- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi sonbaharisevenkiz
-
Tanıyamadığımız insanları sevemiyoruz maalesef.Elbette bir nedeniniz vardır sizin de güçlü bir nedeniniz sevmemek için
Uzak kalacaksın o Zaman. Ne faydan ne zararın dokunacak en hayırlısı bu bence. Ararlarsa aç ama sen arama. Belki Bayram'larda gidersin o kadarİnsan psikolojisi işte unutamıyor bazen tabiki gidip te bi saygısızlik yapmam ama hani aman kirilmasinlar şöyle böyle diyede düşünemem :)
Kimseyakın akraba diye sevmek zorunda değil ki. Babam kendi kardesiyle gorusmuyor beni gorusturmek istiyor anlamıyorum demek olmayınca olmuyormuşBen de sevmiyorum. Bir halamla zaten asla gorusmuyorum sokakta gorunce selam dahi vermiyorum. Babam cok yapti cok zorladi gorusturmeye cocuklugumdan beri her bayram her anneler gunu kabus oldu babaanneme diger halama gidecegim diye. Gitmedim kavga cikardi gittim az oturdum kavga cikardi. Ne oldu sonra anladi olmayacagini. Sevmiyorum sevilmiyorum muhabbet dahi edemiyorum. Zaten babaannem vefat etti suan bir buyuk halam kaldi gorustugum o da senede iki kez bayramlarda yarim saat gordugum bir insan.
Pes edecek baban merak etme. Sen dik dur yeter.
Dediğiniz çok mantıklı. Ama olaylar şiddetliydi baya
Bir tek bayramdan bayRama artık. ..Uzak kalacaksın o Zaman. Ne faydan ne zararın dokunacak en hayırlısı bu bence. Ararlarsa aç ama sen arama. Belki Bayram'larda gidersin o kadar
Sadeve hala ben toptan sevmiyorum baba tarafınıInsanlar akrabalarindan kimleri sevecegine cocukken karar verirmis.o yuzden cocuklara yetiskin gibi muamele yapin bir o cocuk gercekten yetiskin olacak derler.
Bende halami hic sevmiyorum ve gorusmuyorum.
Babam bazı şeyleri dinlemez ki... Ona göre en saygılı olmam en çok sevmem gereken kişiler onlar :)Babana da söylersin durumu o halde, dersin yani "Böyleyken böyle oldu, ben istemez miyim güzellik olsun ama içim almıyor baba. Senin hatırına bazı şeyleri yapıyorum, ama beni zorlama, daha çok uzaklaştırırsın. Ben bunu istemiyorum, seni de kırmak isemem."dersin.
Çözümsüz şeyler değil bunlar, üzülme.
Soğuk oluyorum zaten ankara'da bi kere bile gitmiyorum hep bahane buluyorum okul var falan diye
Hmm anladımTanıyamadığımız insanları sevemiyoruz maalesef.
Var var bende hiç sevmem baba tarafımı çoğuylada görüşmüyorum zaten.benim annemde çok çekti halalarımdan.Yaa sevmeyen de varmış benim gibi
Annemle babam ayrı değil ama gelin adı altında türlü türlü kötülükler yaptılarBabanizla araniz nasildi peki, suan ve kucuklugunuzde gorustunuz mu hic sizi arayip sorarmiydi?
Annenizle ayriliklari nasil oldu, babaniz nasil bir kocaymis, siddet varmiymis?
Ben de sizin gibi anneyle buyudum sadece ve baba tarafima uzagim baya simdi sizin yazdiklarinizi okuyunca garip oldum.
Birde annenize gencken gelin adi altinda turlu kotulukler yapipta siz torunsunuz diye neticede sizi farkli seviyor olabilirler ama annenize bir kotulukleri dokunduysa sayet sicak davranmalari gene de bu gercegi degistirmez.
Babaannem dedem ve halam bu ucluden çok çekti ah nasıl kinliyim!Var var bende hiç sevmem baba tarafımı çoğuylada görüşmüyorum zaten.benim annemde çok çekti halalarımdan.
Önemli olan can bağıdır benim için aynı kandan olmak benim seçimim degildiSevmiyorum.
Hatta akrabalik reddi diye birsey var mi bilmiyorum. Direk yaparim düsün..
Kan bagi sadece kan bagidir.
Öyle insanlari sevemem.
Babama diyorum zaten senin bacın olabilirler ama benim hiçbişeyim değiller diyorum.Babaannem dedem ve halam bu ucluden çok çekti ah nasıl kinliyim!
Cesaretliymissin ben diyememBabama diyorum zaten senin bacın olabilirler ama benim hiçbişeyim değiller diyorum.
Tabi ki öyle kinlendim bendeValla benimde abnemin tirnagina zarar verseler. Bende kinlenirim ve canlarini acitirim.
Ben olsam bende sevmem ve gormek istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?