Baba tarafını sevemiyorum

Valla benim ananem ölmek üzereymiş ,annemi yollamamışlar ertesi gün düğüne götürmüşler.annem tabi 17yaşında hamile,babamıda doldurmuş..annem hayatını yazsa roman olur.ama babannem öldü , altını yine annem temizledi hastaneye morga götürülürken.Öteki tarafta çekecekle inşAllah....

Kendi kızları aramıyor sormuyor şuan... Annemin iyilekleri dokundu onlara anem hemşire doktordan randevu aldı etti araştırdı ben olsam yapmam. Bizim annelerimiz ses çıkarmıyor. Yapılan herşeye susuyor. Onlar da sustuklarini bildikleri için daha çok uzerlerine gidiyor. Ben öyle biseye izin vermezdim mesela. Mazlumun üzerine git he? Yok öyle

Rabbim görüyor....

Sizi yıkamaya gelmediğini siz nasıl öğrendiniz?
Farklılıklar renklerdir dünya tek renk ne kadar güzel olabiliyorsa tek tip insanlar da o kadar güzel olabilir fakat bu annenizin meselesi o dik durmalı gerekirse ayrılmalıydı süregelen haksızlıklar olmaz siz annenizin bu denli üzüldüğünü görmeseydiniz bu kadar nefret duymazdiniz
Sakın diğer tarafı savunduğum fikrine kapılmayın
Benim demek istediğim annenizin yapılan haksızlıklar karşısında bu kadar aciz olmaması gerekir di siz bugün onun yerine onlardan nefret duymazdiniz

Annem ´ Bana ne cektirdi bir ben bilirim, hakkimi Allah sorucak elbet, su an bakiyosamda Allah rizasi icin bakiyorum, hatri icin degil asla´ der. Annende oyle dusunuyor sanirim. Ben olsam bende yapmazdim. Yapicak bisey yok.

Duydum konusu açıldı evde babamla annem konusuyordu. Başka mesaj da yazmıştım annem dik durmadı evet tavrını koysaydı keske

Onların iyiliğinide Allah görüyor ya ... babaanneleri de Allah görüyor
Bazen yine ´babaanne bi ayagin cukurda, dogru soyle azcikta olsa pismanmisin anneme ettiklerinden?´ diye sorarim. Baslar ´Aaah aah annen ne cekmiski, benim kv bana sunu sunu yapardi zamaninda´ diye baslar. Dedigim gibi A derim B anlar. Insanca tovbe etmesini isterim bari obur dunyasini kurtarsin diye. Ama yok. En sonunda deliririm ´ yanacan obur tarafta yanacaaaan´ diye bitiririm konuyu.

Allah goruyor duyuyor. Sen merak etme canim. Annenin yaptiklari hic biri bosa cikmiycak kat kat mukafatini alicak.

Ya kafalar eski de kalmış . Ben yaşadım o da yaşasın şeklinde düşünüyorlar ve bu çok saçma. Benim annemi beğenmezlerdi mesela hep merak ederdim neden yani annem yemek yapar ev isi yapar iyi kadındır ya. Babaannem aşırı titizdi mesela takıntı gibi. Hep onu bahane eder anneme saldırırdı x sen şunu yapmıyorsun bunu yapmıyorsun şeklinde. Babamda onlardan güç alıp o da anneme saldırırdı ama şuan yok öyle bişeyi babamın. Olsaydı kesin ayrıl derdim anneme huzur yok diye. Bi kuzenim var yerlere göklere sigdirimaz onun yanında o kadar dikkatli konuşurlar ki aman çocuk etkilenmesin aman şöyle böyle. Ben çocuk değildim sanki

Aynen bizde uvey torunduk galiba. Ben pek hatirlamyorum yine 8 yasindan snra ayri eve cikmisiz. Abimin lakabi patlak gozdu( gozleri acik ela), ablamin adida o...puydu. Diger kuzenimi kucagina alarak ´ Allah ozene bozene yaratmis tuh maasallah, kimileri gibi patlak goz degil maazallah´ derlerdi. Smdiyse ablamin onu aramamasindan sormamasindan yakiniyor( sen kimsinki ya?), abimide ozel soforu biliyor. Beni burya gotursun surya gotursun diye. Gecen gun banyoda dusmus. Kuzenim geldi abimde geldi hemen hastaneye goturelim noldu diye. Amcam gil o aksam arada olayi soyle ozetliyor´ Sagolsun oglunuz geldi hemen kosa kosa, kac kere soyledi hadi hastenye gidelim diye, Allah razi olsun ondan´. Abim nerde bu olayda??

İyi niyetle söylediginizi biliyorum ama emin olun ki çok şey oldu. Küçük yaşımda bi çok bağırış çağırışa huzursuzluga şahit oldum onlar babami çok doldururlardi anneme karşı babam gelir anneme bagirirdi. Bunları unutamam çok ağlardım odama kapatıp kendimi

emin ol benzer şeyleri herkes yaşamıştır...

Yemin ederim böyle Kv düşman başına ! Ne biçim tabirler onlar ya! Ya ne kadar sinir oldum anlatamam gerçekten. Ne kadar fesat kötüler ya

Yemin ederim böyle Kv düşman başına ! Ne biçim tabirler onlar ya! Ya ne kadar sinir oldum anlatamam gerçekten. Ne kadar fesat kötüler ya

Oyle iste. Demem oki bazi kvler hep kvligini yaparlar. Kimi gelin cilesini ceker kimisi cekmez. Bir gun tum o kvlerin pisman olmalari dilegiyle diyorum..

Sende artik takma. Ben anneme yuklenirim bazen dayanamayip ´ niye kendini korumuyosun´ diye. Ama annem merhametli oldugundan yinede sert cikamiyor. O zmn cadi degnegini ben elime aliyorum evi yikiyorum, kiziyorum bagiriyorum hesap soruyorum annem yerine babaannemden. Annene kizma sende neden boylesin diye. Arada sirada yukunu hafiflet. Bu daha faydali. Senin annende benim annemde degisip birden hakkini arayan birileri olamazlar bundan sonra.

Peki doğumuma gelmemiş onu geçtim eve bile gelmemisler ve en güzel yaşlarım kavga gurultuyle geçti. Saygı mi duyayım :)
Canım benim kv ve kayınbabam da 2 doğumum da gelmedi aramadı sormadı.kızım doğdu kv küslük çıkardı ,oğlum oldu kayınbaba küslük çıkarmadı isimleri koyulmamış diye,1 tabak yemek yapmadılar bile , eee eşim yine de deli oluyor peşlerinde koşacağım diye.çocuklar da öyle doğal olarak.
Bu süreçte baban dengeyi kurabilirdi araya soğukluk sokmadan

Ya bişey sorabilir miyim merak ediyorum neden bu kadar tepkililer bizlere karsı. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…