baba sevgisi ihtiyacımı nasıp doldururum

BratzGirl_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2023
85
-38
3
babamdan hem nefret ediyorum hem de deliler gibi seviyorum aşığım bir dediğini iki etmiyorum
hiç bana ilgi göstermesi bir kere halimi hatrımı sorduğunu bilmem aynı evdeyken bile bana hiç laf atmazdı hiç gin içinde arayıp napıyosun kızım demezdi sadece bir kere sarıldım babama onuda nasıl yaptım aklım almıyo babamdan çok çekiniyorum çok korkuyorum asla kıyamıyorum ama bian önce gebersin diye bela okuyorum bazen sonra kendime kızıyorum babamla hiç bir anım yok ileride çocuklarıma anlatabileceğim babam bana hiç sevgi cümlesi kurmadı yada güzelliğimle ilgili bir şey söylemedi hiçbir işimle ilgilenmedi
etrafımda babasına sarılan yada böyle birbirleriyle samimi olan baba kız görünce göz yaşlarıma hakim olamıyorum babamın karşısında geçip konuşamıyorum hakkımı savunamıyorum ona bir şey soramıyorum çok yoruldum içimdeki boşluğu nasıl doldururum
türk aile yapısı böyle evet biliyorum baba sevgisi gören insanların türkiyede nadir bulunduğununds farkındayım ama ben bunlardan biri olmak istemiyorum

Kız dün akşam burayı karıştırdın yetmedi, meldayı bıraktık sıra babanda mı?

Babanın yeri hiçbir şeyle dolmaz , ama hem çok sevip hemde gebersin diye düşünmek çok saçma ne yaptı ki bu adam sana beddua edecek kadar ? üstelik bazı babalar sevgisini içten yaşar bazıları da çok belirgin davranışlar sergiler bunu biz degistiremeyiz ki

melda kocasının yokluğunu doldursun benim babaya ihtiyacım var meldanın babası onu çok seviyo
Meldanın kocasını elinden al, meldanın ve sevgili eşinin birlikte yaptıkları o küçücük çocuk için o küçücük çocuğu kıskandın kaynanaya o çocuk için evden gider vs demedin mi? Baba sevgisi senin için önemli olsaydı sözde eşin olan kişinin çocuğuna yapmazdın.

türk aile yapısı böyle evet biliyorum baba sevgisi gören insanların türkiyede nadir bulunduğununds farkındayım
Yooo türk aile yapısı böyle falan degil, eğer öyleyse s.cayim yani öyle yapıya.
Babaniz sorumsuz , evladini sevmeyen,baba olmak yerine üremiş bir adam hepsi bu.
Aynı seçtiğiniz koca adayı gibi. O da çiftleşmiş,üremiş. Şimdi kendinden çıkana bakmaktan aciz,annesine vermiş bir adam. Madem babanizdan alamadığıniz sevgiyi arıyorsunuz neden kendinizden on yaş büyük, karısını delirten, çocuğunu gözü görmeyen bir adamdan değil size merhamet gösterecek birinden almıyorsunuz?
Öyle biriyle evlenireniz zamanla yaralarınız kapanmasa da artık kanamaz. Bu evliliğe baslarsan bir sahipsiz çocuk da sen doğuracaksin - senden ya da ilk çocuğundan farkı olmayan

Napsın o hiç baba sevgisi görmemiş ki aile olmayı böyle bir şey sanıyor

Baban ne diyo senin evli adamla gorusmene?

melda kocasının yokluğunu doldursun benim babaya ihtiyacım var meldanın babası onu çok seviyo
Kadının babasıyla ilişkisine kadar takip ediyorsunuz. Ne Meldaymış yav, kayınvalidesinin gülü, babasının kıymetlisi eski eşinin de gizliden takip ettiği yüce kadın.
Her Türk aile yapısı böyle değil. Sizinki evladım çocuğum olsun dememiş, korunmamış üremiş sadece. Milletin evini ortamını dağıtacağınıza gidin psikolojik sorunlarınızı çözmekle uğraşın.

Az daha kendimden örnek vererek yorum yapacaktım. Tam duygulanmıştım ki ismini görünce 360 derece döndüm

ya şimdi gördüm bunuda sen önce bir sıkıntıda karar kıl ondan sonra burda konu aç. Bütün dünyanın derdi tasası sende. Melda’ya ne oldu kız onun hakkında atıp tutmaktan vazmıgeçtin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…