Babalar genel olarak sinir bozucu mu?

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
2.082
2.014
103
Benim babam öyle. Dayak mayak yok ama kız, erkek evlat ayrımı var. Mesela abimin üstüne arsa almış, bizden habersiz. Ben yıllar sonra abimden öğrendim. Ayak işlerini ben yapıyorum genelde.

Tartışma konuları babamın teknolojiden ve laftan anlamamasından kaynaklanıyor. Az önce bir işlem için müşteri hizmetlerini aradık. Kız yardım menüsünden x bölümü var oradan yapabilirsiniz dedi. Bakıyorum, yok. Yapamayınca, niye anlamıyorsun, sabahtan akşama bilgisayar başındasın ya, senin o bilgisayarda her şeyi bilmen lazım diyor. Kız yanlış yeri tarif etmiş.

1995 yılında da çok eski bir bilgisayarımız vardı, donardı, babam da bana bağırırdı, niye çabuk olmuyor diye.

Cins bir adam, erkeklerden de nefret etmeye başlıyorum bu huylarından dolayı. Annemi aldatmışlığı falan yok ama kardeşleri eve gelmez mesela. Araya bir soğukluk girmiş 20 yıldır annem gider.

Baba dediğin sever, kollar. Her insan gibi babalarında sinir bozucu yanları olur. Ama bu sinir bozuculuk değil. Evlat ayrımı, kız çocuğunu hor görme.

Eskilerden gelen bi kafa yapısını değiştirmek senin elinde. Ben gerçekten bunun önüne geçmeseydim istediğim bir hayatım olmazdı. Evet bunu alıştırana kadar çokça tartıştık ama o da anladı artık kadınlar da erkekler de sadece fiziksel açıdan farklıdır ve bu da yaratılıştan gelmektedir. Bir insanı seçemediği şeyler yüzünden ne övebilirsiniz ne de ayıplayabilirsiniz. Cinsiyet bize seçenekler halinde verilmedi. Umarım bir gün herkes bunu kabullenebilir.

Babamla genelde pek anlaşamayız. Ama canımdır.
Iki kız kardeşiz, bir kere bile keşke bir tane de erkek evlâdım olsaydı dediğini duymadım.
Tam tersine bi tane de erkek olsaydi diyenlere karşı çıkar iki tane kızım var bana yetiyor diye.
Sizin babanızın zihniyeti ters.:KK12:
Erkek kız ayrımı yapan ailenin erkek çocukları genelde şımarık ve hayırsız oluyor. :işsiz:
Para arsa ne varsa çar cur ediyor. Ne diyelim. Inşallah düzelir babanız

Benim babam öyle. Dayak mayak yok ama kız, erkek evlat ayrımı var. Mesela abimin üstüne arsa almış, bizden habersiz. Ben yıllar sonra abimden öğrendim. Ayak işlerini ben yapıyorum genelde.

Tartışma konuları babamın teknolojiden ve laftan anlamamasından kaynaklanıyor. Az önce bir işlem için müşteri hizmetlerini aradık. Kız yardım menüsünden x bölümü var oradan yapabilirsiniz dedi. Bakıyorum, yok. Yapamayınca, niye anlamıyorsun, sabahtan akşama bilgisayar başındasın ya, senin o bilgisayarda her şeyi bilmen lazım diyor. Kız yanlış yeri tarif etmiş.

1995 yılında da çok eski bir bilgisayarımız vardı, donardı, babam da bana bağırırdı, niye çabuk olmuyor diye.

Cins bir adam, erkeklerden de nefret etmeye başlıyorum bu huylarından dolayı. Annemi aldatmışlığı falan yok ama kardeşleri eve gelmez mesela. Araya bir soğukluk girmiş 20 yıldır annem gider.
Tersi babalarda var örneğin benimki hep derki;
Kizlari kücükken sofrayi oturtun.
Ama erkekleri asla oturtmayin.
Çünkü kizlar büyüyünce utanirlar ama erkekler utanmaz.
Ha bu arada en kucuk kardesim doktor cinsiyeti erkek diyince doktora niye kiz deil demis 4 kizi olmasina ragmen 😂
Yani dicem oki her insan farklidir

başlıktaki soruya cevap: evet :KK53: :KK53: :KK53: tek çocuğum ve babama bir erkek çocuğun yardım edebileceğinden katlarca fazlası evlatlık yaptığımdan şüphem yok. ama yaranamazsın. bizimki de gitti yeğenine ev aldı yapacak bir şey yok.

ama şimdi birazdan "ah babam olaydı daaa sinir bozucu olaydıııı sizi nankürlerrr delidepiklerrr" diye saydırmaya gelenler olur. kolay gelsin şimdiden. :ıslık::ıslık:

Yoo her baba öyle değil. Benim babam kızlarını sever , onların fikirlerine özgürlük mücadelesine değer verir.
Sizin de bahtiniza böyle bir baba düşmüş. Ama insan babasını seçemez, çocuklarının babasını seçer. Evleneceğiniz adamda bazı özelliklere değer verin. misal cümlelerinden belli olur ataerkil yapıda olup olmadığı. Böyle özellikleri varsa, babanıza benzeyen yanları varsa eleyin gitsin.
Mesela ben de annemin huyunu suyunu hiç sevmem. Onun burcundaki insanlarla flört bile etmem ^^

Ben küçükken 12 falanken işte babamdan para istemeye gitmiştim evle iş yeri arasında fazla mesafe yoktu. Beni 3-4 metre kadar uzaktan gördü ve dedi ki:
-Dudağındaki ruju sil öyle gel.
İşin tuhafı dudağımda ruj falan yoktu..
😅 neye uğradığımı şaşırmıştım.
Yok ki dediysem de git sil öyle gel diye tutturmuştu, insan bi gelir bakar ya belki ateşi mi çıktı neyi var diye...
Sonra ne mi oldu büyüdüm. Ve rujumu asla eksik etmedim, yanında bile sürerim 😄

Valla benim babam da cinsiyet ayrimini gayet yapıyor. Sorsan en cok kizimi seviyorum der (yersen) ama masallah erkek evlatlarina sinirsiz özgürlük anlayış bana gelince bağırmalar sinirlenmeler hakkimi savunduğum icin hakaretler. Seviyor muyum nötr sonucta emeği var üzerimde maddi açıdan eksik değil fazla verdi. Özlüyor muyum hayır, benden uzakta mutlu ve hizurlu olsun.

Her insanda olduğu gibi büyürken sevmediğim huyları olmuştur babamın, hala bile bir çok olumsuz özelliğini de sayarım, çok olumlu özelliklerini de.

Amaa, üç kiziz asla erkek evlat diye bişey duymadım, hissetmedim.
Ben en küçüğum, ben de kız olunca annem aglamis mesela üzüntüden, babam bütün hastaneye para sacmis sevincinden 😁
Herkes farklı yani..

Aileden gelen geleneksel tutumlardan olabilir mi diyecem ama benim babamda geleneksel bi aileden gelir aslında geleneksel aile yapısıda yanlış kullanılıyor bu biraz eski kafalılık🤔 Benim babam dedemlerin yanında beni sevdiğinde bizim yanımızda sevme dermiş babam ise inada severmiş. Ben ilk ve tek kızım. İki erkek kardeşim var. Hepimize aynı hatta benim ayrı bi üstüme titrer. Arkadaş gibiyiz şakalaşırız abuk subuk saçma hallere gireriz. Bazen uyurken bi bakmışım sabah gelmiş sarılıp yatıyor yanımda 😂 bütün kullandığım kozmetik ürünleri olsun bakım ürünlerimi yedekleriyle alır. Tek sorunumuz var korumacı bunuda doğal karşılıyorum arkadaşlarımlayken arar sürekli 7de evde ol metrodan inerim arar eve geçince yine ara çocuk muamelesi yapıyor ama bu halleri bile tatlı geliyor. Erkek kardeşimin üstüne bi arabasını yaptı evi yaptı ama engelli kardeşim geleceği için

Her insanda olduğu gibi büyürken sevmediğim huyları olmuştur babamın, hala bile bir çok olumsuz özelliğini de sayarım, çok olumlu özelliklerini de.

Amaa, üç kiziz asla erkek evlat diye bişey duymadım, hissetmedim.
Ben en küçüğum, ben de kız olunca annem aglamis mesela üzüntüden, babam bütün hastaneye para sacmis sevincinden 😁
Herkes farklı yani..
Ya çok tatlı🥰

Benimki de ailesiyle çok görüşmez. Cinslikleri de olur kimi zaman. Aile ayrımı da kızı hafiften daha çok kayıracak şekilde :) Ama dunyada kaç milyon baba var. Nasıl hepsine aynı diyebilir ki?

30 yaşında mısın gerçekten. Konuyu okurken, ergenismus vakası diye geçti içimden, 16 17 yaşındadır diye tahmin ettim ama yanılmışım.

Back
X