükür gayet de güzel düğünümü yaptık.
Umarım gönlünce olur herşeyin.Mutluluklar diliyorum
annen neden gelmedi? babandan mı çekindi?:26:
Ben de çok zorlandım sana geçen gün o yüzden sordum aslında konuşmak istediğim şey oydu hep bu suçlamalar ve baskı yüzünden dünyanın en güzel şeyini çok zorlanarak yaşadım
ama son mesajıma bak babannemle konuştum bugün bileziklerimi bile hazırlamışlar kız
Evet canım annem de hep babamın ağzına baktı, hiç bişey istediğim gibi olmadı
Dediğin gibi en azından kocadan yana şanslıyım napalım
ben orayı tam anlamamışım babanla annen gelmedi mi yasemincim :26:
bu arada güzel kalbin gibi güzel dileklerin için sağol
Bugün üşenmedim babanneme gittim anlattım durumu böyle böyle diye
Davet edersen niye gelmeyelim en önce ben gelirim dediSenin bileziklerini bile yaptırdım ilk ben takıcam diyor
Ben toplarım amcanları, halanları, hepsini gelirim o gelmezse gelmesin sen ne bakıyorsun ona he he de geç kafasında var onun azcık ben torunlarımı evlatlarımdan çok severim, senin evlendiğini görmeye gelmez miyiz hiç dedi nasıl sevindim anlatamam ya sarılıp ağladım tontonum bir tanesin diye babannem ve babamın ailesi böyle diyorsa annemin ailesi kesin gelir zaten onlar daha da çok sever beni =)
Çok mutlu oldum =)
ne iyi etmissin!ooooh kimse tutamaz artık seni ay benim bile sevincten gobek atasım geldi.
cok tatlı demis ama "var onun kafasında azıcık"
Düğünüm yapıldı canım geldiler ama düğünüm olana kadar tüm ihtiyaçlarıma eşimle ben koşturdum. Onu demek istedim. Ne kardeşim ne annem yanımda gelmediler alışverişlerde falanKendimi çok yalnız hissediyodum. Şimdi erkek kardeşime kız istedik. Annem nasıl arıyor yok şöyle gel yok böyle gel. Ama ben nasıl yapayım ki şimdi içimden gelerek Hep kendi yalnızlığım aklıma geliyor.
benim vardı çeyizim ama hiçbirini istemedim annemden
alayım mı şunu bunu vs bisürü katalog getirdi istemez dedim
çok ikiyüzlülük olmuş affedersin ama senin eşinle dertleri ne ki? :26:
hadi benimkiler belli de :26:
Benim eşimle değil, eşimin ailesiyle canım dertleri. Olan da bize oldu işte arada. Ordan oraya savrulduk insanların gönlünü hoş etcez diye. Ama kimseyi hoş tutamadık.Konuşuruz bi ara uzun uzunnn
babanın rızası olmadan evlenmen babanı kızdırmış ve yediremiyordur kendine . babandan nefret etme . kimse çocuğunun kötü olmasını istemez . sana birşey olsa en çok anan baban üzülür . kocam dediğin insan bir hastalansan allah korusun senin yanında kalmaya devam eder mi bir düşün . çok zor .o yüzden babanın kıymetini bil . babanın hakkı ödenmez .
tamam canım konuşalım
o hep böyleydi ki bu mevzudan önce de üniversite kazandığımda da burnumdan getirmiş insan hiç üzüleceğini sanmamüstümde hakkı varsa da alsın minnet duymak istemem kendisine
senin bu agresif tutumunun babanı etkilediğini düşünüyorum . alsın hakkımı üstünden deyince hak alınmıyor . neyse umarım babana mutaç olmazsın tekrardan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?