• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babadan dayak yemek

Merhaba. Nerden başlayacağımi bilmiyorum o kadar kötüyüm ki. Sözlüyüm yakinda nişan olacak herkes bilir nişanı kız tarafı yapar ama babama göre herseyi erkek tarafı yapar onun cebinden hiç bişey çıkmaması lazim. Neyse konu nişandan açıldı bizim iş nişan alışverişinde bozulur ya bilmiyorum dedi. Bende vazgeçmem dedim. Kendi de gelecekmis nişan alışverişine kızın babası alışverişe gider mi ? Bende sende mi gelecen dedim sen hiç bişey bilmezsin bilmiyon dedi. Hiç bişeye karıştırmiyo. Sen kaynananla geçinemezsin falan gibi şeyler söyledi. Onun dışında işte benimle tartışıyon falanlar. Bende Allah belanı versin dedim. Kalktı tekmëledi dövdü. Çok mutsuzum sırf kendi istediğim kişiyle evleniyorum sırf cebinden para çıkıyo diye böyle yapıyo ne yapacam hiç bilmiyorum.

haketmişsin diyeceğim babaya allah belanı versin denir mi ?

Siz sorunda değil benim Allah belanı versin dediğim de takılı kaldınız. Diyorum ya hiç bişey sormuyor etmiyor şunu yapacam şunu yaptım ama bizim hiç bi haberimiz olmuyo. Sonra para gidiyo diye bize sarıyor. Hepimizi azarliyo falan. Sizin babanızin sevgisi size tamsa beni anlayamazsiniz.

Babanıza karşı saygısızlık yapmış olabilirsiniz fakat ne hata yapmış olursanız olun sizi karşı şiddet uygulamasına gerçekten anlam veremiyorum.. Baba dedigin kızının mutlulu icin elinden geleni yapar. Senin baban aksine olay üstüne olay çıkaran,zıt biri.. Nişan gününü zehir edebilecek bi potansiyeli var.. Allah yardımcıniz olsun.. O bedduayı da bi an boşlugunuza gelerek söylemiş olmalısıniz.. Bazen insan sinirlendiginde agzından cıkanı duymuyor.. Önce babanızin gönlünü alıp özür dileyin,sakin sakin konuşmayi deneyin..

İşte düğünde nişanda hiç bişey yapmak istemiyo. Onlar kız tarafı yapar nişanı deyince nerdeyse söz günü istemiyorum deyip bozacakti herseyi. Yıllarca çalıştım verdim bi kere de bile aklımdan kötü bişey geçmedi parayi verirken babamdir borcumuz var dedim verdim. Ama yıllarca borç bitmedi. Liseyı okumami istemedi kız çocuğu okur muymus diye sırf para gidecek diye öyle dedi. Ki ben okulla ev 1 saat olmasına karşın yürüyerek gittim geldim para vermiyodu verse bile hiç bişey almıyodu giysi vb. Az az biriktirip alıyordum. Bunun gibi daha bi sürü şey. O kadar çok doldum ki. Saçma sapan konuşmuş olabilirim kusura bakmayın

Daha da diyo ki nişan günü kavga çıkmasa bari diyo. O kadar para derdin de ki heralde kavga çıkaracak bişey için falan para vermezlerse

İşte düğünde nişanda hiç bişey yapmak istemiyo. Onlar kız tarafı yapar nişanı deyince nerdeyse söz günü istemiyorum deyip bozacakti herseyi. Yıllarca çalıştım verdim bi kere de bile aklımdan kötü bişey geçmedi parayi verirken babamdir borcumuz var dedim verdim. Ama yıllarca borç bitmedi. Liseyı okumami istemedi kız çocuğu okur muymus diye sırf para gidecek diye öyle dedi. Ki ben okulla ev 1 saat olmasına karşın yürüyerek gittim geldim para vermiyodu verse bile hiç bişey almıyodu giysi vb. Az az biriktirip alıyordum. Bunun gibi daha bi sürü şey. O kadar çok doldum ki. Saçma sapan konuşmuş olabilirim kusura bakmayın

Nişanımızı düğünümüzü eşimle beraber yaptık kimseden bir şey beklemedik şimdi kafamız çok rahat siz de deneyin.

Babalariyla alışverişe gezmeye giden kızlara imrenerek bakmışimdir. Çünkü biz hiç gidemedik.

Parayi benden almasa öyle olacak ama malesef öyle bi şansım yok. Veremem de diyemiyorum onun için de tartışma çıkarır biliyorum

Merhaba. Nerden başlayacağımi bilmiyorum o kadar kötüyüm ki. Sözlüyüm yakinda nişan olacak herkes bilir nişanı kız tarafı yapar ama babama göre herseyi erkek tarafı yapar onun cebinden hiç bişey çıkmaması lazim. Neyse konu nişandan açıldı bizim iş nişan alışverişinde bozulur ya bilmiyorum dedi. Bende vazgeçmem dedim. Kendi de gelecekmis nişan alışverişine kızın babası alışverişe gider mi ? Bende sende mi gelecen dedim sen hiç bişey bilmezsin bilmiyon dedi. Hiç bişeye karıştırmiyo. Sen kaynananla geçinemezsin falan gibi şeyler söyledi. Onun dışında işte benimle tartışıyon falanlar. Bende Allah belanı versin dedim. Kalktı tekmëledi dövdü. Çok mutsuzum sırf kendi istediğim kişiyle evleniyorum sırf cebinden para çıkıyo diye böyle yapıyo ne yapacam hiç bilmiyorum.

ımm nasıl halledilir ki acaba. bu olaydan sonra zaten babanın hiçbir şekilde parasını alma ve almamalısın da. bi yerde birikmişin falan var mı ya da biriktirebilir misin bi şekilde borç alsan ya da kredi çeksen? eğer çalışan bi kadınsan evlendikten sonra da sorun çıkmaz, yavaş yavaş ödersin borcunu. çünkü başka seçenek kalmıyor geriye.

Bazi yorumlar inanilmaz gercekten. Hak etmek ne demektir, kim hak eder dayagi allah askina? Konu sahibi nolur cok uzme kendini, yakinda evleniyormussun zaten. Biraz daha sabret…

Ayrılmamızdan korkuyorum. Sırf ben seviyorum istiyorum diye böyle yapıyo

Anne babaya bir of bile demek günahken bela okumak nedir ayıp etmişsiniz herşey olurda bulunurda bir anne baba bulunmaz bunu unutmayın.

Babanin kıymetini evinden gelinliginle çıkarken anliycaksin emin ol.

Hiç sanmıyorum anlayacağımi çünkü hiç sevgisini görmedim. Sadece annemi özlerim

Hiç sevgisini görmedim o yüzden sadece annemi özlerim

Nişanıbir yıl daha ertele babanada sana vermicem birikicek öyle yapcam de. bir daha ana babana da beddua okuma

Hiç sevgisini görmedim o yüzden sadece annemi özlerim
Babani cekemiyosun kocanla nasil anlasican? Baba yani bi biyolojik olarak sebi sevmeye kodlanmış birisi. Hem bazi insanlar sevgilerini belli edemezler ki bu seni sevmedigi anlamına gelmez ve babana bela okumani da hakli cikarmaz.

Sevgisini gösteremedigi kötü davranacagi anlamına gelmez sanırım.

evde sürekli baskı altında olman, kendi kazandığın parayı bile yönetememen seni çok bunaltmış sağlıklı düşünemiyorsun. bu yüzden sürekli kavga, gürültü, bela okuma ,şiddet içinde ilişkiniz sürüyor.

öncelikle paranın bir kısmını dahi olsa biriktirmek için kendine ayırman gerektiğini söyle umarım ikna edersin ne yazıkki bazı insanlar için evlat kardeş farketmiyor canımı al paramı alma diyorlar. sen evlenince senin maaşından mahrum kalacağını düşünüyor bile olabilir. Belki bu yüzden nişanı bozmaya çalışıyordur.

en güzeli aileleri hiç karıştırmadan kimseye minnet etmeden kendiniz biriktirip düğün nişan yapın. bu arada söz lmuş ya nişan olması şartmı sizin oralarda adetler nasıl bilmiyorum ama bence ya söz olmalı ya nişan ne luzumu var tekrar tekrar merasime. paranızı düğün için biriktirin düğünü istediğiniz gibi yapın

Babam nişan istiyo musunuz diye ne bana ne anneme sormadı bile. Direk karşı tarafa nişan olacak saz olacak yemekli olacak erkek tarafı yapar diye diretti resmen.

Aynen öyle. Kocası olsa ortalığı ayağa kaldırıp kendiniz beddua ederdiniz baba olunca değişiyor mu? Ondan medet umma madem böyle her şey çalgı çengi olmak zorunda değil konuşursun karşı tarafla babam yok dersin ona göre halledersiniz. Kimsenin kaprisiyle uğraşma.

Back
X