- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten ben çalışıyorum paranın hepsini 4 yıldan beri babama veriyorum. Ve hiç mutlu olduğumuz gün yok sürekli bu yemeğin tuzu niye yok diye kavga çıkaran bi adam
Zaten ben çalışıyorum paranın hepsini 4 yıldan beri babama veriyorum. Ve hiç mutlu olduğumuz gün yok sürekli bu yemeğin tuzu niye yok diye kavga çıkaran bi adam
Arkasından söyleyeceğime yüzüne dedim daha iyi oldu.
Ne ekersen onu bicersin evt.ornek vericem aakjabi boyasi ve iccamisiri kalmamis diye babm soylendi hakaret carparim vs dedi.bende dedim ki eve geliren sen alsan sorun kavga cikmasa herkez idare etse sonra sandalyeyi carpmalar neler neler simdi benim agzim bozulsa beddua etsem burda herkez beni yadirgar ancak degil miBabalık görevini yapmayan birisine neden saygı duyulsunki biyolojik olanmı baba olur?. Kız bunalmış söylenmiş ne yapsın kocayamı kaçsın yok 18 yaşından büyüksün kaç git evden kendi paranı babana verme şartlarını nerden biliyorsunuz. Herşey okadr kolaydı zaten hayatta madem öyle şartlar kolay nie bunca insan sıkıntı yaşıyor. Baba problemli sorunlu olmasa o kız da o şekilde davranmaz. Ne ekersen onu biçersin. Saygı duyulacak insana saygı duyulur.
Arkadaşlar kim haklı bilmiyorum ama bilin ki bazılarının sadece adı baba. Ben babamı ölü biliyorum inanın bana. Aynı odada oturmuyorum bile. Beddua edilmez evet ama babaya edilmez. Şu mübarek gün yemin ederim ki kendi babam babammış gibi değil. Allah ananın babanın kötüsünü kimseye vermesin. O kadar zor ki. Hem bu duruma nası geldik diyosunuz hem nefret ediyorsunuz. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Ama yine de vicdanen suçlu hisssrdeceğin bişey yapma. Kısa cevaplar ver araya anneni sok ama yine de keşke demeseydim diyeceğin şeyleri deme..