Baba tarafını sevemiyorum

sonbaharisevenkiz

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
149
44
13
Arkadaslar merhaba. Ben baba tarafını hiç sevmiyorum. Bana on yargiyla bakabilirsiniz belki ama benim için olmasa daha iyi olur diyebilecegim insanlardan oluşuyor. Anneme çok cektirdiler annemin ailesine. Çocukken o kadar huzursuzluk o kadar gerilime şahit oldum ki. Baba tarafı babaanne dede hep bencil güya kendilerine kalsa bi disiplinliler sadece bu değil bebekken beni hiç sevmediler zaten diğer kuzenim göz bebeği ben kimse değildim onlar için. Doğmuşum hastaneye gelmemişler. Bi kere eve gelmemişler beni görmeye. Annemi aglattiklarini hiç unutmuyorum. Bi halam var o başka şehirde 10 kere bile görmedim onu olmasa bile olir benim için. Babam zorla babaannemlerle gorusturmek istiyor beni. Bayramda goturecek falan benim içim nefret dolu onlara sevmiyorum. Anneme dedikleri aklıma geliyor ve kinimi yenemiyorum sempatik gelmiyorlar. Sizce haksız miyim saygı duy diyenler olacak ama o kadar kötü şeyler oldu ki gözümün önünde duyamıyorum artık

Annenden dolayı kinlenme bırak onu gerekiyorsa annen yapsın. Sen torunsun ne kadar kötü olsalar da onlara saygı duymalısın çünkü senin büyüklerin.

Bende sevmiyorum
yilda bir geliyorum trye gelince gidiyorum mesela ziyarete ogunumu olmus olarak kabul ediyorum

anne veya anne tarafını dinleyerek yargılama insanları...ben de küçükken baba tarafına karşı ön yargılıydım, hepsinin annemi çok üzdüklerini düşünüyordum, üzmüşlerdi de. ama zaman geçtikçe bana aksettirildiği kadar tüü kaka olmadıklarını gördüm onların. sana şu anda birey olarak nasıl davrandıkları önemli. eğer halen sevilmediğini ve saygı duyulmadığını hissediyorsan görüşmezsin. kimse zorla görüştüremez.

Hala sevmiyorlar beni bebekkende sevmezlerdi hala sevmiyorlar

Gayet olası bir durum bende sevmem görüşmemde ama kafayada takmam bunu yani
Üstünde düşünmeye değmez

Hala sevmiyorlar beni bebekkende sevmezlerdi hala sevmiyorlar

acaba sen onlara soğuk davrandığın için onlar da soğuk davranıyor olabilirler mi? mesela benim halalarım ben onları arayıp sorana kadar beni hiç aramadılar ben büyürken ( annemle babam ayrı, ben annemle büyüdüm). Ne zaman ben bilinçlendim, ya dedim benim baba tarafım da var. Bayram seyranda aradım, ziyaretlerine gittim sırf yüz yüze nasıl tavır takınacaklarını görmek için. Aslında benden çekindikleri ve bu zamana kadar aramadıkları için pişmanlık duygusuyla uzak durduklarını gördüm. Senelerdir görüşüyoruz artık, aramızda sıcak bir bağ oluştu. Sen ılımlı bir adım attın mı hiç=?

ayyy tabi canimmm
cok cektirmisler anneme hatta cektirdiler benimde sahit olduklarim var
annemle babam ayrildi
cok gicik bi aile ya (tobe tobe kendi soyadima kufreder gibi oldum )
Yemin ederim aynı düşünceler bende sinir oluyorum ki sorma gozunun önünde olunca bazi seyler daha kötü oluyor insan. Babamı dolduruyorlardı anneme karşı canım annem neler cekti onlardan

Yemin ederim aynı düşünceler bende sinir oluyorum ki sorma gozunun önünde olunca bazi seyler daha kötü oluyor insan. Babamı dolduruyorlardı anneme karşı canım annem neler cekti onlardan
alooo ahmet senmisin ne isin var lan burda diyesim geldi kardesim sandim bir an seni
kiz biz ayni babadan olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…