"Baba"

Bende hep aynı cümleyi kurarım ölüyorum dese bir kaşık su vermem ,nefret ne kadar güçlü bir duygu
Sevginin sahtesi vardır ama nefretin sahtesi yoktur. Siz kimin için bu cümleyi kuruyorsunuz ki?

Bildigim tek sey baba bedduasi alan birinin 2 yakasinin bir araya gelmedigi.. baba ne kadar berbat biri olursa olsun, sebebini bilmesem de, baba ah ediyorsa bitti o iş. Geçmiş olaa. Ben anneyle baba arasindaki durumda annemin yaninda olsam bile babami karsima almazdim. Benim kardesim aldi (elini attigi kuruyor, surunuyor simdi). Ben almadim, hem is hem es hayatta isim hep rast gitti. Babam vefat ederken benim 1 kizim var demisti. Ben senin yerinde olsam sakinligimi koruyup, idare etmeye calisirdim.

Batıl inanç.
Baba sapık ş.refsiz olsa onun bedduası tutar mı? %100 haklı olduğum için tutacağını sanmıyorum. Ha tutup beddua etmişliği de çoktur,naşallahım var turp gibiyim. :)

Ne yaşadığınızı tam olarak bilemem zor zamanlar gecirmissiniz.
Bence babanız zaman geçtikçe yalnızlıkla cebelleşiyor aslında zamanında yaptığı hataların farkında ama bunu kabullenip af dilemek yerine ben senin babanım diyerek yaklaşmaya çalışıyor.
Evet size saygı duymak zorunda görüşmek istemiyorsunuz bence babanızın yaptığı suçluluk duygusunu batırıp kendini size kabullendirmek annenize duyduğunuz minneti ona duymanızı istiyor ah ah zamanında dank etmez işte çok geç artık oda acısını böyle çıkarıyor.
Kendi hayatımda herzaman ne olursa olsun baba diyen bir insanım tabiki sizin yaşanmışlıklarınız çok farklı umarım mutlu olursunuz.
Allah annenizden razi olsun hem annelik hem babalık yaptığı için hayranım böyle Osmanlı kadınlarına.

Ne olursa olsun gelip niyetini anlatsa geçmişe sünger çekmek istese neyse.
Her konuşmada duyar kasıp annemi kötülüyor,buna hakkı yok.
Aynen öyle,allah ondan razı olsun. Annem herşeyim,o var ve onu hiç kimseye değişmem. Allah hepimizin ailesine uzun ömürler versin,sizde umarım çok mutlu olursunuz.

Annenizin soyadını alabilirsiniz dava açarak, mirasını da reddedebilirsiniz babalıktan red var mı bilmiyorum. Sağlık vekili olarak annenize tam yetki verin, böyle bi belge düzenlenebiliyor. Allah korusun sizin bilincinizin olmadığı durumlarda adınıza anne baba ortak karar veriyor. Anlaşmazlığa düşerlerse hakim karar verir. İleride böyle bişey yaşamamak için düzenleme yapabilirsiniz. Başka da bişey kalmıyor zaten

Yaşınız müsayit belliki...
Gerekeni söylemiş ve yapmışsınız zaten ama hala içiniz soğumuyor ise şöyle bir olayın 1ayı falan bir geçsin hala aynı istekteyseniz reddi miras ve annenin soyadına geçme işlemlerini araştırıp ...
Oşekilde yasal hakkınızı kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…