Merhaba kızlar, 15 yaşındayım ve kendimi bildim bileli benden ve annemden hoşlanmayan bir babaannem; sinirliliğin kitabını yazmış, anlayışsız, duygusuz bir dedem; iki yüzlü, bencil bir halam; aynı şekilde bir eniştem, onların salak çocukları HAYATIMI BERBAT EDİYORLAR!!
İki gün önce babaannemlerde elimi küflü paslı bir testereyle kestim kimsenin umru olmadı.. Kuzenim bir yerden bulmuş ben de ondan almaya çalıştım, küçük daha bir yerine zarar verecek diye, o da inadına elimde tutarken çekti ve baş parmağım kesildi. Can acısı falan umrum değil, zaten canım da tatlı değildir ama tetenoz diye bir şey var. Kendi çocuklarına olsa halam kıyameti koparırdı ama bana hiçbir ilgi göstermedi; bu da yetmezmiş gibi, o elimle bana sofra kurdurdu!! Kolanya dökmemi bile söylemedi, ne vicdansız insanlar bunlar!! Benim de aklıma gelmedi o an bu, sadece yara bandı isteyebildim çekine çekine..
Sonra annemle gittik acile, aşı yaptılar, temizleyip sardılar falan.. Önemli bir şey yok ama bu kadar değersiz olmak da sinrimi bozuyor.
Bu da yetmezmiş gibi bana suç attılar; neymiş ben çok çekingenmişim, hiç söylememişim bile...
Bile bile yalan söylüyorlar..
Bu da yetmezmiş gibi onlar yüzünden şort, askılı, yakası açık falan da giyemiyorum. Zaten ben dikkat çekmekten falan pek hoşlanmam ama onlar duyacak diye yok erkek arkadaşlarımla dışarıya çıkmıyorum, yok kılığıma dikkat ediyorum.. Zaten onlara kalsa ben çarşafa bürüneceğim!! (çarşafı küçümsediğimden değil asla, sadece bana çok karışmaları sinrimi bozuyor, herkes kendi bildiğini yaşasın ya) Onlara giderken uzun kollu, uzun tunikler falan giyiyorum zaten.
BİR DE ANNEME, ANNEANNEMLERE BENİM YANIMDA LAF ATMASI YOK MU...
-Senin annen kafayı mı yedi?
-Teyzeni de biz besledik zaten.
-Annen babanın parasını mı yiyor?
-Annen beni biraz seviyorsa başını örtüp gelsin buraya, yoksa ölürüm ben.. (NERDE BİZDE O ŞANS)
-Zeynep, aman sen bu kızlar gibi erkeklerle takılma, cehennemde yanarsın, aman onlar gibi kısa kollu da giyme.
MEŞHUR BABAANNE SÖZLERİMİZ..
Halam da anneme şişko falan demiyor mu... AĞZININ ORTASINA ÇARPACAKSIN BİR TANE.. Sinirlerim dayanmıyor artık ya, bana, anneme hakaret etmelerinden, hayatımıza karışmalarından bıktım, bıktım..
Ailede de bir bizi sevmiyorlar zaten, gerçi onların sevgisine kalmadık ama.. Benim yanımda diğer torunlarıyla meyve yerler, ben onlara hizmet ederim; en güzel hallerimiz!!
BEN BUNLARLA NE YAPACAĞIM!!?
Biliyorum bir çözüm bulmak zor ama birkaç öneri iyi olabilir..