ayy canim benim allah sana bol sabirlar versin ne sinir babanen varmissenin oyle dusman basina ben en cok annenin sahsinahakaret etmesine sinrlendim babane madem oyunoynamak istiyo kusurlari gostermek istiyo sende onun kusurun bul ve bildiginacikacik soyle gorumceye gelince annen cok sessiz birimi bu kadar ezditiyo kendini coksviyesiz ve cok nahos bir durum
baban yokmu.....
Onun kusurunu bulmak zor değil zatenAma kendine en ufak laf ettirmiyor, geçen ''annen kafayı mı yedi?'' dediğinde ''ne alaka'' dedim hemen başladı çemkirmeye... Hiç kendisine laf ettirmiyor. Annem ve babam ayrılmadan önce evet annem çok sessizdi, sonra ayrıldılar tekrar evlendiler, şimdi o kadar da değil ama babam sağ olsun..!! Ailesiyle aramız bozuk olsun istemiyor!! Annemin de yapacak bir şeyi yok.. Zaten babama göre annem hep beni babaannemlere karşı kışkırtıyor, yoksa ben onları severmişmişim.. Ben de böyle düşünmesin daha fazla diye babama da şikayet edemiyorum bu şeytanları :/
himm cok zorbir durum gercekten abin yada ablan falan yokmu senden buyuk olarak onlar devreye girse yada ne biliyim babanenin cekinecegi birisi hot dese belki eskisigibi cemkiremez kac yasinda bu arada babanen? en gicik oldugum durumdur benim babanemde boyleydi ama benim babamannemiezdirmzedi oyuzden babanem sadece kendi kendine soylenirdi sen biraz anneni ezdirme sesiniyukseltsen belki bu kadar giki cikmaz nasilsa iyi olsanda kotusun onun icin bide boyle denesen
Teşekkür ederim ilgin için :')
Ama yok işte, ben ona cevap versem hemen babama gidecek ballandıra ballandıra anlatacak. Daha sonra babamdan onu dövdüğümü falan duyarsam şaşırmam yani.. Abim ablam yok, iyi ki de yok, bu kadını onlar kesmez zaten, yazıkcağızlar benim gibi yaşayıp giderlerdi sanırım
Ya ben babama anlatmaya ve senin de dediğin gibi biraz elimi masaya vurmaya çalışacağım sanırım.. Umarım işe yarar, babamla da aramı bozmayayım da.. 65 yaşında ayrıca o cadı..
ohooooo daha cok gencccccc
Sana yardimci olmayi cok isterdim ama caresi yok cunku ayni seyleri bende yasadim aileme cok cektirdi baba tarafi hala cektiriyorlar ama ne babam sesini cikarabilio ne bize izin var o yuzden hep susmak zorundayim aralarda laf sokmalar yapiyorum sadece anlattiklarinda kendi hayatimi gordum resmen takmamaya caliscan baska yapcak birsey yok inanki karsi cikabiliyorsan cesaretin varsa alip karsina anlatabiliorsan durumu o baska
Bunlar laftan anlamaz ki.. Ee senin annen baban ne yapıyor bu durumda? :/
allah sabır versın mumkun olduğunca az görüşmeye çalışın senı kötüleyecek olasalar bıle anneme benım yanımda böyle konuşamazsını dee hakaret ettıklerınde ne derlerse desınler başka cevap verme o laf onlara yeter
Cok sasirdim.. Bu kdr koyu muamele gordugunuz evde ne isiniz var? Ben cok asi kizmisim demekki, babama fln patlardim ben millete hizmet etmeye mi gidecegim diye..
Sende annende yumusak baslisiniz belli ezmislerde ezmisler sizi.. Hadi anneni bi yastan sonra degistrmek zorda, sen sen ol kimseye yaranmak icin kendini ezdirme, kisiligini yok saydirma. Baban bile olsa..
Hic bisey alismislar ezilmeye
Yalnız değilsin. Benim de babaannem öyleydi. Şimdi yaşlandı. Şimdi de halam onun kızları amcamların saçma sapan karıları ile uğraşıyorum. Hala annemi ezmeye çalışıyorlar. Uyuzdur oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?