Babadan nefret etmek...

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
27
Ondan o kadar çok nefret ediyorum ki,anlatamam.Aslında nefretimi dahi hak etmeyecek bir adam.Ne yaptı da bu kadar nefret ediyorsun ki diyebilirsiniz.Bendeki değersizlik duygusu,bağlanma korkusu,erkeklere güvenmeme,sevgiye layık olmadığını düşünme hep onun eseri.Kendisi hiçbir zaman beni,kardeşlerimi ve annemi ailesi olarak görmedi.Onun tek ailesi annesi ve kardeşleri oldu.Bizi onlar için küçük yaşta bırakıp gitti,yıllarca sormadı.Geri geldi,keşke gelmeseydi.Sürekli şiddet,hakaret...Bizi ailesi olarak gördüğü insanların yanında azarlama,küçük görme..Hep onları haklı görme.Bize hizmetçi muamalesi yapma,sürekli sanki onların hizmetçisiymişiz gibi konuşması.Ondan aşırı derecede nefret ediyorum,bazen ölmesini bile diliyorum içten içe.Atandıktan sonra onun yüzünü dahi görmek istemiyorum ama atanana kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum.

Aile boyu mağdursunuz anlaşılan.
Neden yolları ayırıp huzurlu bir şekilde yaşamayı tercih etmedi acaba anne?

Eş secimine çok dikkat etmen lazım.Yanlış seçim yapmamak için defalarca düşün.

keşke o olsa,ben böyle bir adama bunca yıl katlandığı için bir tarafım anneme de kızgın.
Eminim kiziyorsunuzdur. Ama yazdiklarinizi okuyunca ben sizin duygulariniza ek bir de annenizin duygularinin yuklendigini hissettim.
Anneler farkinda olmadan cocuklari cogu zaman babayla iliskisine kurban ediyor. Isteyerek yapmiyolar belki ama sonuc benzer oluyo

aslında ikisinden de nefret ediyorum,atandığım gün ikisini de sileceğim,sonrada üzerimde bıraktıkları izleri sileceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…