Babadan nefret etmek...

cnm durumunuzu çok iyi anlıyorum ama inanın ne anne ne de baba atılmıyor ,satılmıyor
zaten benim anne ve babamda benzer durumda ama onları kim ne yapsın?
yine benim başımdalar ne diyelim sınav....
insanlar ailelerini seçemiyor ne yazıkki ...

keşke seçebilsek,keşke...Daha iyi bir aileyi hak ediyorduk.

aslında ikisinden de nefret ediyorum,atandığım gün ikisini de sileceğim,sonrada üzerimde bıraktıkları izleri sileceğim.
Bunun adı öfke iste. Ben cok iyi anliyorum sizi cunku ben de ofkeyle çok tanışigim ailem yuzunden. Onlari degistiremeyiz. Aileyi de yok sayamayiz. Saymayalim da zaten. Ama kendiniz iyilestirebilirsiniz. Onlarin etkisi olmadan hayata kendimiz gibi bakabiliriz. Bir anda olmuyor ama ufacik da olsa etkisi oluyo

Yıllardır babamın bende bıraktığı izleri atamadım.
Psikolojimi bir türlü düzeltemediğim. Umrumda değil düşünmüyorum takmıyorum ,ama o hisler var ya sevilmeme, güvensizlik .. hayatımda hep var oldu olmaya devam ediyor .
Bir laf vardır ya , babasının bile sevmediği kızını kimse sevmez diye , çok doğru gerçekten . Ama yapacak bir şey yok bizim şansımıza kötü babalar denk geldi .

Bi an konuyu kendim açtım gibi geldi. Bende babamı hıc sevmıyorum. 3 aydır görmüyorum ve yoklugunu aramıyorum. O hep el iyisi. Kendi aılesini dagıttı. O ve pislik akrabalarından nefret edıyorum. Sabret ve cok calıs atan. Sonra bır ömür kurtulacaksın ondan

Benzer duygular yasıyoruz ama yıne de ölse bişey olsa üzülünür benım babamda senınkıne yakın bızım hıcbır gun arkamızda durmadı hep ezılelım ıstedı hıc dağ gıbı babam arkamda bısey olursa benı korur kollar dedıgımı yada düşündüğümü hatırlamam cok acı bı durum senı o kadar ıyı anlıyorumki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…