Babaannemler hayatımı berbat ediyor!! YARDIM NE OLUR :(

bu durumun tek sorumlusu baban sizi ezdiriyor o gerizekllılara bizimde başımızda o katnem babaanne ve halalardab var babamın sülalesinden nefret ediyorummm babamda hep bizi haksız bulur sülalesindeki köpeğe bile bizden çok değer verir babamıda sevmiyorum sadece kanbağının verdiği bir sevgi var azda olsa birde mecburi saygı bazen ağzıma geleni sayasım geliyor ama yüzyüze bakıyorm mecbur seni çok iiyi anlıyorum öyle şeytanlarda kolay ölmüyor nedense benm babaannem 80 yaşında benden daha dinç şeytangibi arsız

Haklısın şirinlikle olacak olsa şimdiye olurdu. Ama tepki gösterirsem babam işin içine girer? :/

Şaka maka kötüler ölmüyor sanırım.. Evet babamı suçlu buluyorum ben de. Sen bir çözüm bulabildin mi? :/

sinir oldum sinirr..Altta kalma sende annen şişkomu yok şöylemi diyince ortaya söyle o zaman herkes önce bir kendine aynaya baksında öyle konuşsun de.terbiyesizliğe gerek yok de insan patlar be canım..

Allahtan babamın tarafı bıze yakın degıl yoksa bn katıl olmus olurdum sımdıye
dusunun yıllardır gormedgm kuzenım yaz tatılınde memlekete gttgmızde 1 saatlıgıne evlerıne gıtmısız annemle konusurken sesını yukselttı verdım cevabını ve babam ne yaptı dersınız hemen benı susturdu bende sevmem babamı dogruya dogru bu hareketıne de o zmn hıc sasırmamıstım kızla sac bas gırcektık bırbırımıze ıyıkı yakın degılız bn ıst dayım o doguda aramızda km ler var oh olsun :)
zeynepcım sanada tavsıyem artık sesını cıkartmanın vaktı gelmıs canım sus sus nereye kadar delı ederler ınsanı ya hu bn senın yasındayken de sınırlerıme hakım olamıyordum en ufak seye bagırıp cagırıyordum valla cok sabırlıymıssın tebrık ettım senı ama sabrın sonu her zaman selamet olmaz canım sen artık hadlerını bıldır su ınsan musvettelerıne bence

sinir oldum sinirr..Altta kalma sende annen şişkomu yok şöylemi diyince ortaya söyle o zaman herkes önce bir kendine aynaya baksında öyle konuşsun de.terbiyesizliğe gerek yok de insan patlar be canım..

Ben de patlayacağım zaten yakında, evet öyle yapacağım artık sağ ol :/

Bu babalar neden böyle.. Valla ileride evlenirsem ve eşim bizi ezdirirse elime alacağım sopayı kovacağım evden

tatlım yaşadıklarına üzüldüm. bir ablan olarak tavsiye verebilirim sadece sana. öncelikle belli ki cahil insanlarla birliktesin. eskiden bu davranışlar çok sık görülürdü, yok gelin-kaynana kavgaları, torunlara karşı ilgisizlik... ama hala bu davranışların görülmesi çok çağdışı.
tatlım ne olursa olsun onların yaptığı bu seviyesizlikleri büyüklerine yapma. belli ki yaşına göre olgun bir kızsın, devam et. senin onlara vereceğin en güzel cevap eğitim hayatına önem vermen ve başarılı olman. nasıl kuduracaklar bak gör. Allah yardımcın olsun....

Ben anneme laf edene o lafların hepsini yedirirdim valla -.- Benimde babaannem bazen anneme laf ediyor. Ben hemen annemi koruyorum. Babaannemi severim, oda beni sever ama annemi pek sevdiği söylenemez. Bazen gıcıklık yapıyor işte.. Büyük falanda olsa saygım var ama diyorum, ''anneme laf edersen, banada etmiş olursun, tahammül edemem bak'' diye... Ama senin durumun daha kötü canım.. Ne diyebilirim. Bu dünyanın öbür tarafı da var. Korkma sen. Güçlü ol, onları takma, cezalarını er geç bulacaklar kesinlikle. Lafını da esirgeme. Onlar laf ederlerse sende et. Yine mi etti? Altta kalma bence... (Sadece fazla sert olma yeter) Yukarıda Allah var canım benim :)

Tatlım ben de biliyorum onlara laf etmeyi ama babam bu sefer bana kızar -,-

Şaka maka kötüler ölmüyor sanırım.. Evet babamı suçlu buluyorum ben de. Sen bir çözüm bulabildin mi? :/

yok kuzum ne çözümü ben 22 yaşındayım evliyim hala babamlara gidince babamın baskısı yüzünden babaannemlere gidiyorum eşimde gidiyor istemeye istemeye evlermz yakın malesef daha bayramda bebeğim olmuyor diye bana laf sokuyor babaannm yok çocuksuz haytmı olur çocuk yoksa herşey boş yuvamı olur vs vs şeyler benim istediğimi ama olmadıgını bile bile nasıl zoruma gitti eve geldim banyoda ağladım duşta kimse görmesin diye bişey desem babamla kötü olcam bu seferde annemlere gidemiyecem mecbur herkesi çekiyorum evlenncede eşinn ailesinden sevmediğin birileri oluyor bu seferde eşin için onları çekiyorsun bu döngü böyle devam edip gidiyor

Canım yaa keşke babanın gözü ününde ağlasaydın!!bazen böyle şeyler gerekiyor insanlara anlamaları için

Canım yaa keşke babanın gözü ününde ağlasaydın!!bazen böyle şeyler gerekiyor insanlara anlamaları için

canm ağlasaydım diyecektiki babaannen sanamı dedi o öylesine konuşmuştur sen alınganlık yapıyosun nekadar sorunlusun falan der babaannemi kayırırdı babam sülalesi naparsa yapsınn görmez görmek istemez bizimde en ufak hatamızda demediğini koymaz bize ailesini sevmedeğimz için bize bile mesafelidir kendi ailesi yerine sülalesini sever kendinn başına bişey gelse kimse kendine bakmaz annem bakar biz bakarız ama anlamıyorrr görmüyorrrrr

Kaç yaşında babaannenler?

canım babaannem öldu ölene kadar cektirmiş şimdi dedem başımızda ben dahil herkeze çektırıyor
o yetmiyormus gibi birde aileden sayılır büyüğümdr yıne kötu laf etmicem kendi bilmez halam amcam karısıyor hayatımıza

Bu babalar neden böyle.. Valla ileride evlenirsem ve eşim bizi ezdirirse elime alacağım sopayı kovacağım evden
bılıyormusun ılk once babamın bu davranıslarından dolayı sogudum erkeklerden sonrada esım yuzunden suan ne evlenmeyı nede sevgılı edınmeyı dusunuyorum benı nefret ettırdıler yanı cunkı sınırlerıme hakım olamam boyle seylerde ılk olayda tepkımı koyup ıplerı kopartıyorum hemen

AYNEN, aynen ben de erkeklerden soğudum tam anlamıyla!!

Kıyamam :O Ne vicdansızlar ya, sen onların kanındansın, hiç mi düşünmüyorlar bu kız ne hisseder diye.. ? Of orada olsaydım keşke, valla suratlarına tükürürdüm, ayağına da tekme atardım oooofff, hem ben yabancıyım nefret etseler umrum olmaz, ayrıca da babaannemlerin intikamını da almış olurum
Evet ya evlenince bir de o çıkıyor, evlilik falan düşünemiyorum ben zaten, ileride olur da evlenirsem de ilk çocuktan önce ailesine bakacağım, ona göre evleneceğim!! -,-
Sen de daha gençsin ayrıca, sakın üzülme alınma, çözüm bulunur :)

Ya benim babam bize de değer veriyor ama bilmiyorum, sanırım eşit değer veriyor.. Ama bu da yetmiyor ki, önce çekirdek aile, insanın kendi sorumluluğu hem, bence bu durumlarda en büyük suçlu babalar. Bak benim yengem ne rahat, çok da severim onu zaten onun adına da çok mutluyum, amcam annesine hiç karıştırmaz mesela, hemen yengemi korur; ona bir laf etseler de günlerce tavır yapar, amcamı çok sevmem ama aferin ona!!

Halan amcana laf etsen de baban kızar mı ki? Hani eğer kızmazsa sen de onlara bulaş diyecektim.. OOOFFFFF bu baba tarafııı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…