Baba tarafını sevemiyorum

Haklısınız.Ben de prensip olarak akraba sevmem hatta hepsinden nefret ederim.
Keşke akrabalarımızı da dostlarımız gibi seçebilseydik.
Akrabanın ettiğini akrep etmez derler ya aynen öyle.

eger dediklerin dogruysa gorusme annen dolduruyorsa gunahi boynuna yalan dolan iftira kotudur ve insaallah anneniz bunlari yapmiyordur yapan cok kisi var olaylari tek tarafli anlatan bunlara karsi akilli ol

Valla oturdum film izliyorum dusunememeye çalışıyorum ay bayramda götürecek bizi 8 gün nasıl sabretcem ben artık dışarı atarım kendimi
Gez toz. Annenide goturmeyi unutma ama.
Babaannem bazen sorar nereye gidyorsunuz diye. Muhim is olsa bile " gezmeye gidiyoruz" diyoruz inadina :).
Annemin adi cikti 9a inmez oldu 8e sonucta.

eger dediklerin dogruysa gorusme annen dolduruyorsa gunahi boynuna yalan dolan iftira kotudur ve insaallah anneniz bunlari yapmiyordur yapan cok kisi var olaylari tek tarafli anlatan bunlara karsi akilli ol
Mesajlarımın hepsini okuduysaniz demiştim annem bikere bile onlar için kötü şeyler demedi bana ben nefretimi ona söylediğim de sen torunusun sen yapma dedi.. ama çocuk yasta çok net şeyler hatirliyorum gözümün önünde olan çocuk yasta hemde 3 sene öncesine kadar... lafla dolduruşa gelecek biri değilim gördüm bazı şeyleri

Senelerce hemen hemen aynı şeyleri yaşadım hatta belkide daha fazlasını
15 yaşımdan beri sırf büyük akraba diye kimseye saygı duymuyorum herkes haddini yerini bilecek haklı olduğum hiç bir zaman sırf saygıdan susmadım açtım ağzımı yumdum gözümü ve şuan kafam çok rahat vicdanım da babam vefat etti ben 15 yaşımda iken 2001 yılıydı yaklaşık 2004 2005 yılından beri baba tarafımla görüşmüyoruz(görüşmüyorum) 3 senelik evliyim hiç bir özel günüme çağırmadım kimseyi sende saygı duymak zorunda değilsin sevmek zorunda hiç değilsin

Mesajlarımı ojuduysaniz hepsini neden sevmediğimi anlarsınız biliyor musunuz beni bebekkende sevmediler annemden nasıl nefret ettilerse artık. Arada babam olmasa bende görüşmem bayramda yanlarına gidecekmisiz bayramda gitmem bile sadece kuru bi arar iyi bayramlar dilerim o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…