- 27 Temmuz 2010
- 404
- 0
- 116
- Konu Sahibi asdfasdf77
-
oncelikle hecmis olsun3 aydır dudağında geçmeyen bi uçuğu, boynunda da bir kitle vardı. Boynundaki kitlenin dişlerinden tedavi olurken yapılan morfinlerden oluştuğunu düşündü herkes, yani ilacın orada biriktiğini...
Onun ameliyatla alınabileceğini söylediler. Ameliyat için bi profesörle görüştüğünde doktor dudağındaki uçuğu farkedip ondan parça alınmasını istedi. Bugün onun sonuçları geldi, doktor tekrar bi parça alınıp patolojiye yollanmasını istedi. Az önce elimde raporlar varken internetten bakıyım neymiş bunlar dedim. Skuamöz hücreli karnisom diye bişey vardı, arama motoruna yazdım, kansermiş...
Evde kimse bunu bilmiyor, belkide babam biliyor ama bize belli etmiyor. Zaten bilgisayarın başında beni o halde görünce huzursuzlandı...
Ben daha 18 yaşındayım, bunu ilk bilen olmanın yükünü nasıl kaldırırım? O benim öğretmen olmamı istiyor, kızının görev yaptığı okula 24 Kasım'da çiçek yollamak istiyor. Ben onunla düğünümde karşılıkla oynamak istiyorum, ona benzeyen bi torunu olsun istiyorum. Biz hep beraber olmak istiyoruz
Allah'ım bana yardım et!
Hepinize çok çokk teşekkür ederim. Tahminlerim doğru çıktı babam kanser, bi gün sonra onlarda öğrendiler zaten bunu. Bu bi haftalık süreçte doktor araştırdık, 8-9 hastaneyle görüştük en sonunda Okmeydanı'nda ameliyat olmasına karar verdiler. Pazartesi yatışı yapılacak, perşembe de büyük bi ihtimal ameliyat olucak. Hepinizin iyi dilekleri için tekrar teşekkür ederim, ilk öğrendiğim zamandan saha sakinim. Ve umarım herşey yolunca giricek...[/QUO
babana acil şifalar canım.dualarım seninle olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?