- 28 Mart 2017
- 16.595
- 68.043
- 598
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Muhtesem buHiç laf etmeden mi engellediniz?
Kuzum nasıl böyle yüce davranabiliyorsunuz hiç anlamıyorum, ben olsam iki çift laf eder öyle engellerdim:
Adım budur,
Bende güzel durur
Sen anca orada köpek gibi kudur
filan ne bileyim.
'' Alın şu herifi başımıza bela etmeyin, siz uğraşın. '' diyemiyorlar '' O senin baban, baba babadır ağzına da s.çsa. Siz düzeltin onu. Yoksa cehennemde yanarsınız. '' diyorlar işte.Cocuklarin atayi duzelttigi nerde gorulmus yahu? Atalarimiz bize örnek olmaz mi, hata ederiz cahildir genctir diyip olgunlukla alttan alip zamani gelince hatamizi gosterip bizi ahlakli, erdemli bireyler haline getirmez mi?
Sacmalamasin.
Bosverin bu insanlari.
Yeni adinizla, annenizle mutlu olun
Kuzenlerimi sevıyorum ama beddua etmek istemem onlara. Annesı böyle bı tekAgzinda cikan koynuna girsin allah acisini colugundan cocugundan misliyle cikarsin yaz yolla.l
Delirsinler bosver. Sen doğru bildigini yap o kadar.Delırdıler hepsı. Alt tarafı adımı degıstırdım. Ve annekı aldatan, döven babamla gorusmuyorum
Yaptığın işi tam yapacaksın bacım.Adımı degiştirdim.Pişman degilim. Yeni ismimi çok seviyorum. Baba tarafından 2halam ve amcamla görüşmüyorum. Sebebi hem adımı degiştirme hem de babamla görüşmüyoruz diye. Babam annemi aldattı boşandılar. Bize hep kötü davrandı, ezdi. Bende şuan görüşmüyorum diye hayırsızsınız, o sizin atanız, siz düzeltecek siniz onu diyor. Az önce de mesaj atmış halam. Şunu yazmış. dıye adın kara yerde yasa ınsallah evlat yuzu gorme bes beter ol.
Baba tarafı hep mi gerikafalı böyle.Babam bugüne kadar çok eziyet etti. Şimdi görüşmüyoruz, evi falan kötü babamın. Ama maaşını hep içkiye veriyor. Bi de adımı degiştirim. Ki bu isimden sülalede 3 tane var.
O yazdı ve engelledı. Keske bende yazsaydım aslında. Ama dahada beddua ederdi o zaman. Neler neler dıyor
Adımı degiştirdim.Pişman degilim. Yeni ismimi çok seviyorum. Baba tarafından 2halam ve amcamla görüşmüyorum. Sebebi hem adımı degiştirme hem de babamla görüşmüyoruz diye. Babam annemi aldattı boşandılar. Bize hep kötü davrandı, ezdi. Bende şuan görüşmüyorum diye hayırsızsınız, o sizin atanız, siz düzeltecek siniz onu diyor. Az önce de mesaj atmış halam. Şunu yazmış. dıye adın kara yerde yasa ınsallah evlat yuzu gorme bes beter ol.
Baba tarafı hep mi gerikafalı böyle.Babam bugüne kadar çok eziyet etti. Şimdi görüşmüyoruz, evi falan kötü babamın. Ama maaşını hep içkiye veriyor. Bi de adımı degiştirim. Ki bu isimden sülalede 3 tane var.
Düzeltilmesi gereken bir tipe saygı beklemeko sizin atanız, siz düzeltecek siniz
Halan madem böyle biri, neden peşin peşin engellemedin ki. Halamla aram iyidir ama ben bile bu kadar muhabbetim yok telefonda. Babayla görüşmüyorsan halayla da görüşme, ne gereği var? Onu da geçtim bu kadar sessiz kalırsan tepene çıkarlar. Herkese cevabını ver sonra kapat konuyu.Şunu yazmış. dıye adın kara yerde yasa ınsallah evlat yuzu gorme bes beter ol.
Çatlarım ben, çatlarım.
Mihriban değil NaciyeMihriban sen misinbu konuyu başka isimle iki kere daha açtınız
Yeğenine böyle beddua eden insanlarla görüşmeyin. Bence tüm beddualarını sana ve ailene iade ediyorum yazıp ve engelleyin o insanları. Babanızın da maaşı varmış içkiye vermez bakımına verir istese, yani o içkiye harcıyor diye siz bir de ona bakacaksınız diye bir şey yok. Günü gelir size muhtaç olursa o zaman kendi aranızda düşünür karar verirsiniz ilgilenip ilgilenmeyeceğinize. Zaten annenizden kopmuş gitmiş onlar ne karışıyor. Ha kardeşimiz diyorlarsa size beddua edeceklerine alsın baksınlar kardeşlerine. Annenize sahip çıkıp o insanlardan uzak yaşayın derimAdımı degiştirdim.Pişman degilim. Yeni ismimi çok seviyorum. Baba tarafından 2halam ve amcamla görüşmüyorum. Sebebi hem adımı degiştirme hem de babamla görüşmüyoruz diye. Babam annemi aldattı boşandılar. Bize hep kötü davrandı, ezdi. Bende şuan görüşmüyorum diye hayırsızsınız, o sizin atanız, siz düzeltecek siniz onu diyor. Az önce de mesaj atmış halam. Şunu yazmış. dıye adın kara yerde yasa ınsallah evlat yuzu gorme bes beter ol.
Neden böyle sınırını bilmeyen insanlara karşı lafınızı esirgiyorsunu, ben olsam çoktan ağzının payını verip oturtmuştum. Siz cevap vermedikçe tepenize binecekler.dıye adın kara yerde yasa ınsallah evlat yuzu gorme bes beter ol
Babam hem calısıyor hem emeklı. Bı kadınla ılıskısı var. Kadın bayaa parasını yedi ve babamı borca soktu. Suan ayrı evde. Duzgun esyası yok. Aldıgını alkole verıyor. Anneme bıle nafakayı tam ödemiyorBabanin su anki durumu nedir? Bu tip yuzde yuz haklilik gördüğüm konularda karşı tarafta art niyet goruyorum.
Acaba baban onların basina kalacak diye mi korkuyorlar?
Aslında öyle telefonda falan konusma yoz. Ancak dugunlerde görürüm halamı falan. Ama her hakkı kendinde gören ınsan bunlarDüzeltilmesi gereken bir tipe saygı beklemek
Halan madem böyle biri, neden peşin peşin engellemedin ki. Halamla aram iyidir ama ben bile bu kadar muhabbetim yok telefonda. Babayla görüşmüyorsan halayla da görüşme, ne gereği var? Onu da geçtim bu kadar sessiz kalırsan tepene çıkarlar. Herkese cevabını ver sonra kapat konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?