- 11 Nisan 2009
- 417
- 193
- 133
- 38
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Yani siz bilirsiniz tabii. Ben bu kadar zor durumda olsam rutubete falan takılmazdım herhalde. İki kanepe alır bir odada dururdum. Hakkınızda hayırlısı...Zaten bebeğime zaman ayırmak için bikaç hafta sonra iş bakmaya başlayacağım işten korkum yok eninde sonunda bulunur..Onun huzurunu sağlama çalısmalarındayım su anda..Geçen yıl kaldıgımız evde kıracı vardı ben evı terk edıp geldıgımde..Hatta onlar cıktıgı an asagı ınecektım..Ama esyaları da esıme verdım gerı ısteyemem bır de rutubet sorunu var oranın o yuzden de cok dusunmuyorum orayı da artık
Bebişim evin kirası bana verilecek nafaka kadardı ben kalmadım o yüzden çocuğun geleceğine para birikimi yapayım diye..Haftaya bakcam iş bu ara depresif durumlardan içimden birşey gelmiyor..
sevgili siyahbeyaz,Ailemle sorunum hep vardı,yıllarca şehirdışında okudum hep uzaktım onlardan..Hani çocugunu en buyuk kötulugu de yapsa toz kondurmayan anne babalar var ya hep onlara özendım...Ben agzımla kus tutsam yaranamam onlara,hatta kardesım bosanacagımızı aıleme acıklarken yıllarca damadınıza anne babalık ettınız sımdı de ablama edın demıstı..Öyle anlayıssız ve sabıt fıkırlıler kı..Evet şükür sıgınacak yerım var ama bunu lutuf gıbı gösterıyorlar cok sacma..Benım de cocugum bosansa ılk dusunecegım yer benım evımdır..Tabı kı alacaksın ..Üstelık esım cocugu almaya geldıgınde annem bınbır ısrarla gel yemek ye bılmem ne demelerı daha yenı gordum ısteyken farkında degıldım..Sankı oglu oymus gıbı bısuru sey yasamısız hala bas ustune cıkartıyolar elın adamını..Bu tarz sorunlarım var..Bir de dedıgım gıbı cocugumun gelısımı yetısmesı ıcın okudugum arastırdıgım hıcbırseyı uygulamıyorlar ne desem bı gun sonra aynısını yapıyorlar oysa kı bı otorıte lazım cocuga ve o da BEN olmalıyım en yakını olarak...Bu durumlar benı gerıyor..
Bebeginiz kac aylık ya da kaç yaşında? Bir yandan sığınacak bir kapınız var çok şükür. . Ama bu süreci yasamasam da yaşayan çok yakın insanlar var zordur bilirim.
Yalnızca size bir tavsiyem var. Şu an için çocuğunuza maddi bir gelecek sağlamayı düşünmeden once kendinize ve kızınıza manevi bir gelenek sağlamayı düşünün. Ne kadar çok huzurunuz olursa o kadar çok enerjiniz ve bereketiniz olur.. hem onun geleceğini bırakın babasi olacak insan da düşünsün. Tek başına yapılabilir bir şey degil bu. Ama huzuru tek başınıza verebilirsiniz o da sizin psikolojiniz ve huzurunuz yerinse olursa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?