Babalar ah babalar

Ne demeye calisiyorsunuz o cümlede? Kiz cocugu oldugu icin babasi ne yapabilir? Bunlar nasil cirkin düsünceler!! Erkek cocugu olsaydi, siz bezini degistirmezmiydiniz?

Gercekten igrenc düsünceler bunlar! Cok kizdim! Bircok sey söylemek istiyorum da susuyorum. Bu igrenc zihniyeti son derece kiniyorum!!

5 aylık bebek çokta ufak değil gayet oynar babasıyla, sonradan olacağını da sanmam çünkü bahanesi yorgunluk, ilerde daha az yorgun olmayacak, ve çocuk hareketlendikçe daha da fazla oyun isteyecek, şimdi agucuk gugucuk yapmaya erinen adam ilerde top oynamaz oturup kule yapmaz parka götürmez sanmam

Erkekler bizim gibi değil onların doğası böyle hepsi aynı her erkek yapar gibi klişe cümleler sadece kadınların dayanmak için uydurduğu cümleler

Benim kiz suan sekiz ayligi bitirdi ama babasinin sesini duyunca gorunce cok heyecanlaniyor ucacak sanki oyunlar oynuyorlar adam sevdirdi kendini icinden geliyoo ama bikac aydir boyle yogunlar

Kac aylik bebeginiz.
Bende mesela hic sevmem basta bebekleri.
Gulmezler, oynamazlar, hatta bir ay kirilicaklar gibi, cok korkarim bisey yaparim diye dokunmak istemem.
Ama su an 2 yasindaki yigenimin bidir bidir konusmasina hastayim.
6 ayliktan sonra basliyor cocuklarin kukremesi gulmesi oynamasi.
Iste ozmn baslar babasiyla bagi.
Mesela yigenim daha kucukken erkek kardesime " nasil dayisin sen ya, hic sevmiyosun x i " dedim. Bana " o simdi ne anlarki sevmemden oynamamdan, zaten akli yetmiyor, sen gor ilerde akli yetnce senle oynamak istemiycek artik, karsilikli mac yapicaz erkek erkege biz" dedi.
Erkekler saniyoki cocuklarin hic biseyden haberi yok.

N'oluyo hanfendı n'oluyo size kendınıze gelin !! Geri kafalı mı oldum şimdi size göre !!!! Ben öyle gördüm ve gayet Te mantıklı buluyorum Ever kız Bebek ve mahrem yerini babası görmesin ve bundan da gayet mutluyum siz babasına aldırın altını oda sizin düşğncenız ya . Allah Allah sizin düşünce yapınız ne dır ınsanı sinir etmeyin !!!

Babası bişey yapar demıyorum mahrem yerını kımse görmesın ne gerek var edep acısından çokta güzel cok ta uygun . Ha size göre normal olabılır saygı duyarım ama sizin gibiler saygı duymaz degıl mi. Acın netı bı bakın yakın akrabalar kız çocuklarına beler yapıyor Zaman kötü çağ kötü erkek kız çocuğu korumak gerekiyor anltabıldımmıııııııııııııııııııııııııı

Halksızınız inş bakalım

Kararsız bayan ne söylemek istiyoruznjx soyle hadı soyle tövbe tövbe sen git babasına aldırt altını kızın bısey dıyen mı var ben aldırtmam mecbur kalmadıkça noktaaaaaaaaaaaa benım ıcın doğru bu anladın mı ileri zekalı ileri görüşlü medeni insan gece gece sinir ettin beni ya ben islam ı yaşamaya çalışan biriyim çocuğum u orasını babası veya başka erkek neden görsün Allah Allah ya deli ye bak bende daha cok şey derdım ama bu kadar yeter medeni çağdaş İNSAN

Valla bilmiyoruö görecez hayırlısı inş

Bir bebegin mahremiyetimi olurmusta?? Iyi o zaman, oglunuz oldugunda onunda bezini degistirmeyin, o'da onun mahremiyeti degil mi? Yahu daha 5 aylik bebekten bahs ediyoruz! Bu nasil igrenc bir zihniyettir ya! Bu zihniyetin azalip, yok olmasini diliyorum. Yazik böyle düsünceler ile o cocukta büyüyecek!

Ya başkasının eşinin ilgisini görünce duyunca ogrenince ne olacak ki anlatanlara laf atmiyorum ne güzel maslahh diyorum.diyorum. ama herkesin yapısı farklı işte yapacak bişey yok içten gelen birsey bu. Kucağına alıp oynayan insanlar dört dörtlük bba diye birşey yok. O çocuğun şimdi değil belki ama ilerde baba sevgisine de ihtiyacı olacak bu ayrı. Hem kız erkek muhabbeti de yapmaya gerek yok bu devirde bunu erkekten kaynaklı olduğunu bilmeyen yoktur saniyorum. hem bırak bakalım hemen anne merhametinle alma bebeği o yedirsin başka bir işle ilgilen ver kucağına bırak önüne mecbur tutacak alışacak. Tamam annenin hormonlar devreye giriyor ama kimse de anne olarak gelmedi dünyaya sen de bazı şeyleri bebeğinle öğreniyorsun

Hey hey durun orda yazık aslında sizin gibilere ve sizin ke buyuycek çocuklara acırım kı onlara acırım inş sizin gibiler yok olur bu ne ha medenı mi oldunuz Evet çocuğu kollamak gerek öğretmek gerek acın islam kıtaplarını ha ilgiliniz varsa tabi çıkın konumdan sızın gibilerle muhatap olamam

Bakış açınıza hayran kaldım.Uzun zamandır benim gibi düşünen birilerine denk gelemiyordum burda herşeyi sorun eden insanlarla dolu şu kk'da der dururdum kii yorumunuzu okudum.Güzel oldu iyi oldu :)))) Rabbim başka dert vermesin.

Çok yanlış düşünüyorsunuz yalnız.Elhamdülillah müslümanım diyorum ama Rabbim affetsin namaz kılmıyorum başım açık.Yinede buna rağmen biliyorumki olması gereken bencede budur. Rabbim esirgesin tabiki orası ayrı insan yakıştıramaz ama ben doktor olan arkadaşımdan ne kadar dinledim bebeğinin altını alırken çocuğuna tecavüz edip çocuğun zorlanma sebebiyle kanlar içinde hastaneye getirildiğini.Hatta en son örneği o hastanenin hemşiresinde görüldü.Olaydan sonra eşini boşayıp tayin isteyip başka bir yere gitti.İnanabiliyor musunuz? Söylemek istediğim yapılıyor yapılır bunlar tarzı bişey değil kaç insan bu kadar canavardır ki.Kolay kolay kimsenin kalbi bu kadar kararmaz.Ama şunuda bilmenizi isterimki o hemşire dahil bu sebeple çocuklarını hastaneye getiren hiç bir kadın o adamla evlenirken zaten bunları aklına getirmemiştir.Ayrıca daha korunaklı bakılması gerektiğinide kız için her daim söylenir islamı olarakta gereken budur.Gerçi artık kızı erkeği kalmaz oldu devir öyle bir devir ama islamda neden böyle söylendiği yukarıdaki örneklerden daha net anlaşılıyordur sanırım.Malum indirildiği dönem için değil o kitap, bir insanlık tarihinin tamamını kapsar islamiyet.Bunu bağnazlıkla ya da zihniyetle ilişkili kılmanızı etrafınızda bu kadar kötü örnekler duyup görmemenize bağlıyorum. Annem hep der kızım kız evlat başkadır ben hep dikkat ettim altını alırken tam önüne oturdum görünme diye önemli şeyler bunlar herşeyden önce adaptır derdi. Keşke sadece adap olduğu için yapılsaydı oda ayrı mesele.Ama insanları eleştirmeyin derim ben.Çünkü sizin bu eleştirel düşünceniz böyle seyler duyup görmemis olmanızdan kaynaklı.Ben bu olayları sadece bir doktor arkadaşımdan bir hastane de görülenlerden dinledim.Sizce bu tür bir olayın örnekleri sadece o hastanede mi görülmüştür dersiniz? Hiç sanmıyorum.Ama yinede böyle düşünmek istemiyorum bu yüzden ben adap diyip geçmek istiyorum. Yadırgamamanızı dilerim o yüzden.

İlk zamanlar anlamıyorlar sonradan bi ayaklansın bak gör bırakıyormu benim kızım acayip babasına düşkün eşim işten geleceği zaman ön balkonda yada tülün altından onu dikizliyor babacım diye bir koşuşu var yok böyle aşk nasıl kolar öper sarılır atlar boynuna hele sevmesin eşim gör bak kaprisleri kendi bile diyor eyvahlar olsun yandık biz bunla anasında yok bu kadar afra tafra diyoreşim dışarı çıkarken benden önce o sorar babacık babacık nereye gidiyon adam tek tek hesap verir saatine kadar sorar bi yerden gelsin hangi arkadaşın ben tanıyommu ismi ne der yavrum seni dedektif yapıcam ben söz der çoçukda tamam babacım der küçükken eşimde öyle sever bir yerine zarar veririm diye bırakırdı hemencicik şimdi kızı için canını verir zamanla değilir bebek bi konuşsun hele o cümleleri yarım konuşmaları heyecanlı heyecanlı anlatmaya bi başlasın bak gör senin papuç dama atılacak

Aynen bacım ama Malesef bu kadın gibi kafalar ancak öyle olay olacak kı öyle kafaya dank edecek . En önce edep acısından önemli sonra korumak gerek ben küçücük erkek yegenlerıme bıle baktormadım sonra onlar da alıştı buz bakmıyoruz dıyolrdı onlarda edep nedır öğrendıler ne güzel bişey bu. Ben hatta şey duydum bi baba bebeğe organını yalatmış çocuk herseyı emer çocuk ölmüş sanırım

Evet ne yazıkki insanlık ilerledikçe ahlak geriliyor.Ya aslında bu örneklere bile gerek yok bu zarafettir bu edeptir.İnsanı sapık yerine koymak değil mesele öyle örnekleride var gerçi ne yazıkki Allah ıslah etsin ama ona gelene kadar gerçekten edeptir. Aman nolucak babasıdır annesidir diye düşünmek ne kadar nahoş.Benim erkek kardeşim de 13 yaşında.Kardeşim duştayken annem asla girmez duşa büyüdü adam oldu diye.Oda dan diye girsin o zaman nolcak ben doğurdum diye.Bişey söylenmesi gerekiyosa babam girer söyler.Ben ablasıyım ne olucak demem kardeşim 5 yaşına geldiğinden beri odama kapı çalmadan girmemesi gerektiğini belki müsait olmam diye anlattım açıkladım kendisine.O annedir ne olucak bu babadır ne olucak aman abladır ne olucak ne kadar nahoş.Bence dikkat edilmesi gereken incelikler bunlar herşeyden önce.Abla kardeş baba anne olunduğu kadar şahsi olarak bireyizde.Bunun yargılanması bana medeniyet değil nahoşluk olarak geliyor.Ne kadar ayıp.

Konu sahibi hurafe tum bunlar hurafe.
Abartmayin. Yanlis dusunen o arkdas degil sizsiniz. Bakiniz.

Hanfendi size bi onceki yazimda islam kitaplarindan alinti yapip yazdim. Bana " islam kitaplarini okuyun" diye gelmeyin simdi belliki siz okumuyosunz ve ordan burdan duyma seyleri islamiyet saniyosunz." Ben dogru muslumanim digerleri hic bisey bilmiyor" saniyosunz.
Kuranda acik acik yaziyor 4 yasina kadar sorun degildir diye. Bana burda " zamaninda duydugm olaylardan dolayi kisisel gorusumden dolayi uygun gormuyorum" deseniz tamam. Ama gelmissiniz islami kitaplar felan, ne kadar cahil oldugunuzu gosterdiniz. Bravo.
Artik erkek cocuklarin altinida anneler degistiremez o zmn. 2 tane erkek yigenim var. Enistem saat sabah 5 ten aksam 5 e kadar iste. Altini ellemiyelim yigenlerimin babalari gelene kadar. Pisik olsunlar, enfesiyon kapsinlar. oh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…