Baba nefreti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sen davet et yapmacanı yap onlar buyuk olarak gelmıyorsa gelmez sen kartını ver peki esının ailesi nasıl

Masam en önde olsun

Oh çok sevindim..Senin de istediğin bu zaten, boşver gerisini

Korktum :18:
Bizim ki uzun giyinsem sündüz gibi bu ne hal der .
Kisa giyinsem amacin ilgi çekmek utanmiyor musun der .
Oyle iste

adam manyak yav benim evde bazı kıyafetlerim vardı bekarlığımdan kalma onları alıcaktım vermiceksin bunları demiş
güle güle kullansın dedim anneme eteklerin boyu biraz kısa kalır ona ama

Yaaa
Gördünüz mu boyledini varsa kapistirak

Canım yaşayan birisi olarak durumunu pskolojini tahmin edebiliyorum.
Benim babam ne istemede ne de düğünde yanımda oldu.,
Allah dan annem her daim arkamda ve yanımda oldu,
Ama inan eksikliğini hissediyorsun. Niye benim babam yanımda değil diye içleniyorsun.
Babamın zerre kadar evlat sevgisi yok, insanın eli kanda olsa gelir demi?
Evladın canından bir parça olan kişinin en özel en güzel anı ama umrunda bile değildi belkide.
Ve babamın tarafından kimse dogru düzgün yoktu... Üzülmedim ve kötü olmadım çünkü eşim ve ailesi her konuda destek oldular
Çogu zaman babasızlığın eksikliğini hissediyorum.Neden biz baba evlat olamadık.Sevgi içerisinde büyüyemedik.
Şuan babam annemle barıştılar gibi.
Büyük konuşmuyorum ama asla evine gitmeyi onunla biraraya gelmeyi düşünmüyorum.
Fazla uzattım sen sadece sabırlı ol, sevdiklerin yanında olsun yeter.
Elbet bir gün herkes ektiğini biçecek.
Kalbin vicdanın rahat olsun yeter.

Babaannen geleceğini söylemiş sevindim adina...Allah kalbine gore

aslında just şöyle bir durum var ben gerçekliğine inanmaya başladım
baba evinde mutsuz olanlar genelde evlenince mutlu oluyorlar veya tam tersi
ama tabi nadir olarak 2 türlü de mutsuz olanlar var ki Allah yardımcıları olsun

Peki siz doyasıya gülüp eğlendiniz mi?
Ben bir güne özel bu tip fikirleri kafamdan atmayı düşünüyorum sonuçta 1 kez yaşanıyor
Benim üniversite sevincimi kursağımda bıraktı bunu da mahvetmesine izin vermeyeceğim

Babaannen geleceğini söylemiş sevindim adina...Allah kalbine gore

sağolasın canım dileklerimiz karşılıklı

çünkü ben babamdan bu kadar çekmişim şimdi aynı huzursuzluğu eşime taşır mıyım? hiç sanmıyorum. bari benim yeni ailem huzurlu mutlu olsun diye düşünüyorum bari benim çocuklarım sevilsin

Ayy benim bile geledim var birak babanda olmayi versin inşaallah cok mutlu olursun

Ne şeker babannen var senin. Sevindim güzel haberine. Zaten önemli olan düğünün ne kadar kalabalık olduğu değil, mutluluğunu sevdiklerinle paylaşmandır. Kimin gelmesini istiyorsan ara bence. Hem onlara değer verdiğini gösterir, hem de aradığın halde sebepsiz gelmeyen zaten yokluğunu dert edeceğin biri değildir.

Eşinle mutluluğun daim olsun .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…