Baba nefreti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy benim bile geledim var birak babanda olmayi versin inşaallah cok mutlu olursun

gelin gelin kk masası yaparım size özel

bence de benim evlendiğimi görmeye değer bulan insanlar gelir zaten dün bir anlık panikle açmıştım konuyu ama saçma düşünmüşüm sonuçta benim kuzenlerimle ilişkilerim başka babamla başka aman da babası küsmüş buna x bey tırlakmış kafadan deyip de gelmezlik etmezler saçma düşünmüşüm

İnşallah canım amin

Ahh yakin olsaydik gelirdim
sen mutlu ol onemli olan o

Tabiki eksliğini hissediyorsun kafandan tamamen atamazsın zaten
İnsanız kalbimizi duygularımız var,Eksikliğini muhakkak ki hissettim, ama takmamaya çalıştım zaten o düğün ambiyansı ile koşuturma ile geçiyor.
Çok şükür gayet de güzel düğünümü yaptık.
Umarım gönlünce olur herşeyin.Mutluluklar diliyorum

Teşekkür ederim ben olduğunca düşünmemeye çalışırım

Aniden çıktım, eşim geldi. Ben aniden çıkarsam bilin ki eşim gelmiştir
Canımcım zorlanmana rağmen olduysa boşver Benim de 3 ayım gitti, üzülüyorum tabi daha farklı olabilirdi . Olmadıysa da yapacak bişey yok. Sonuçta yenmeyi başardım
Babannen gelcek demek, ee daha ne bence hiç üzülme. İyice dök kurtlarını bol bol fotoğraf çektir. Çocuklarına gösterceksin sonuçta en güzel gününü Her şeyiyle güzel hatırlarsın inşallah

Evet canım annem de hep babamın ağzına baktı, hiç bişey istediğim gibi olmadı
Dediğin gibi en azından kocadan yana şanslıyım napalım

ben orayı tam anlamamışım babanla annen gelmedi mi yasemincim :26:

bu arada güzel kalbin gibi güzel dileklerin için sağol

ben orayı tam anlamamışım babanla annen gelmedi mi yasemincim :26:

bu arada güzel kalbin gibi güzel dileklerin için sağol

Düğünüm yapıldı canım geldiler ama düğünüm olana kadar tüm ihtiyaçlarıma eşimle ben koşturdum. Onu demek istedim. Ne kardeşim ne annem yanımda gelmediler alışverişlerde falan Kendimi çok yalnız hissediyodum. Şimdi erkek kardeşime kız istedik. Annem nasıl arıyor yok şöyle gel yok böyle gel. Ama ben nasıl yapayım ki şimdi içimden gelerek Hep kendi yalnızlığım aklıma geliyor.

ne iyi etmissin! ooooh kimse tutamaz artık seni ay benim bile sevincten gobek atasım geldi.

cok tatlı demis ama "var onun kafasında azıcık"

ne iyi etmissin! ooooh kimse tutamaz artık seni ay benim bile sevincten gobek atasım geldi.

cok tatlı demis ama "var onun kafasında azıcık"

atarız kız beraber

öyle valla bilmeyen yok "kafasında olduğunu """""azcık""""" haha"

Son düzenleme:

benim vardı çeyizim ama hiçbirini istemedim annemden
alayım mı şunu bunu vs bisürü katalog getirdi istemez dedim
çok ikiyüzlülük olmuş affedersin ama senin eşinle dertleri ne ki? :26:
hadi benimkiler belli de :26:

Benim eşimle değil, eşimin ailesiyle canım dertleri. Olan da bize oldu işte arada. Ordan oraya savrulduk insanların gönlünü hoş etcez diye. Ama kimseyi hoş tutamadık. Konuşuruz bi ara uzun uzunnn

babanın rızası olmadan evlenmen babanı kızdırmış ve yediremiyordur kendine . babandan nefret etme . kimse çocuğunun kötü olmasını istemez . sana birşey olsa en çok anan baban üzülür . kocam dediğin insan bir hastalansan allah korusun senin yanında kalmaya devam eder mi bir düşün . çok zor .o yüzden babanın kıymetini bil . babanın hakkı ödenmez .

Benim eşimle değil, eşimin ailesiyle canım dertleri. Olan da bize oldu işte arada. Ordan oraya savrulduk insanların gönlünü hoş etcez diye. Ama kimseyi hoş tutamadık. Konuşuruz bi ara uzun uzunnn

tamam canım konuşalım

o hep böyleydi ki bu mevzudan önce de üniversite kazandığımda da burnumdan getirmiş insan hiç üzüleceğini sanmam üstümde hakkı varsa da alsın minnet duymak istemem kendisine

senin bu agresif tutumunun babanı etkilediğini düşünüyorum . alsın hakkımı üstünden deyince hak alınmıyor . neyse umarım babana mutaç olmazsın tekrardan .

senin bu agresif tutumunun babanı etkilediğini düşünüyorum . alsın hakkımı üstünden deyince hak alınmıyor . neyse umarım babana mutaç olmazsın tekrardan .

alakası yok ben ona lisedeyken üniversitedeyken çok adım attım küçücük halimle mektuplar yazdım beni sevsin sarsın diye o hiç yapmadı. umarım olmam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…