Babalar ah babalar

Hayır yani kafa buysa baba cocukla zaten oynamasın, alıp parka gidiyorum dedi diyelim acaba gerçekten parka mı götürüyor yoksa birsey mi yapacak diye mi düşüneceksiniz
YHu arkadaşlar nıye bu kadar usdı ben derdım çocukla babası daha cok ilgilensındı araya bez lafını koydum kı rahatsız olmadığım bısey bezini ben alırım kız olduğu ıcın adap acısından ne oldu ya ne acayip insanlar var burda Nasıl laf soyluyolt kocaları bunlarla Nasıl uğraşıyor Allah eşlerıne yardım etsın

Tecavuzu yakıştırmıyorum ne alaka ya ne alaka . Kız çocuk orasını kımse görsün istemem bu bir . Babası erkek sonuçta mecbur kalınca altını temızlesı . Buda benım fikrim ya siz aldırın altını cocugunuzun ben bısey dıyormuyuö zaten size göre hemen boşanalım ne demek bu ya kolay mı öyle tövbe tövbe

Konu sahibi son mesajını kibledim banlanırsan benden bil yani hiç kısır tartışmaya girmeye gerek yok konunu kendin yasak olan bir zemine taşıdın
Tamam sorun degıl burda cok medeni ileri zekalı şahsıyelrte gördüm ya bu yeter bana cok sinirlendım ben ne eşime tecavuzu yakıştırdım nede düşündüm ama dünyada herşey oluyor ben öyle gördüm ailemde kız çocuklarını annelerımız temizler hepsi bu ben onların medeni dıye gecındıklerı şeylere bısey dedım mi ay gene sinirlendım

Sabah sabah verdiginiz sapikca orneklerle gunumu berbat ettiniz rahatsiz olan kocasinin yaninda altini almasin beraber banyoda ettirmesin.
Ay tamam ya tamam bu ne ya psikolojik bozulduysa okumayın ben Burdaki bı arkadaş yüzünden yazdım kı ben derdim babası bıraz daha ilgilensın ıdı ama arkadaş çektı bi cümlemi sadece uzattı uzattı asıl ben ona haklımı helal etmıyorummmm

Ay bu ne bicim bir tavir, bu nasil uslup?
Kendinize gelin.
Adap adap diyorsaniz adap sadece kizinin mahrem yerlerini gostermemeyle olmaz.
Ornegin siz tartisma adabindan bihabersiniz.

Ayrica islam diye bagdastirdiginiz yanlis fikirleriniz rica ederim sizde kalsin.
Zira bu da bir vebaldir.
Insanlar sizin uzerinizden tuhaf bir islam algisina ulasabilirler.
Lutfen yani.

Neden biliyomusun? Cunku sen celiskili konusuyosun.
Bi diyosunki kocam kizimla ilgilensin; bi diyosunki bablar uzak durmali kizlardan. Neye dayanrak uzak durmali, senin bahsettigin cok bildigin sandigin " islam kitaplari"nami dayanarak boyle diyosun?
En buyuk mal sensin.
Sana kanitiyla gosterdim ne yaziyomus kuranda diye. Neden es gectin mesajimi? Zorunami gitti?
Bide diyoki siz degistirdin altini babasina, gunaha batin der gibi. Hala ne kadr cahil oldgunu goruyoruz. Islami kafandan uydurp yasama, kit kafali! Bi " kusura bakmayin kizlar ben oyle duydum kuranda geciyo sandim, ama ben hala bazi olaylardan dolayi cekingenim o yuzden saygi duyarsaniz sevinirim" deseniz kafiydi.
Icine ettin haa.

6 ayliktan 1,5 yasina kadar babamdan uzak yasamisim.
Bir bagimiz yok.
Ama yaslaninca anliyo galiba benim degerimi bana artik vok gec bu yuzden esiniz cocugunuzla ilgilensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…