• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babalar günü travması

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
10.005
37.557
598
29
Kizlar etrafına bı baktimda herkes babasına hediyeler alıyor babalar gününu kutluyor.ben yıllar oldu hiç babamın gününü kutlamadim hediye almadım elini opmedim. Hiç unutmam daha çocuktum 10. 11 falan yaşlarında .babam tekli sigara alırdı hep .bende mutlu olur diye çocuk aklımla gittim sigara paketi aldım .babam hiç mutlu olmadı teşekkür bile etmedi direk cebine attı yüzü asık bı şekilde .ben sandımki mutlu olur ne bilim çocuktum işte. Sanırım babama da travma oldu yıllardır sigara içmiyor. Ama ozaman içim burkuldu ya benim içimden gelmiyor babamın gününü kutlamak babam uzuluyormudur acaba .buarada babamı cok severim oda beni sever. Böyle bi olayimiz var İste. Sizce yıllar sonra babamın gününü kutlamalimiyim

İçinizden bir adım atmak, kutlamak geliyorsa kutlayın
Başkaları kutluyor diye kutlamazdım ben
Başkaları eşlerinin babalar gününü de kutluyor mesela
Bana saçma gelir

Benim bı yanım kutla diyor bı yanımda yıllar sonra ne kutlaması diyor .ama kutlayacağım sanirim
Bir yanın kutla diyorsa yani aslında içinizden kutlamak geliyor
Diğer insanların paylaşımı vesile olmuş olacak
Kutlayın gitsin
Ne kaybedersiniz?

Kizlar etrafına bı baktimda herkes babasına hediyeler alıyor babalar gününu kutluyor.ben yıllar oldu hiç babamın gününü kutlamadim hediye almadım elini opmedim. Hiç unutmam daha çocuktum 10. 11 falan yaşlarında .babam tekli sigara alırdı hep .bende mutlu olur diye çocuk aklımla gittim sigara paketi aldım .babam hiç mutlu olmadı teşekkür bile etmedi direk cebine attı yüzü asık bı şekilde .ben sandımki mutlu olur ne bilim çocuktum işte. Sanırım babama da travma oldu yıllardır sigara içmiyor. Ama ozaman içim burkuldu ya benim içimden gelmiyor babamın gününü kutlamak babam uzuluyormudur acaba .buarada babamı cok severim oda beni sever. Böyle bi olayimiz var İste. Sizce yıllar sonra babamın gününü kutlamalimiyim
Ben de olsam kutlardım. Bu babamsız ilk babalar günüm, ah sağ olsaydı tepemde taşısaydım onu 😔

Bence gidin sarilin. O hatiranizi da bir ara konusursunuz. Ben babami topraga vereli nerdeyse 20 sene olacak. Bugün bulsam, her gün Konsur, icimde kalanlari anlarir, sarilirdim sanirim. Tabi her cocuk-baba iliskisi ayni degildir. Ama yokluklari baska birseye de benzemiyor :(

Bazı babalar duygularını belli edemezler. Çok yanlış bulsam da bu bir gerçek. İçinizden geleni yapın. Belki sevgiyi gösterebilmeyi siz ona öğretirsiniz?

Babalar bizler gibi değiller. Hep ağir başli, kaşlari çatik olur genelde. Ama dunyada en deyer versiyi insan evlatlari. O yuzden ilk olsun kutla. Sigaraya uzulmuş ola bilir. Çocuğuma kotu ornek oluyorum gibi dusune bilirki ondan sonra çekmemiş. Bence bu gun bitmeden ara tebrik et. Yanindaysan da elini op. Şaşiricak ama inan kalbine çok iyi gelicek. Baban belki tepki vermiycek ama bence içinde farkli ve guzel ani olarak kalicak.

Back
X