babaannemsiz :(

simaytanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
390
123
53
Babaannemsiz ikinci bayram kendimi cok yalnız kimsesiz hissediyorum . Etrafimda babaannesi olanlari kıskanıyorum .

Babaannemsiz ikinci bayram kendimi cok yalnız kimsesiz hissediyorum . Etrafimda babaannesi olanlari kıskanıyorum .

Basinizda anne babaniz varsa oksuz ve yetimler de sizi kiskaniyor.

Onlar yok da kardesleriniz varsa kimsesi olmayanlar...

Kendinizi yalniz hissetmeyin, eminim sizi sevenler, hayatini guzellestirdiginiz birileri vardir...

Her dert agir, yasayana buyuk...

İnsallah bu son aciniz olur, Allah bunu unutturacak kayiplar vermesin, babaannenize rahmet eylesin...

Annem yok , babam yok sayilir esi ve ogluyla yasiyoe pek gorusmuyoruz.. birtek esim var suan onun ailesindeyiz onlar kalabalik ben tek

Benim de ayni sekilde anneannemsiz ikinci bayramim. Ramazan bayrami o kadar zor gecmemisti benim icin yoklugunun farkina henuz varamamistim. Gun gectikce ozluyorum onu. Yanlis yaptigini dusundugum konularda bile aslinda ne kadar erdemli davrandigini, ne kadar fedakar, cesur ve akilli oldugunu simdi simdi anliyorum. Mekanlari cennet olsun...

Amin.. Rabbim daha kotu acilarla karsilastirmaz ins. Ben dogdugumdan beri babaannemleydim cok zor geliyor bana

sen eşinin ailesini kalabalık kendini tek görüyosan burda bi hata var farkettin mi??? eşinin aileside senin ailendir sen kendini onlara dahil görmezsen onlar seni herzaman hariç tutar. bende babamsız 2 bayram geçirdim şükretmeyi bilmelisin. babannenin mekanı cennet olsun

Sukretmeyi biliyorum. Esimin ailesi cunki beni kabul etmediler hic birzaman. Esimde bunu kabul eder ve der benden baska kimseye guvenme diye.. Allah size sabir versin mekani cennet olsun.ama babaannem benim twk dayanagimdi o bakti bana ilk onun yaninda konustum , onunla yurudum , okumayi yazmayi o ogretti , parka o goturdu, Annem terk etti babam baska hayat secti ama babaannem birakmadi beni bu yuzden dertliyim ve paylasmak istedim .

babannenin mekani cennet olsun.
annen ve babana da yaziklar olsun.
senin durumunda olan o kadar cok insan var ki.
bosaninca cocuklarini da bosayip babanne yanina birakan.
boyle insanlardan nefret ediyorum.

Ben napayım hayat arkadaşımsız geçirdiğim ikinci bayram dua edin yanınızda eşiniz var babaannenizin mekanı cennet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…