- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
canım üzülme genelde böyle oluyo erkekler. iyi yönden düşün. çocuğun sana daha yakın oluArkadaşlar eşiniz çocuğa ne Zaman alıştı Nasıl sevdi yasa erkeklerın sevgi gösterisi başka mı olur sonra dam mı olur valla kavga edıyorum bu yuzden onla . İşten gelır bıraz sever bebegı yorgunum der çoğunlukla ben ilgilenırım ne bilim isterim kı kendı aksın hoplatsın zıplatsın sevsın ama yok bıraz daha büyüsün dıyor cok kızıyorum cok çokta üzgünüm
Arkadaşlar eşiniz çocuğa ne Zaman alıştı Nasıl sevdi yasa erkeklerın sevgi gösterisi başka mı olur sonra dam mı olur valla kavga edıyorum bu yuzden onla . İşten gelır bıraz sever bebegı yorgunum der çoğunlukla ben ilgilenırım ne bilim isterim kı kendı aksın hoplatsın zıplatsın sevsın ama yok bıraz daha büyüsün dıyor cok kızıyorum cok çokta üzgünüm
Çocuğunuz var.
Çocuğunuzun bir babası var.
Çocuğunuzun hassas, ilgili bir annesi var.
Babası işten çıkıp evine geliyorsa, babasının bir işi de var.
Şükredecek o kadar şeyiniz varken, hoplatıp zıplatması da eksik kalsın. İleride baba dediğinde, içi gidecek, biraz daha paylaşımı olduğunda daha da ilgili olacak. Bu kadar ince düşünmeyin, babalık sonradan kazanılan bir durum. Anne ilgisini babadan beklemek biyolojik olarak da mümkün değil.
Çocuğunuzu sağlıkla ve birlikte büyütmeniz dileğiyle.
Bebegim dogdugu gunden beridir esim asiri duskun. Ilk dogdugunda emzirdigim icin ben cocukla cok vakit gecirirdim bana seni kiskaniyorum, ne guzel cocugu emziriyorsun, keske ben de emzirseydim, kizimla aramdaki bagim guclu olsaydi, kiymetini bil derdi. Sonra buyudukce, hareketlendikce surekli onunla oynadi, ilk ek gidaya gecerken yemeklerini hep o yedirdi, bezini kirlettigi an hep degistirdi, hic beni beklemedi. Banyosunu beraber yaptirirdik, ben bebegi tutardim, o sabunlardi, keselerdi, simdi de beraber yaptiriyoruz gerci. Bebegim buyudukce onu uyutmaya da basladi, saatlerce uyutmaya ugrasirdi. Hala da cogu zaman o uyutur. Disari ciktigimizda bebekle hep o ilgilenirdi, ben evde ev isi yaparken o bebegi bahceye gezmeye cikarirdi. Alisverise gidince ben alisverisle ilgilenirim, o bebekle. Bir tek gece uyanmalarinda ben ilgileniyordum, simdilerde bebegim 11 aylik, gece emmesini birakmak icin ilgilenmiyorum, artik gece uyaninca da esim bakiyor, yanina gidip uyutuyor. Benim esimin icinden gelen birsey bu, bebegimizi cok seviyor ve de sevgi demek fedakarlik demek, herseyinden fedakarlik yapip ilgileniyor sagolsun. Cok dua ediyorum kendisine, Allah cennetin en yuksek makamlarini nasip etsin insallah.Arkadaşlar eşiniz çocuğa ne Zaman alıştı Nasıl sevdi yasa erkeklerın sevgi gösterisi başka mı olur sonra dam mı olur valla kavga edıyorum bu yuzden onla . İşten gelır bıraz sever bebegı yorgunum der çoğunlukla ben ilgilenırım ne bilim isterim kı kendı aksın hoplatsın zıplatsın sevsın ama yok bıraz daha büyüsün dıyor cok kızıyorum cok çokta üzgünüm
Kız çocuğum yok öyle takıntısı yoktu uç buçuk aylıkken gördü işte . Beş aylık şimdi kızım ne bilim bakalım ne zaman istediğim gibi severBebeğiniz kız mı erkek mi?
Eşinizin istediği cinsiyetten değil miydi acaba.
Yanlış anlamayın da mesela benim br arkadaşımın babası arkadaşım doğduğunda kız diye sinirlenmiş hastaneden almaya bile gitmemiş yüzüne bakmamış sevmemiş aylarca ...sonradan da pek sevdiği söylenemez.
Ne kadar güzel ya cok imrendım . Herkes bir degıl işte . Benım kı yorgunum der bıraz sever tamam bilgisayar başına gecer o yuzden Bı daha sana çocuk vermem dedım ona ama kızıma kardeş lazım o yuzden ilerde düşünürüm gene belkı de hıc yapmam bılmıyorumBebegim dogdugu gunden beridir esim asiri duskun. Ilk dogdugunda emzirdigim icin ben cocukla cok vakit gecirirdim bana seni kiskaniyorum, ne guzel cocugu emziriyorsun, keske ben de emzirseydim, kizimla aramdaki bagim guclu olsaydi, kiymetini bil derdi. Sonra buyudukce, hareketlendikce surekli onunla oynadi, ilk ek gidaya gecerken yemeklerini hep o yedirdi, bezini kirlettigi an hep degistirdi, hic beni beklemedi. Banyosunu beraber yaptirirdik, ben bebegi tutardim, o sabunlardi, keselerdi, simdi de beraber yaptiriyoruz gerci. Bebegim buyudukce onu uyutmaya da basladi, saatlerce uyutmaya ugrasirdi. Hala da cogu zaman o uyutur. Disari ciktigimizda bebekle hep o ilgilenirdi, ben evde ev isi yaparken o bebegi bahceye gezmeye cikarirdi. Alisverise gidince ben alisverisle ilgilenirim, o bebekle. Bir tek gece uyanmalarinda ben ilgileniyordum, simdilerde bebegim 11 aylik, gece emmesini birakmak icin ilgilenmiyorum, artik gece uyaninca da esim bakiyor, yanina gidip uyutuyor. Benim esimin icinden gelen birsey bu, bebegimizi cok seviyor ve de sevgi demek fedakarlik demek, herseyinden fedakarlik yapip ilgileniyor sagolsun. Cok dua ediyorum kendisine, Allah cennetin en yuksek makamlarini nasip etsin insallah.
İnşAllah ama mesela teklıf etmez banyosu nu yapalım dıye hep ben yaptım kız çocuğu olduğu için altını kendım alırım ona aldırtmam bir ıkı defa aldı ama uyuyodum. Bilmiyorum ya herşey zor su hayattaBebeginiz daha cok kücükse eğer eşiniz fszla ilgilenemiyordur belki hani sürekli emmek istiyorsa yada uyuyorsa.
benim eşim de önceden ne yapacagini bilmiyordu bebeklen ama oglumuz büyüdükce daha fazla ilgileniyor cünkü cocuk artik sadece kucakta ve uyumakla meşgul değil
mesela tirnaklarini keser banyo yaptirir altini açar yedirir ama sadece çalışmadığı günlerde.
bende eminim çocuğunuz büyüdükce eşiniz onunla daha fazla ilgilenek ve vakit ayiracak
Siz de doğru söylüyorsunuz üsteki arkadaşta doğru söylüyor ama hayat ilte herkese bir degılKonu sahibini teselli etmek istedigini anliyorum fakat yalan söylemeyede gerek yok. Babalik sonradan kazanilan bir durum degil. Biolojik anne ne kadar önemli ise, biolojik baba bir o kadarda önemlidir. Ve bu bag cocuk 5 yasinda oldugunda degil, dogdugundan beri olmalidir.
Ancak kadinlar günümüzce tek basina evlilik yürütmek ve cocuk büyütmeyi normal saniyorlar. Hayir, normal degil. Bir erkek sadece sperm donoru degil. Elbette o cocugu hoplatip, ziplatacak, banyosunu yaptiracak, bezini degistirecek,.. Baba olmak bunu gerektirir cünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?