- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
İnşAllah ama mesela teklıf etmez banyosu nu yapalım dıye hep ben yaptım kız çocuğu olduğu için altını kendım alırım ona aldırtmam bir ıkı defa aldı ama uyuyodum. Bilmiyorum ya herşey zor su hayatta
N'oluyo hanfendı n'oluyo size kendınıze gelin !! Geri kafalı mı oldum şimdi size göre !!!! Ben öyle gördüm ve gayet Te mantıklı buluyorum Ever kız Bebek ve mahrem yerini babası görmesin ve bundan da gayet mutluyum siz babasına aldırın altını oda sizin düşğncenız ya . Allah Allah sizin düşünce yapınız ne dır ınsanı sinir etmeyin !!!Ne demeye calisiyorsunuz o cümlede? Kiz cocugu oldugu icin babasi ne yapabilir? Bunlar nasil cirkin düsünceler!! Erkek cocugu olsaydi, siz bezini degistirmezmiydiniz?
Gercekten igrenc düsünceler bunlar! Cok kizdim! Bircok sey söylemek istiyorum da susuyorum. Bu igrenc zihniyeti son derece kiniyorum!!
Halksızınız inş bakalımKac aylik bebeginiz.
Bende mesela hic sevmem basta bebekleri.
Gulmezler, oynamazlar, hatta bir ay kirilicaklar gibi, cok korkarim bisey yaparim diye dokunmak istemem.
Ama su an 2 yasindaki yigenimin bidir bidir konusmasina hastayim.
6 ayliktan sonra basliyor cocuklarin kukremesi gulmesi oynamasi.
Iste ozmn baslar babasiyla bagi.
Mesela yigenim daha kucukken erkek kardesime " nasil dayisin sen ya, hic sevmiyosun x i " dedim. Bana " o simdi ne anlarki sevmemden oynamamdan, zaten akli yetmiyor, sen gor ilerde akli yetnce senle oynamak istemiycek artik, karsilikli mac yapicaz erkek erkege biz" dedi.
Erkekler saniyoki cocuklarin hic biseyden haberi yok.
Benimki altıncı ayına yeni girdiBenim kiz suan sekiz ayligi bitirdi ama babasinin sesini duyunca gorunce cok heyecanlaniyor ucacak sanki oyunlar oynuyorlar adam sevdirdi kendini icinden geliyoo ama bikac aydir boyle yogunlar
Valla bilmiyoruö görecez hayırlısı inş5 aylık bebek çokta ufak değil gayet oynar babasıyla, sonradan olacağını da sanmam çünkü bahanesi yorgunluk, ilerde daha az yorgun olmayacak, ve çocuk hareketlendikçe daha da fazla oyun isteyecek, şimdi agucuk gugucuk yapmaya erinen adam ilerde top oynamaz oturup kule yapmaz parka götürmez sanmam
Erkekler bizim gibi değil onların doğası böyle hepsi aynı her erkek yapar gibi klişe cümleler sadece kadınların dayanmak için uydurduğu cümleler
N'oluyo hanfendı n'oluyo size kendınıze gelin !! Geri kafalı mı oldum şimdi size göre !!!! Ben öyle gördüm ve gayet Te mantıklı buluyorum Ever kız Bebek ve mahrem yerini babası görmesin ve bundan da gayet mutluyum siz babasına aldırın altını oda sizin düşğncenız ya . Allah Allah sizin düşünce yapınız ne dır ınsanı sinir etmeyin !!!
Hey hey durun orda yazık aslında sizin gibilere ve sizin ke buyuycek çocuklara acırım kı onlara acırım inş sizin gibiler yok olur bu ne ha medenı mi oldunuz Evet çocuğu kollamak gerek öğretmek gerek acın islam kıtaplarını ha ilgiliniz varsa tabi çıkın konumdan sızın gibilerle muhatap olamamBir bebegin mahremiyetimi olurmusta?? Iyi o zaman, oglunuz oldugunda onunda bezini degistirmeyin, o'da onun mahremiyeti degil mi? Yahu daha 5 aylik bebekten bahs ediyoruz! Bu nasil igrenc bir zihniyettir ya! Bu zihniyetin azalip, yok olmasini diliyorum. Yazik böyle düsünceler ile o cocukta büyüyecek!
Çocuğunuz var.
Çocuğunuzun bir babası var.
Çocuğunuzun hassas, ilgili bir annesi var.
Babası işten çıkıp evine geliyorsa, babasının bir işi de var.
Şükredecek o kadar şeyiniz varken, hoplatıp zıplatması da eksik kalsın. İleride baba dediğinde, içi gidecek, biraz daha paylaşımı olduğunda daha da ilgili olacak. Bu kadar ince düşünmeyin, babalık sonradan kazanılan bir durum. Anne ilgisini babadan beklemek biyolojik olarak da mümkün değil.
Çocuğunuzu sağlıkla ve birlikte büyütmeniz dileğiyle.
Ne demeye calisiyorsunuz o cümlede? Kiz cocugu oldugu icin babasi ne yapabilir? Bunlar nasil cirkin düsünceler!! Erkek cocugu olsaydi, siz bezini degistirmezmiydiniz?
Gercekten igrenc düsünceler bunlar! Cok kizdim! Bircok sey söylemek istiyorum da susuyorum. Bu igrenc zihniyeti son derece kiniyorum!!
Aynen bacım ama Malesef bu kadın gibi kafalar ancak öyle olay olacak kı öyle kafaya dank edecek . En önce edep acısından önemli sonra korumak gerek ben küçücük erkek yegenlerıme bıle baktormadım sonra onlar da alıştı buz bakmıyoruz dıyolrdı onlarda edep nedır öğrendıler ne güzel bişey bu. Ben hatta şey duydum bi baba bebeğe organını yalatmış çocuk herseyı emer çocuk ölmüş sanırımÇok yanlış düşünüyorsunuz yalnız.Elhamdülillah müslümanım diyorum ama Rabbim affetsin namaz kılmıyorum başım açık.Yinede buna rağmen biliyorumki olması gereken bencede budur. Rabbim esirgesin tabiki orası ayrı insan yakıştıramaz ama ben doktor olan arkadaşımdan ne kadar dinledim bebeğinin altını alırken çocuğuna tecavüz edip çocuğun zorlanma sebebiyle kanlar içinde hastaneye getirildiğini.Hatta en son örneği o hastanenin hemşiresinde görüldü.Olaydan sonra eşini boşayıp tayin isteyip başka bir yere gitti.İnanabiliyor musunuz? Söylemek istediğim yapılıyor yapılır bunlar tarzı bişey değil kaç insan bu kadar canavardır ki.Kolay kolay kimsenin kalbi bu kadar kararmaz.Ama şunuda bilmenizi isterimki o hemşire dahil bu sebeple çocuklarını hastaneye getiren hiç bir kadın o adamla evlenirken zaten bunları aklına getirmemiştir.Ayrıca daha korunaklı bakılması gerektiğinide kız için her daim söylenir islamı olarakta gereken budur.Gerçi artık kızı erkeği kalmaz oldu devir öyle bir devir ama islamda neden böyle söylendiği yukarıdaki örneklerden daha net anlaşılıyordur sanırım.Malum indirildiği dönem için değil o kitap, bir insanlık tarihinin tamamını kapsar islamiyet.Bunu bağnazlıkla ya da zihniyetle ilişkili kılmanızı etrafınızda bu kadar kötü örnekler duyup görmemenize bağlıyorum. Annem hep der kızım kız evlat başkadır ben hep dikkat ettim altını alırken tam önüne oturdum görünme diye önemli şeyler bunlar herşeyden önce adaptır derdi. Keşke sadece adap olduğu için yapılsaydı oda ayrı mesele.Ama insanları eleştirmeyin derim ben.Çünkü sizin bu eleştirel düşünceniz böyle seyler duyup görmemis olmanızdan kaynaklı.Ben bu olayları sadece bir doktor arkadaşımdan bir hastane de görülenlerden dinledim.Sizce bu tür bir olayın örnekleri sadece o hastanede mi görülmüştür dersiniz? Hiç sanmıyorum.Ama yinede böyle düşünmek istemiyorum bu yüzden ben adap diyip geçmek istiyorum. Yadırgamamanızı dilerim o yüzden.
Aynen bacım ama Malesef bu kadın gibi kafalar ancak öyle olay olacak kı öyle kafaya dank edecek . En önce edep acısından önemli sonra korumak gerek ben küçücük erkek yegenlerıme bıle baktormadım sonra onlar da alıştı buz bakmıyoruz dıyolrdı onlarda edep nedır öğrendıler ne güzel bişey bu. Ben hatta şey duydum bi baba bebeğe organını yalatmış çocuk herseyı emer çocuk ölmüş sanırım
Kararsız bayan ne söylemek istiyoruznjx soyle hadı soyle tövbe tövbe sen git babasına aldırt altını kızın bısey dıyen mı var ben aldırtmam mecbur kalmadıkça noktaaaaaaaaaaaa benım ıcın doğru bu anladın mı ileri zekalı ileri görüşlü medeni insan gece gece sinir ettin beni ya ben islam ı yaşamaya çalışan biriyim çocuğum u orasını babası veya başka erkek neden görsün Allah Allah ya deli ye bak bende daha cok şey derdım ama bu kadar yeter medeni çağdaş İNSAN
Hey hey durun orda yazık aslında sizin gibilere ve sizin ke buyuycek çocuklara acırım kı onlara acırım inş sizin gibiler yok olur bu ne ha medenı mi oldunuz Evet çocuğu kollamak gerek öğretmek gerek acın islam kıtaplarını ha ilgiliniz varsa tabi çıkın konumdan sızın gibilerle muhatap olamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?