• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babadan dayak yemek

Evet babanı tanımıyoruz ama yine de öyle denmez ki. Madem sevmiyorsun babanı, sabret, huyuna suyuna git, tatsızlık çıkmadan evlen git. Adam döver tabi. Benim babam iyi adamdır, ben öyle desem döver mi döver yani.

Arkadaşlar kim haklı bilmiyorum ama bilin ki bazılarının sadece adı baba. Ben babamı ölü biliyorum inanın bana. Aynı odada oturmuyorum bile. Beddua edilmez evet ama babaya edilmez. Şu mübarek gün yemin ederim ki kendi babam babammış gibi değil. Allah ananın babanın kötüsünü kimseye vermesin. O kadar zor ki. Hem bu duruma nası geldik diyosunuz hem nefret ediyorsunuz. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Ama yine de vicdanen suçlu hisssrdeceğin bişey yapma. Kısa cevaplar ver araya anneni sok ama yine de keşke demeseydim diyeceğin şeyleri deme..

Zaten ben çalışıyorum paranın hepsini 4 yıldan beri babama veriyorum. Ve hiç mutlu olduğumuz gün yok sürekli bu yemeğin tuzu niye yok diye kavga çıkaran bi adam

bilirim evde huzursuzluk cıkartan baba olayını canım nişan yapmayın dırekt düğün yapın biz aramızda söz taltık nişanı es geçtik sonrada düğün yaptık aa ne ayıp babanın ne işi varnişan alışverişinde iç çamaşır mı seçecek seni çok iyi anlıyorum

Merhaba. Nerden başlayacağımi bilmiyorum o kadar kötüyüm ki. Sözlüyüm yakinda nişan olacak herkes bilir nişanı kız tarafı yapar ama babama göre herseyi erkek tarafı yapar onun cebinden hiç bişey çıkmaması lazim. Neyse konu nişandan açıldı bizim iş nişan alışverişinde bozulur ya bilmiyorum dedi. Bende vazgeçmem dedim. Kendi de gelecekmis nişan alışverişine kızın babası alışverişe gider mi ? Bende sende mi gelecen dedim sen hiç bişey bilmezsin bilmiyon dedi. Hiç bişeye karıştırmiyo. Sen kaynananla geçinemezsin falan gibi şeyler söyledi. Onun dışında işte benimle tartışıyon falanlar. Bende Allah belanı versin dedim. Kalktı tekmëledi dövdü. Çok mutsuzum sırf kendi istediğim kişiyle evleniyorum sırf cebinden para çıkıyo diye böyle yapıyo ne yapacam hiç bilmiyorum.

Babaya bela okumak ? Hem de durduk yere, ben öyle çok da sinirlenecek bir şey göremedim babanızın konuşmasında, gıcık bir tip olabilir herşeye karışıyor olabilir bu onun karakteridir, Babaya bela okumak nedir ya ?? Kusura bakmayın ama onu bu noktaya getiren siz olmuşsunuz, ileride evladınız size 'Allah belanı versin' dese tepkiniz ne olurdu? Ya sabır daha neler duyacağız.. Çok kınıyorum sizi.

Arkadaşlar kim haklı bilmiyorum ama bilin ki bazılarının sadece adı baba. Ben babamı ölü biliyorum inanın bana. Aynı odada oturmuyorum bile. Beddua edilmez evet ama babaya edilmez. Şu mübarek gün yemin ederim ki kendi babam babammış gibi değil. Allah ananın babanın kötüsünü kimseye vermesin. O kadar zor ki. Hem bu duruma nası geldik diyosunuz hem nefret ediyorsunuz. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Ama yine de vicdanen suçlu hisssrdeceğin bişey yapma. Kısa cevaplar ver araya anneni sok ama yine de keşke demeseydim diyeceğin şeyleri deme..

katılıyorum sana aynen. herkes burda kıza yüklenmiş, acaba biliyolar mı kzıın ne çektiğini? baba kızına vuruyor ediyor da kız diyince mi hemen ayaklanıyorsunuz sevgili kadınlar... benim babam da inanılmaz despot, ve bugün ben de tekme tokat dayak yedim. inanın normal değil bunlar. bilip bilmeden yorum yapmayın

Kimse durup dururken birine bedua okumaz.Hele babaya canına kanına okumaz.Demek ki öyle bir bağ yok arada.Demek ki baba evladını bu raddeye getirdi.Yaptığını onaylamıyorum ama senin açından bakınca da haklı sebeplerin olduğunu düşünüyorum.

Senin yaşadıklarını yaşamadığımız için anlayamayız,,bilemeyiz.Sende eminim memnun değilsindir olanlardan.Tavsiyem baban ne derse evet deyip ortalığı fazlaca germemen zaten biliyormuşsun huyunu çiseden nem kapıyormuş.Ona göre davran ki evindeki son günlerinde huzurun kaçmasın.

ilk başta "babaya bela okunmaz" dedim, sizin haksız olduğunuzu düşündüm.ama sonra siz "kız çocuğu okurmuymuş diyip, para gidecek diye liseyi okumanızı istemediğini" söyleyince fikrimi değiştirdim.ben de böyle bir babaya bela okurdum heralde.dayak meselesine girmek bile istemiyorum, sinirini daha başka bir şekilde de gösterebilirdi.ama yine de aranızı düzeltin zaten evlenip gideceksiniz.

Annem de babam da çok büyük hatalar yaptı, ikisine de bu üslupla bir laf etmedim. Onları başka türlü cezalandırdım. Annen baban dövse de sövse de böyle konuşmamalı bence. Yazdıklarında fazla bir şey yok. Dediklerinin çoğunu o kadar çok kişi yaşıyor ki, bunlar Allah belanı versin demeni haklı çıkarmıyor. Ben babama bunu desem bana da bi tane indirirdi sanırım.
Aileni beğenmiyor sevmiyorsan uzaklaşırsın, çözüm budur. Ellerine bakmazsın. Sevgi veya başka şey göstermez beklemezsin. Ama sövmek seviyeyi düşürüyor.

tamam anneya babaya bela okunmaz off denmez bunu herkes biliyor ama kimsenin anası babası kimseninkiyle bir değil
bu konu sahibesini haklı da yapmaz
ama o dereceye gelmiş getirmiş ve insanız bi anlık öfkeyle ağzımızdan çıkabilir.
millet bi anlık öfkeyle adam doğruyor yani kızın ağzından fırlamış olabilir

benm arkadaşımın anneside çok fena hemen hemen aynı ordan biliyorum yani dedirtiyorlar
ana baba olamıyorlar işte
okulu yok ki bunun...

Kimsenin kimseyi dovmeye hakki yok, ne demek haketmissin falan filan. her doven de kendince karsisindakinin hakettigini dusunuyor zaten. Baba dovunce hakedilebilir tarafi oluyor, ne yapsa hak yani. Bela okumak dogru degil ama dayagi nasil olabilir goruyorsunuz.
Konu sahibesinin sonradan yazdiklarini da pek anlamadim. uzuldugunuz nokta nedir, babanizin parasal yardim yapmamasi mi, sizi dovmesi mi? Agiriniza giden hangisi? Sonradan dayaga pek deginmemissiniz de ondan soruyorum.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Annem de babam da çok büyük hatalar yaptı, ikisine de bu üslupla bir laf etmedim. Onları başka türlü cezalandırdım. Annen baban dövse de sövse de böyle konuşmamalı bence. Yazdıklarında fazla bir şey yok. Dediklerinin çoğunu o kadar çok kişi yaşıyor ki, bunlar Allah belanı versin demeni haklı çıkarmıyor. Ben babama bunu desem bana da bi tane indirirdi sanırım.
Aileni beğenmiyor sevmiyorsan uzaklaşırsın, çözüm budur. Ellerine bakmazsın. Sevgi veya başka şey göstermez beklemezsin. Ama sövmek seviyeyi düşürüyor.

onları nasıl cezalandırdınız merak ettim doğrusu?

tuzu kuru olan konusur bakma sen. karşı tarafa babam yok ona gore yapalim her seyi de calgisiz cengisiz bi nişanla halledersiniz. her sey gonlunce olsun canim. babadan bahtin gulmemis kocadan guler insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Keşke dayak olayı olmasaydı. Keşke siz de o lafı söylemeseydiniz. Olan olmuş ancak bundan sonrası için çözüm bulunmalı. Her ne olursa olsun o kişi sizin babanız. Lütfen kendinizi doldurmayınız, her söylediğine içerlemeyiniz. Unutmayınız ki o da birinin evladıydı ve öyle yetiştirildi. Belki o da çok sıkıntılı büyüdü. Karakteri böyle... Lütfen biraz daha sabır. Belki de sizin sınavınız budur. Zaten evlenip gideceksiniz. Nişan konusunda ise ben de bazı arkadaşlar gibi direk düğün yapmanızı tavsiye ederim. İmkanınız yoksa bile imkan yaratabilirsiniz. Kredi çekebilirsiniz, bazı masraflardan kaçınabilirsiniz. Düğünde rezil olmamak için kaynanasının takacağı altını kredi kartıyla alan arkadaşlarım var. Sevdiğiniz kişiyle evleneceksiniz, şanslı olduğunuzu unutmayın. Bence sözlünüzle bir olup her türlü sorunla mücadele edebilirsiniz. Yürekleriniz bir olduktan sonra bu anlattıklarınız aşılamayacak sorun değil;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tuzu kuru olan konusur bakma sen. karşı tarafa babam yok ona gore yapalim her seyi de calgisiz cengisiz bi nişanla halledersiniz. her sey gonlunce olsun canim. babadan bahtin gulmemis kocadan guler insallah.

O zaman da yarın öbür gün allah korusun kötü günde sahipsiz bilincek. Evinin içindekini kimse bilmesin. Sen belli etmeden yap yapacağını bence arkadaşım. Annene söyle alışveriş işini savsın. Ya da onlar almış de babana nişanlınla ikiniz gidin. Ama sakıııınn desteksiz olduğunu belli etme.. İnsanoğlu çiğ süt emmiş..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yillarin birikimi ve nişan stresinden kaynaklanan bir patlama olmuş sanırım ancak anne babaya beddua etmek cok acı çok yanlış.

Diğer alışveriş masraf vs işinde anne araya girse babayı yumusatsa filan ya da aileden baska bir büyük olmaz mı?

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Biri demiş ki git evden gibi bi yorum yapmış erkek olsam mümkün olurdu sanırım kız olunca işler değişiyo tek başıma nasıl yasayabilirim. Babam hiç kimseyi dinlemeyen biri kendi kafasına göre davranıyo anneme de aynı şekilde onun sözünü de hiç dinlemez annem de yıllarca dayak yemiş biri yine karşısında bir söz etse kalkar yine döver. O yüzden o da bişey diyemiyo

agaca çıkan keçinin minareye çıkan oğlağı olur:53:.... babası herşeee karışıyo=hadsiz... kızıda beddua ediyyoo=edepsiz:53: hangisine ne demeli bilemedim.... haklıyken haksız olmussunuz.:50:.. babanızda altta kalmayıp nişanlı kızını döverek karşılık vermiş kendi hadsizlik rekorunu kırmış.....:53::53:umarım düzelir bu durum Allah yardımcınız olsun....

Son düzenleme:
Babaya bak:53: Allah size sabır versin,artık babanıza vermeyin paranızı.Kendi evimin ihtiyaçlarını karşılıycam diyin ya da buna kızacaksa eğer azar azar alın paradan özel ihtiyacım var diye vs. Evleniyorsun ne güzel babanız huzursuzluk çıkarmak için eliden geleni yapıyor,siz bu süreçte sessiz kalın ona karşı.Ne yaparsa yapsın.Nişan günü kavga çıkmasa bari diyen insanın o gün kavga çıkarmaması bi anormal olur,çünkü o niyetle gidiyo.Babanız hiç iyi bi insan değil.Dediğim gibi evlenene kadar sabret,tartışmaya girme.Yoksa senden intikam almak için daha da kötüsünü yapar sen misin diklenen diye.Sallabaş ol yani nikaha kadar...valla nişanlının ailesi ne diyor bu duruma bilemiyorum,çünkü herşeyi onlara yüklemiş.Sakın evden gitmeyi de düşünme.Kaçan gelin kıymetsiz olur,ailesini bıraktı geldi olur.Dışarıya gitmeyi hiç düşünme zaten.En kötü babaevi ,en iyi sokaktan iyidir....İnşallah evlendiğinde mutlu olursun...

Nişan alışverişine baba neden gelmesin? Gelir tabi ki ablamınkine hep beraber gitmiştik benim nişan alışverişi yapacağım kimse olmadı erkek tarafı kayıplardaydı. Bu arada nişan alışverişini zaten erkek tarafı yapar kız tarafı mekanı ve olacaksa yemeği ayarlar kalan erkeğe aittir babam neyi yapsın istiyosun tam olarak

Babalık görevini yapmayan birisine neden saygı duyulsunki biyolojik olanmı baba olur?. Kız bunalmış söylenmiş ne yapsın kocayamı kaçsın yok 18 yaşından büyüksün kaç git evden kendi paranı babana verme şartlarını nerden biliyorsunuz. Herşey okadr kolaydı zaten hayatta madem öyle şartlar kolay nie bunca insan sıkıntı yaşıyor. Baba problemli sorunlu olmasa o kız da o şekilde davranmaz. Ne ekersen onu biçersin. Saygı duyulacak insana saygı duyulur.

Back
X