Moralini bozmak istemem ama şirinlikle, munislikle halledilecek bir durum gibi görünmüyor. Yumuşak başlı olduğunu anladılar mı üstüne gelip iyice sindirmeye çalışırlar.
Ya çemkireceksin, küçük kız çocuğu profilinden çıkıp kendini ifade etmek için tepki koyacaksın ve çıkacak sürtüşmelere hazırlıklı olacaksın ya da bu durum böyle sürüp gider. Ama tez zamanda ferahlarsın inşallah.
Ben de 18 yaşındayım bir günden bir güne ne aileden birine ne de gelen misafirlere hizmet etmedim. Kuzenlerin hepsi benden büyük ama bir bardak su dahi isteyemezler. Bizim de baba tarafı gelinleri, torunları ezmekten onlara emir vermekten aşırı hoşlanır ama annemin de benim de yanımda gık çıkaramazlar çünkü öyle alıştırdık.
Bayramda benden 16 yaş büyük yengem, kuzenimin eşi, elini öptürmek için uzattığında ne o öyle el kol diye çıkışmışlığım var. 15 yaşındaydım o zaman ben de
Yani demek istediğim şirin, akıllı, ekstra saygılı bir profil çizerek ezilmekten kurtulman mucize olur. İş yaşantısında da, üniversitede de böyle olur genelde.
Allah sabır versin, sen kendini güçlü hissetmeye bak gerisi gelir. Baş edilmeyecek dert değil
bu durumun tek sorumlusu baban sizi ezdiriyor o gerizekllılara bizimde başımızda o katnem babaanne ve halalardab var babamın sülalesinden nefret ediyorummm babamda hep bizi haksız bulur sülalesindeki köpeğe bile bizden çok değer verir babamıda sevmiyorum sadece kanbağının verdiği bir sevgi var azda olsa birde mecburi saygı bazen ağzıma geleni sayasım geliyor ama yüzyüze bakıyorm mecbur seni çok iiyi anlıyorum öyle şeytanlarda kolay ölmüyor nedense benm babaannem 80 yaşında benden daha dinç şeytangibi arsız
sinir oldum sinirr..Altta kalma sende annen şişkomu yok şöylemi diyince ortaya söyle o zaman herkes önce bir kendine aynaya baksında öyle konuşsun de.terbiyesizliğe gerek yok de insan patlar be canım..
Allahtan babamın tarafı bıze yakın degıl yoksa bn katıl olmus olurdum sımdıye
dusunun yıllardır gormedgm kuzenım yaz tatılınde memlekete gttgmızde 1 saatlıgıne evlerıne gıtmısız annemle konusurken sesını yukselttı verdım cevabını ve babam ne yaptı dersınız hemen benı susturdu bende sevmem babamı dogruya dogru bu hareketıne de o zmn hıc sasırmamıstım kızla sac bas gırcektık bırbırımıze ıyıkı yakın degılız bn ıst dayım o doguda aramızda km ler var oh olsun :)
zeynepcım sanada tavsıyem artık sesını cıkartmanın vaktı gelmıs canım sus sus nereye kadar delı ederler ınsanı ya hu bn senın yasındayken de sınırlerıme hakım olamıyordum en ufak seye bagırıp cagırıyordum valla cok sabırlıymıssın tebrık ettım senı ama sabrın sonu her zaman selamet olmaz canım sen artık hadlerını bıldır su ınsan musvettelerıne bence
Sana yardimci olmayi cok isterdim ama caresi yok cunku ayni seyleri bende yasadim aileme cok cektirdi baba tarafi hala cektiriyorlar ama ne babam sesini cikarabilio ne bize izin var o yuzden hep susmak zorundayim aralarda laf sokmalar yapiyorum sadece anlattiklarinda kendi hayatimi gordum resmen takmamaya caliscan baska yapcak birsey yok inanki karsi cikabiliyorsan cesaretin varsa alip karsina anlatabiliorsan durumu o baska
Ben anneme laf edene o lafların hepsini yedirirdim valla -.- Benimde babaannem bazen anneme laf ediyor. Ben hemen annemi koruyorum. Babaannemi severim, oda beni sever ama annemi pek sevdiği söylenemez. Bazen gıcıklık yapıyor işte.. Büyük falanda olsa saygım var ama diyorum, ''anneme laf edersen, banada etmiş olursun, tahammül edemem bak'' diye... Ama senin durumun daha kötü canım.. Ne diyebilirim. Bu dünyanın öbür tarafı da var. Korkma sen. Güçlü ol, onları takma, cezalarını er geç bulacaklar kesinlikle. Lafını da esirgeme. Onlar laf ederlerse sende et. Yine mi etti? Altta kalma bence... (Sadece fazla sert olma yeter) Yukarıda Allah var canım benim :)
Şaka maka kötüler ölmüyor sanırım.. Evet babamı suçlu buluyorum ben de. Sen bir çözüm bulabildin mi? :/
yok kuzum ne çözümü ben 22 yaşındayım evliyim hala babamlara gidince babamın baskısı yüzünden babaannemlere gidiyorum eşimde gidiyor istemeye istemeye evlermz yakın malesef daha bayramda bebeğim olmuyor diye bana laf sokuyor babaannm yok çocuksuz haytmı olur çocuk yoksa herşey boş yuvamı olur vs vs şeyler benim istediğimi ama olmadıgını bile bile nasıl zoruma gitti eve geldim banyoda ağladım duşta kimse görmesin diye bişey desem babamla kötü olcam bu seferde annemlere gidemiyecem mecbur herkesi çekiyorum evlenncede eşinn ailesinden sevmediğin birileri oluyor bu seferde eşin için onları çekiyorsun bu döngü böyle devam edip gidiyor
Canım yaa keşke babanın gözü ününde ağlasaydın!!bazen böyle şeyler gerekiyor insanlara anlamaları için
Kaç yaşında babaannenler?
bılıyormusun ılk once babamın bu davranıslarından dolayı sogudum erkeklerden sonrada esım yuzunden suan ne evlenmeyı nede sevgılı edınmeyı dusunuyorum benı nefret ettırdıler yanı cunkı sınırlerıme hakım olamam boyle seylerde ılk olayda tepkımı koyup ıplerı kopartıyorum hemenBu babalar neden böyle.. Valla ileride evlenirsem ve eşim bizi ezdirirse elime alacağım sopayı kovacağım evden
bılıyormusun ılk once babamın bu davranıslarından dolayı sogudum erkeklerden sonrada esım yuzunden suan ne evlenmeyı nede sevgılı edınmeyı dusunuyorum benı nefret ettırdıler yanı cunkı sınırlerıme hakım olamam boyle seylerde ılk olayda tepkımı koyup ıplerı kopartıyorum hemen
yok kuzum ne çözümü ben 22 yaşındayım evliyim hala babamlara gidince babamın baskısı yüzünden babaannemlere gidiyorum eşimde gidiyor istemeye istemeye evlermz yakın malesef daha bayramda bebeğim olmuyor diye bana laf sokuyor babaannm yok çocuksuz haytmı olur çocuk yoksa herşey boş yuvamı olur vs vs şeyler benim istediğimi ama olmadıgını bile bile nasıl zoruma gitti eve geldim banyoda ağladım duşta kimse görmesin diye bişey desem babamla kötü olcam bu seferde annemlere gidemiyecem mecbur herkesi çekiyorum evlenncede eşinn ailesinden sevmediğin birileri oluyor bu seferde eşin için onları çekiyorsun bu döngü böyle devam edip gidiyor
canm ağlasaydım diyecektiki babaannen sanamı dedi o öylesine konuşmuştur sen alınganlık yapıyosun nekadar sorunlusun falan der babaannemi kayırırdı babam sülalesi naparsa yapsınn görmez görmek istemez bizimde en ufak hatamızda demediğini koymaz bize ailesini sevmedeğimz için bize bile mesafelidir kendi ailesi yerine sülalesini sever kendinn başına bişey gelse kimse kendine bakmaz annem bakar biz bakarız ama anlamıyorrr görmüyorrrrr
canım babaannem öldu ölene kadar cektirmiş şimdi dedem başımızda ben dahil herkeze çektırıyor
o yetmiyormus gibi birde aileden sayılır büyüğümdr yıne kötu laf etmicem kendi bilmez halam amcam karısıyor hayatımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?