Baba tarafını sevemiyorum

Dert ortagim oldun ya aynıyız biliyor musun annelerimiz de öyle. Bazen bende çok kızıyorum anneme anne sen kendini korumuyorsun biri bana aynı şeyleri yapsa yüzüne bakmam diye ama yapmış bikere öyle merhametli ben kindar biriyim mesela onun gibi olamam. Bu saatten sonra annem degisemez artık bende sorgulamıyorum anne neden böylesin diye

Bide yemek olayı bizde olmus bi yemek bile yapmamışlar benim yikanmam gerekiyormuş anneannem ben cocuk yıkayalı co oldu yardım gerek arayın da bi yarDuma gelebilir mi demiş gelmemiş bile . Torunun senin o gelininden nasıl nefret
Ediyorsa artık benden de ediyor

:) kaderr ortagiyiz galiba hem biz hemde annelerimiz. Boyle gelmis boyle gider kuzum. Hic biri degismez. Ne annen degisir nede babaannen. Ben en hirciniyim evde bu konularda. Haksizliga gelemem icimde biriken ne varsa soylerim zamani gelince. Hicte korkmam o kadinin kalbi kirildi diye.
Sende babaannene hesap sormaya niyetlensen acaba baban bisey dermi? Azda olsun hafifletiyor kinini :).

Sevmek zorunda değilsin. Ben anne tarafını sevmiyorum, bir dayım dışında konuşmuyorum örneğin. Baba tarafını da sevmiyorum ki anneme çektirdikleri yüzünden. Pek görüşmüyorum, özellikle bir halamla. Ama babam zorlamaz beni, bu yüzden istemedikçe kimseyle görüşmem.

Maalesef babam çok kızar öyle bişey yapsam onlara bi kere sinirlendim de onlara yazlıkta resmen hirpaladi babam beni

Benim için baba tarafı olmasa daha iyi

Ya inanmıyorum.
Bu kadar mı aynı olur. Benim de babam sürekli diyor " annen öğretiyor bunları".
Ben de " ben aptal mıyım , körmüyüm , koyun muyum ki biri beni gütsün" diyorum.
Anlamıyor işte babalarımız

Aslında kendi ailelerinin bencilligini sinir bozucu olduklarını çekilmez olduklarını onlar da biliyor ama işlerine gelmiyor bence büyükler ya bizden saygı duyacağız. Ama saygı duyamıyorum inan bana saygı duymak içimden gelmiyor çünkü belki olayları sadece annem anlatsaydi ya belki bişey vardır diyebilirdim ama insanın gözü önünde bazı şeyler olunca küçük yaşta unutamıyor. Çocukluğum babaanne dede denilen insanların babamı anneme karşı doldurup huzurduzluklarini yasamakla geçti

Katılıyorum sana .
Ben eskiden derdim , sevmiyorum ama saygı duymam lazım diye.Ama artık bunu da demiyorum. Onca şeyden sonra benim de gururum var. Kalkıpta suratlarına gülüp ayaklarına kapanamam.

Katılıyorum sana .
Ben eskiden derdim , sevmiyorum ama saygı duymam lazım diye.Ama artık bunu da demiyorum. Onca şeyden sonra benim de gururum var. Kalkıpta suratlarına gülüp ayaklarına kapanamam.
Onlar beni ben bebekken de sevmemiş ki. Doğumuma gelmemişler eve gelmemişler bi yemek bile yapmamislar. Herkese aynı şeyi diyorum belki ama onlar bize yakın oturuyor benim ana babam çalışıyordu bırakacak bi anneannem ve bi babaannem var bana bakmadı . Anneannem daha uzak yerde oturuyordu ben bakarım dedi ve her sabah karda kista eziyet çektik biliyor musun. İnsan der ki ben babaaneyim o anneanne ben daha yakınim size getirin ben bakayım çocuk sabah zorluk çekmesin sizde geç kalmayın der demedi ama. Saygı duyamıyorum iste

yazıklar olsun öyle insanlara. Sen de kararında çok haklısın kimse karışamaz

Bende hiç sevmiyorum..eksik olsunlar akrepler ! Amca gibi amcalara..Hala gibi halalara oyle ozeniyorum ki..Bizimkiler tam bir hain.

Bence görüyor ama işine gelmiyor.... büyük ya saygi duyacağım vs... duyamıyorum ama yani
Ben olsam bende duymam tabiki.
Babamla cok catisirdim galiba bizim durmda sizin mevzu gibi olsaydi.
Delirirdim ofkemden. Allah sabir versin kuzum. Sende alttan alttan laf sok, baban yokken agzinin payini ver o kv belasinin

Bende babamın tarafını sevmiyorum.
Babaannem ve dedem cok çektirdi anneme.
Haliyle annemin üzüntüsü hepimizi etkiledi.
Sanırım bunun da etkisi var yoksa doğrudan bi zararlarını görmedim. Faydalarını hiç görmedim.
Gurbete gelin geldim yıllardır 1kere bile aramadı ne amcalarim ne halalarim.
Benim için yok gibi biseyler.
En son 2 sene gitmedim bayramda dahil.
Artık cok goze batmaya başlayınca gecen bayram gittim ve oldukca mesafeliydim az konustum az oturdum ve gittim.
Evli misin bilmiyorum ama evlenince cok daha rahat ayarlayabiliyorsun o mesafeyi.

Ben olsam bende duymam tabiki.
Babamla cok catisirdim galiba bizim durmda sizin mevzu gibi olsaydi.
Delirirdim ofkemden. Allah sabir versin kuzum. Sende alttan alttan laf sok, baban yokken agzinin payini ver o kv belasinin
Valla oturdum film izliyorum dusunememeye çalışıyorum ay bayramda götürecek bizi 8 gün nasıl sabretcem ben artık dışarı atarım kendimi

Ya söyle ki insanın annesinin yaşadıgı sıkıntılar ister istemez etkiliyor çocukta olsa insan hissediyor yani... bana faydaları olmadı zararları oldu çocukken o kadar kötü şey yasamazdim onlar olmasaydı. Evli değilim ama ankara'da yaşıyoruz biz onlara bi kere bile ziyarete gitmiyorum mesela. Kuzenim üni okumaya geldi buraya 2 senedir onlarda kalıyor 2 senedır evlerine 2 kere falan gitmisimdir. Bu sene kuzenim yurda çıktı ama yine bahane uydururum gel dediğinde okul var ödev var lafına dayanamaz babam. Yalan söyleyeceğim belki ama Allah affetsin. Belli babam anlayışlı biri olsaydı soylemezdim yalan açıklardim durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…