Baba tarafını sevemiyorum

bildim bilesi annemin tarafı ile haşırneşirdik.
babanemin evi pireli idi ve ne hikmetse bir Allahın kulu köye götürmedi kalmaya değil öylesine gezmeye
.seneler geçti babam kendi tarafını sır gibi saklardı.arada onlar apara yollarmış ama telefonda bile konuşturmazdı o konuşurdu hep.
az çok öğrendiğime göre de kavgacı yapıya sahiptiler.(Kardeşimde fazlası ile mevcut bu özellik)
halam kocaya kaçtı diye görüştürmedi kendi de görüşmedi.senelerce babamda küs ölmese de barışınca bile soğukluğunu korudu. babam ölümüne yakın eski arabamızla köye gidip gelmişliğimiz var ailecenek binde bir(halam babamın ablası)
dedemin vefatı ile daha bir koptular
amcam küs öldü .
büyük amcamı da çok iyi bilemedim.o da öldü gitti.(köye gelince eşeğe bindireceğim seni gezdireceğim derdi küçükken bana)
seneler sonra miras için toplandık babamın tarafı bu mana ile 32 yaşımda benden 10-11 yaş büyük hala oğlu ve kızları ile yüz yüze tanıştık.amca kızlarınla görüştüm.
insan ister istemez soğuyor.halamla husumetim yoktu.babanemle de sıkıntım yoktu.
ufakken neyse büyüyünce neden hiç ziyaretlerine gidemedim.mantıklı bir açıklamam yok.
annem, babama uyuz olunca işteyken babamın tarafının değerlendirmesini yaparak beynimi yedi senelerce.belkide bu yüzden hiç heves etmedim.

İnsan psikolojisi işte unutamıyor bazen tabiki gidip te bi saygısızlik yapmam ama hani aman kirilmasinlar şöyle böyle diyede düşünemem :)
Uzak kalacaksın o Zaman. Ne faydan ne zararın dokunacak en hayırlısı bu bence. Ararlarsa aç ama sen arama. Belki Bayram'larda gidersin o kadar

Kimseyakın akraba diye sevmek zorunda değil ki. Babam kendi kardesiyle gorusmuyor beni gorusturmek istiyor anlamıyorum demek olmayınca olmuyormuş

Dediğiniz çok mantıklı. Ama olaylar şiddetliydi baya

Babana da söylersin durumu o halde, dersin yani "Böyleyken böyle oldu, ben istemez miyim güzellik olsun ama içim almıyor baba. Senin hatırına bazı şeyleri yapıyorum, ama beni zorlama, daha çok uzaklaştırırsın. Ben bunu istemiyorum, seni de kırmak isemem."dersin.

Çözümsüz şeyler değil bunlar, üzülme.

Insanlar akrabalarindan kimleri sevecegine cocukken karar verirmis.o yuzden cocuklara yetiskin gibi muamele yapin bir o cocuk gercekten yetiskin olacak derler.
Bende halami hic sevmiyorum ve gorusmuyorum.

Babam bazı şeyleri dinlemez ki... Ona göre en saygılı olmam en çok sevmem gereken kişiler onlar :)

Annemle babam ayrı değil ama gelin adı altında türlü türlü kötülükler yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…