Baba tarafını sevemiyorum

sevmeyebilirsiniz, mümkün olduğu kadar uzak durun. bende sevmem sizle aynı sebeplerden dolayı ve mümkün olmadığı sürece de görüşmem, yaşınız kaç babanıza itiraz etme durumunuz var mı bilmiyorum ama uzak durun

Ilımlı adım atamıyorum ki keşke sizin gibi olsam. Baba tarafı anneme karşı babamı dolduruyordu babaannemin sahte sahte ayrıl diye ağlamasını hatırlıyorum ben ta 5.ci sınıfa giderken. Bebekken gelmemiştir hastaneye bile neyim ki ben öcü muyum onlar neden bana karşı bu şekilde insan torununu görmeye gelmez mi eve de gelmemişler ta sonra. Beni anneannem büyütmüş uzak yerde 2 saatlik yola gidip gotururlermis beni evin dibinde oturuyor babaannem bakmamış beni bile. Kinliyim :)

20 yaşındayım 21 olacağım :)

bence babanıza itiraz edebilecek ve gitmeyecek bir yaştasınız.

Ben o yaşlarımda gitmek istemiyorsam bir yere gitmiyordum :)

iş okul arkadaş bir bahanem vardı hep babamı da kırmadan hallediyorduk işte.

sende öyle yapabilirsin, babanı da üzmeni istemem aynı şehirde misiniz eğer şehir değiştirmeyeceksen babanlarla beş dakika gidip işim var arkadaşlarla deyip çıkabilirsin de

Sen doğduğunda olanların kinini tutma.eğer annene yaptıkları şeylerden kızgınsan sen değil annen onların hakkından gelmeli sen taraf olma,bazı insanlar bencildir ne yapsan değişmez bunu kendine dert edeceğine onlar gibi davran aynı karşılığı ver.soğuk ol, meslek sahibi ol onlar senin,kapina gelsin.sen değersiz değilsin.

Aynı şehirdeyiz zaten ankaradayKen görüşmüyoruz ben gitmiyorum bahane buluyorum okulum var derslerim var diye ama babam yazlığa götürmek istiyor onların yazligı var bayramı oeda gecirelim diyor zehir olacak bayram bana :)

Soğuk oluyorum zaten ankara'da bi kere bile gitmiyorum hep bahane buluyorum okul var falan diye

Kimseyi sevmek ve saygı duymak zorunda değilsiniz, bu insanlar yakın akrabanız bile olsa, içiniz almıyorsa almıyordur.
Sadece şunu iyi ayırt etmek gerekiyor; babanın hatırına bazı yönlerine göz yumarsın deden ve babaannenin. Atıyorum, ellerini öpmezsin, ama selamlaşır "İyi günler" dersin.

Soğukluğunu hissettir, hakkındır; ama tamamen itme onları, baban kırılır.
Gerçi olayların şiddetini de bilmiyorum ama, en normal tepki aralığı böylesi sanki.

Baban bir şey diyecek olursa da kırmadan ona da izah edersin durumu. "Seni kırmamak için zaten adım atıyorum böyle" dersin.

Babanizla araniz nasildi peki, suan ve kucuklugunuzde gorustunuz mu hic sizi arayip sorarmiydi?
Annenizle ayriliklari nasil oldu, babaniz nasil bir kocaymis, siddet varmiymis?
Ben de sizin gibi anneyle buyudum sadece ve baba tarafima uzagim baya simdi sizin yazdiklarinizi okuyunca garip oldum.
Birde annenize gencken gelin adi altinda turlu kotulukler yapipta siz torunsunuz diye neticede sizi farkli seviyor olabilirler ama annenize bir kotulukleri dokunduysa sayet sicak davranmalari gene de bu gercegi degistirmez.

Ben de sevmiyorum. Bir halamla zaten asla gorusmuyorum sokakta gorunce selam dahi vermiyorum. Babam cok yapti cok zorladi gorusturmeye cocuklugumdan beri her bayram her anneler gunu kabus oldu babaanneme diger halama gidecegim diye. Gitmedim kavga cikardi gittim az oturdum kavga cikardi. Ne oldu sonra anladi olmayacagini. Sevmiyorum sevilmiyorum muhabbet dahi edemiyorum. Zaten babaannem vefat etti suan bir buyuk halam kaldi gorustugum o da senede iki kez bayramlarda yarim saat gordugum bir insan.
Pes edecek baban merak etme. Sen dik dur yeter.

Dediğiniz çok mantıklı. Ama olaylar şiddetliydi baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…